False
test

Søndermarkstoften i Ans By

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udsigtsboliger i Ans By

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Få plads til liv og fællesskab 

Forestil dig et trygt lokalsamfund, hvor børnene selv kan cykle i skole eller mødes med de andre børn til en omgang fodbold på den anden side af vejen. Når man ser naboen, hilser man – og når man trænger til en virkeligt god kop kaffe eller en kardemommesnurrer, tager man den korte tur til Silkeborg. Søndermarkstoften er kort sagt for alle, der gerne vil bo i grønne omgivelser og stadig være tæt på alt, hvad der gør hverdagen nem.

Alt samlet indenfor 800 meter

På Søndermarkstoften bor du tæt på alt, hvad du har brug for i hverdagen. Faktisk finder du både indkøb, skole og daginstitutioner indenfor en afstand på kun 800 meter. Du kan med andre ord let gå eller cykle til alt.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Godt naboskab i grønne omgivelser

Søndermarkstoften ligger placeret i Ans By, en hyggelig by kun 15 kilometer fra Silkeborg. Området er særligt populært hos børnefamilier. En af de ting der gør byen attraktiv, er det trygge lokalsamfund med sit rige foreningsliv. Her finder du et godt sammenhold, og som tilflytter er det et oplagt sted at møde nye mennesker

Rækkehuse til leje

Boligerne på Søndermarkstoften er alle rækkehuse, men varierer i indretningen. Her finder du både boliger i to- og et plan fordelt over 3 eller 4 værelser. De har alle adgang til en skøn terrasse og have. 
Boligerne er opført med hvide tidløse HTH elementer i køkken, bad og entre. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem her

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Søndermarkstoften

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses







Vis alle beliggenheder

Boligtype



Husleje - DKK

Størrelse - m²