test

Møllestens Kvarteret

Randers SV

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo med udsigt til både by og natur

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Unik beliggenhed ved Gudenåen

Møllestens Kvarteret i Randers har en perfekt beliggenhed for dig, der gerne vil bo med naturen lige udenfor døren uden at flytte væk fra byen. Her får du det bedste fra begge verdener med en central placering lige op ad et stort, fredet naturområde, der leder ned til Gudenåen.

Kun fem minutter til bymidten

I gåafstand fra Møllestens Kvarteret finder du flere indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Samtidig er den hyggelige bymidte i Randers kun fem minutter væk, hvis du tager cyklen over Den Blå Bro. 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nyopførte lejligheder til leje

Vi opfører i alt 225 lejligheder i Møllestens Kvarteret over tre etaper. Vi har nu startet udlejningen op af etape ét, der består af 54 arkitekttegnede lejligheder. Boligerne findes i størrelser fra 52-108 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser.

Bæredygtigt byggeri

Vores projekt på Møllestensvej i Randers forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det indebærer, at der bygges gode, sunde boliger samtidig med at der vises omtanke for miljø og klima.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

54

Lejligheder

Etape ét af Møllestens Kvarteret består af 54 arkitekttegnede lejligheder.

1

Kilometer

Til centrum af Randers hvor du finder alt fra Street Food, Water and Wellness til Randers Regnskov og gågaden.

2022

Indflytning

De moderne og nyopførte lejligheder i Randers står klar til, at du kan flytte ind fra den 1. juli 2022.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udforsk en lejlighed i 360 grader med VR

For at opleve boligen, som var du der selv, skal du give tilladelse til at bevæge dig rundt i boligen. Klik herefter på en af de grå cirkler på dørene for at bevæge dig ind i et andet rum. Tilgår du siden fra en computer, brug musen til at bevæge dig rundt. Sidder du med en mobil eller tablet, brug fingeren til at swipe med.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Mia L. Knudsen
Udlejningsrådgiver,

Møllestens Kvarteret

+45 27 78 09 30
mvk@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²