test

Møllestens Kvarteret etape III

Randers SV

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje tæt på natur og by

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Møllestens Kvarteret etape III

Møllestens Kvarteret bygges i tre etaper. I etape tre opføres 72 arkitekttegnede lejligheder i størrelser fra 55 – 102 m2. De moderne og lyse lejligheder opføres som to – fireværelses lejeboliger med forskellige planløsninger. Etape tre opføres omkring en fælles legeplads, som deles mellem de tre etaper af Møllestens Kvarteret.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=23663&pagesize=15&onlyvacant=1 

72

Lejligheder

Etape III af Møllestens Kvarteret består af 72 arkitekttegnede lejligheder.

1

Kilometer

Til centrum af Randers hvor du finder alt fra Street Food, Water and Wellness til Randers Regnskov og gågaden.

2022

Indflytning

De moderne og nyopførte lejligheder i Randers står klar til, at du kan flytte ind fra den 15. december 2022.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Randers

I Møllestens Kvarteret får du en centralplaceret lejebolig i naturskønne omgivelser. Møllestens Kvarterets er opført lige ved siden af et stort og fredet naturområde, som leder ned til Gudenåen, mens Randers' livlige bymidte er en kort cykeltur derfra.  

Bo tæt på byens liv

Med en lejebolig i Møllestens Kvarteret bor du tæt på flere indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler. Tager du cyklen via Den Blå Bro, kan Randers bymidte nås på blot 5 minutter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Splinternye lejligheder i Randers 

Vi opfører i alt 225 lejligheder i Møllestens Kvarteret over tre etaper. Vi har nu startet udlejningen op af etape tre, der består af 72 arkitekttegnede lejligheder. Boligerne findes i størrelser fra 55-102 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser.

DGNB-certificerede lejeboliger 

Vi forventer, at Møllestens Kvarteret opnår den anerkendte DGNB-certificering. Dermed er du sikret sunde og gode boliger, der udviser omtanke for miljø og klima.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Hanne Loumand Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Møllestens Kvarteret

+45 54 55 73 20
hlj@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²