test

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Program

Vi står klar på 'Kirketorvet - Den Grønne Plads' i Randers fredag den 20. august fra kl. 11:00-16:00. Kig forbi, vi har masser af aktiviteter på programmet dagen igennem.

Kl. 11:00 - 16:00

Bæredygtighedscertificerede lejeboliger

Vores udlejningsrådgivere står klar til at fortælle dig om de nye, DGNB-certificerede lejeboliger, som vi opfører på henholdsvis Gl. Hobrovej og Møllestensvej i Randers. Hvis du har nogen spørgsmål, så er dette en god mulighed til at få svar på dem.

Byg det højeste tårn i klodser

Kom og leg byggematador sammen med os. Vi har en masse træklodser - hvor højt et tårn kan du og familien bygge? Kig forbi Birch teltet og find ud af det.

Vi måler alle tårne, og hvis du har bygget ét af de to højeste tårne, når dagen er omme, så vinder du en familiebillet til Water & Wellness (entré for 2 x børn og 2 x voksne).

Gratis kaffe og slikposer

Vi har en kaffevogn stående hele dagen, så du kan nyde en god kop kaffe, mens du går på opdagelse i teltet. Til børnene er der slikposer. 

Kl. 13:00 - 14:00

Kom og spil med os

Tag familien eller vennerne med ned i Birch teltet og udfordr dem i alverdens spil. Vi står klar med både Kryds & Bolle, Stigegolf og Vendespil. 

Kl. 14:00 - 15:00

Skyd på mål og vind et gavekort

Hvor god er du til at score? Hvis du kan få en bold i nettet, så kvitterer vi med et gavekort til Water & Wellness.

Der er gavekort til de første 100 personer, der scorer et mål. Gavekortet er en familiebillet med entré for 2 x voksne og 2 x børn. 

Kl. 15:00 - 16:00

Oplev vores boliger i VR

Oplev vores lejeboliger i 360 graders Virtual Reality. Du kan gå på opdagelse i de nye lejeboliger, der er under opførelse på Gl. Hobrovej og Møllestensvej.

Du kan læse mere om boligerne i Randers her

 

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²