test

Lysbro

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktiv bydel i det sydvestlige Silkeborg

Med adresse i Lysbro bor du tæt på både Ørnsø og Silkeborg Langsø, og med 3 km til Silkeborg station og motorvejen til Aarhus og Herning.

Nær centrum

Beliggende med Silkeborgs smukke skove og søer i baghaven, samt blot en tre kilometers cykeltur fra Silkeborg Station, er Lysbro et af Silkeborgs mest populære områder. Lysbro ligger i forlængelse med Funder og Hvinningdal med gode skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Midt i Søhøjlandet

Området byder på store løv- og fyrskove, Silkeborg Langsø, Ørnsø og Almindsø inden for gåafstand og den nedlagte jernbanestrækning mellem Silkeborg og Horsens har desuden sit udspring i Lysbro. Her er med andre ord rig mulighed for masser af oplevelser i Søhøjlandets smukke natur.

Skab tilknytning

Lysbro er et helt ideelt sted for yngre par, som ønsker at flytte til Silkeborg for at lære byen at kende, inden man vælger at købe hus eller bygge selv. Ligeledes er der også flere ældre, som holder af området med dets nære afstand til byen og de naturskønne omgivelser i baghaven.

På nuværende tidspunkt har vi ikke flere ledige lejeboliger i Lysbro, men skriv dig op på vores interesseliste så du kan få besked om nye projekter i Silkeborg.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturen i området

Gå via stierne ned til Ørnsø og se fiskehejren eller isfuglen flyve forbi dig som et blåt lyn, mens den dykker ned efter fisk i vandet. Turen rundt om søen er tre kilometer lang og en utroligt smuk naturoplevelse. 

På en varm sommerdag kan du være heldig at høre en brummen fra de store guldsmede, som findes ved søen. På sydsiden af søen kan man også holde øje med den rødtoppede fuglekonge, som findes her. Du kan også følge stien ned til bækken hvor odderen holder til, men den er sky, og du skal være heldig for at få øje på den.

Hvis du er mere til en tur i skoven, kan du gå til Funder krat. Her kan du lytte efter sortspætten eller grønspætten, som hakker efter insekter i gamle træer. Nyd roen som falder over en, når man går rundt i naturen i en ellers travl hverdag.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²