test

Møllestens Kvarteret

Randers SV

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder i Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Møllestens Kvarteret

I det attraktive Møllestens Kvarteret har vi opført i alt 225 lejligheder fordelt over tre etaper. Lejeboligerne findes i størrelser fra 54 – 106 m2 med varierende planløsninger, der fordeler sig på to – fire værelser. Møllestens Kvarteret har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo tæt på byen og med naturen lige udenfor døren. Herunder kan du læse mere om lejlighederne i Møllestens Kvarteret.

 

Etape III 2 ledige boliger Etape II 1 ledige boliger Etape I 0 ledige boliger
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i gåafstand til Randers

Med en lejebolig i Møllestens Kvarteret bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Inden for gåafstand finder du både indkøbsmuligheder, daginstitution, skole og Randers spændende bymidte.

Lejligheder med naturskøn beliggenhed

I Møllestens Kvarteret får du en lejebolig i naturskønne omgivelser. Møllestens Kvarteret grænser nemlig op til det fredede stykke natur Storkeengen, som ligger direkte ved Gudenåen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nyopførte lejligheder til leje

De nye og moderne lejligheder er opført i lyse og stilrene kvalitetsmaterialer og indeholder alt i hårde hvidevarer, ventilationsanlæg samt gulvvarme i alle rum.

Lejeboliger i Randers

Møllestens Kvarteret i Randers har opnået den EU-anerkendte DGNB-certificering. DGNB-certificeret byggeri vægter både miljømæssig-, social- og økonomisk ansvarlighed lige højt.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Hanne Loumand Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Møllestens Kvarteret

+45 54 55 73 20
hlj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²