test

Kalvehaven

Lille Grandløse, Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse med naturskøn beliggenhed i Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Kalvehaven

Her udlejer vi 176 nye og attraktive rækkehuse i rolige og naturskønne omgivelser blot en kort cykeltur fra Holbæks livlige bymidte. I Kalvehaven bor du i splinternye rammer tæt på alt, du har brug for.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Holbæk

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=27382&pagesize=15&onlyvacant=1 

176

Rækkehuse

Kalvehaven består i alt af 176 lyse og moderne rækkehuse.

5

Minutter

Kalvehaven ligger blot fem minutters kørsel fra den livlige bymidte og havnefront i Holbæk

2023

Indflytning

De moderne og lyse rækkehuse i Kalvehaven stod klar til indflytning i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed i Holbæk

Vores rækkehuse i Lille Grandløse i Holbæk er beliggende i et naturskønt og attraktivt område. Rækkehusene ligger tæt på indkøb, skole og daginstitution, mens Holbæk centrum kun er en ganske kort cykel- eller køretur derfra.

Bo til leje i naturskønne omgivelser

Med et rækkehus i Lille Grandløse får du en yderst attraktiv og naturskøn beliggenhed i Holbæk. Området har en fredelig ro over sig, og den velbevarede kirkesti lader dig gå på opdagelse i områdets naturlige omgivelser.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

God beliggenhed for pendlere

Med et nyt og lækkert rækkehus i Lille Grandløse bor du med nem adgang til Holbækmotorvejen, hvorfra du kan nå København inden for en times kørsel. Kalvehaven er beliggende syd for Holbæk, og du undgår dermed trafikken i byen.

Vil du bo til leje i Lille Grandløse?

De nye rækkehuse i Lille Grandløse er beliggende med nem adgang til Holbæk centrum. Holbæk har en pulserende energi, og du finder alt fra spændende butikker til hyggelige caféer og restauranter både i byen og langs den maritime havnefront.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Wickie Birkholm
Udlejningsrådgiver,

Kalvehaven

27 78 09 42
wicbi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²