test

Kolding – Stadionvej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye lejeboliger med bynær beliggenhed i Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv beliggenhed nær by og natur

De kommende lejligheder på Stadionvej i Kolding er beliggende i et populært område af Kolding. De lyse og energivenlige lejligheder ligger i gåafstand til både indkøb, skole og daginstitution. Samtidig er lejlighederne placeret med naturen lige uden for døren.

Bo til leje nær centrum

Med en lejlighed på Stadionvej bor du bynært i Kolding, og byens mange muligheder kan nås inden for kort tid. På Stadionvej bor du i oplevelsesrig by med mange muligheder for kulturelle oplevelser, gode restauranter, museer, dagligvare- og specialbutikker.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i naturskønne omgivelser

De nye lejligheder er beliggende lige ned til Kolding Å, som slynger sig idyllisk i landskabet. Langs Kolding Å er der rig mulighed for at komme helt tæt på naturen. Det er fx muligt at tage på vandretur langs åen, der bl.a. fører ind til Kolding centrum.

Vil du bo til leje på Stadionvej i Kolding?

Hos Birch Ejendomme opfører vi 47 nye og energivenlige lejligheder på Stadionvej i Kolding. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, se plantegninger, priser m.m. er du velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²