test

Nordly - Gl. Hobrovej

Randers NV

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Roligt kvarter tæt på midtbyen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Central beliggenhed i Randers

Nordly er for dig, der gerne vil bo i en splinterny lejlighed kun seks minutter fra Houmeden og den livlige bymidte i Randers. Her bor du i et roligt kvarter i Randers NV, hvor du har både indkøb, daginstitutioner, skoler og flere gode uddannelsessteder i nærområdet. Boligerne er således velegnede for både børnefamilier, studerende, seniorer og alle derimellem. 

Energivenlige lejeboliger

Nordly forventes at få bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. Det betyder, at der udvises både miljømæssigt-, økonomisk- og socialt ansvar igennem hele byggeprocessen. For at styrke biodiversiteten i området beplantes fællesarealerne med vilde enggræsser og masser af spiselige planter såsom blåbær, tyttebær, ribs og solbær. 

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

132 lejligheder til leje

Vi opfører 132 lejligheder på Gl. Hobrovej i Randers. Lejeboligerne bliver opført i størrelser fra 69-103 m2 med planløsninger fordelt på to til fire værelser. Vi kan dermed finde den perfekte bolig til dig, uanset om du ønsker at bo alene, sammen med din kæreste, din familie eller med et par af dine bedste venner fra studiet. Lejlighederne bliver alle centreret omkring et stort og indbydende køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen. 

Udlejningen er startet 

Udlejningen er netop startet af lejlighederne, som du kan se flere oplysninger om her på siden.