False
test

Sønder Bjert – Eegsvej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i naturskønne omgivelser syd for Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En attraktiv forstad til Kolding

De kommende lyse og energivenlige rækkehuse i Sønder Bjert er beliggende i en naturskøn forstad til Kolding. Sønder Bjert er et trygt og roligt område med gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Området ligger i god afstand til Kolding, som kan nås på blot 10 minutters kørsel.

Et aktivt og trygt lokalsamfund

Sønder Bjert er en fredelig lille perle beliggende sydøst for Kolding. Byen har godt 2000 indbyggere, og til trods for det lave indbyggertal har Sønder Bjert et aktivt lokalsamfund. Her kan fællesskaber blomstre, uanset om man er barn eller voksen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Grønne områder og skøn natur

I Sønder Bjert bor du i naturskønne omgivelser tæt på Kolding. Den hyggelige by er beliggende blandt grønne områder, som indbyder til både ro og fordybelse, men også aktive gå-, løbe- og cykelture med uforstyrret udsigt over vidde enge.

Vil du bo til leje i Sdr. Bjert?

Hos Birch Ejendomme opfører vi snart 86 lyse og energivenlige rækkehuse på Eegsvej i Sdr. Bjert. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, se plantegninger, priser m.m. kan du tilmelde dig vores interesseliste, som du finder her på vores hjemmeside.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²