test

Lille Grandløse

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse med naturskøn beliggenhed i Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed i Holbæk

De kommende rækkehuse i Lille Grandløse i Holbæk er beliggende i et naturskønt og attraktivt område. De lyse og energivenlige rækkehuse ligger tæt på indkøb, skole og daginstitution, mens Holbæk centrum kun er en ganske kort cykel- eller køretur derfra.

Bo til leje i naturskønne omgivelser

Med et rækkehus i Lille Grandløse får du en yderst attraktiv og naturskøn beliggenhed i Holbæk. Området har en fredelig ro over sig, og den velbevarede kirkesti lader dig gå på opdagelse i områdets naturlige omgivelser.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo tæt på byens muligheder

De nye rækkehuse i Lille Grandløse er beliggende med nem adgang til Holbæk centrum. Holbæk har en pulserende energi, og du finder alt fra spændende butikker til hyggelige caféer og restauranter både i byen og langs den maritime havnefront.

Vil du bo til leje i Lille Grandløse?

Hos Birch Ejendomme opfører vi 176 nye og energivenlige rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, se plantegninger, priser m.m. er du velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²