False
test

Møllestens Kvarteret

Vorup Enge, Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udlejningen er netop startet

Startskuddet er nu gået for udlejningen af de første 54 nyopførte lejligheder i Møllestens Kvarteret, Randers. Med sin unikke placering tæt ved Randers bymidte er boligerne ideelle for dig, der ønsker at bo centralt men stadig tæt på naturen.

De bæredygtige lejligheder er placeret i et trygt og attraktivt villakvarter tæt på både skole, indkøb, sportsaktiviteter samt offentlig transport. Du finder hele fem daginstitutioner samt tre skoler i nærområdet, og Møllestens Kvarteret er derfor et ideelt sted at etablere sig som børnefamilie.

Lyse og moderne lejligheder

Med størrelser fra 54 - 106 m2 og planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser, er lejlighederne perfekte for både parret, børnefamilien eller dig, der ønsker at bo selv.

Lejlighedens køkken-alrum har åben forbindelse til stuen, og her er plads til hyggelige stunder med venner og familie. Fra stuen har du adgang til egen altan eller terrasse, hvorfra du kan nyde solens stråler. Boligerne opføres desuden med store gulv til loft vinduer, som giver et flot, naturligt lysindfald.

Et boligområde der forener natur og byliv

Møllestens Kvarteret ligger tæt ved Gudenåen og Storkeengen, som er et stort, fredet naturområde. Her opføres desuden grønne arealer ved boligerne, der opfordrer til udeliv og fællesskab for beboerne, og på sigt etableres en legeplads til glæde for boligområdets yngre beboere.

Vil du vide mere?

Læs mere om lejlighederne her

Du er også meget velkommen til at kontakte udlejningsassistent Mia L. Knudsen på tlf. 27 78 09 30 eller på mail mvk@birchgm.dk.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

Del Nyhed:
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²