test

Gubsøtoften

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rolige og trygge Balle 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Balle er et af Silkeborgs absolutte favoritter, når tilflyttere skal vælge et område at bosætte sig i - og med god grund. 

En lettere hverdag 

Med god skole, gode daginsitutioner, nær indkøb og tæt på Silkeborg, får du det hele i skønne Balle. Glæd dig over veletablerede stisystemer, hvor børnene nemt og sikkert kan cykle til og fra skole. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Skøn natur 

Balle ligger skønt placeret i et kuperet område af Silkeborg og rundt om i Balle er der skønne fredede naturområder. 

Kom nemt på motorvejen 

Balles nordlige placering i Silkeborg gør området ideelt for pendlere, som let kan komme på motorvejen til Herning-Aarhus motorvejen. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem her

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=19368&pagesize=15&onlyvacant=1 

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Jeanette Søndergaard Lassen
Udlejningsrådgiver,

Gubsøtoften

93 63 70 65
jsl@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²