False
test

Lysmosevænget

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo i hjertet af Lysbro

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lysbro er en yderst attraktiv del af Silkeborg, som tiltrækker både unge, ældre og børnefamilier. 

Nær alt 

Lysbro ligger blot 3 kilometer fra Silkeborg station og altså kun en kort cykeltur fra byens pulserende liv. Samtidig er du midt i Silkeborgs smukke natur med Silkeborg skovene og flere af de kendte søer, som Almind Sø og Ørnsø rundt om hjørnet. 

God for tilflyttere 

Med alle Silkeborgs skønne kvaliteter inden for nær afstand, er Lysbro det oplagte valg for tilflyttere til byen, som ønsker at være nær både byens mange muligheder og Silkeborgs utallige naturperler. 

Lejeboliger på Lysmosevænget

Har vi ingen bolig ledig på nuværende tidspunkt der lever op til dine ønsker, kan du tilmelde dig vores interesseliste og så lover vi at give dig besked, hvis noget bliver ledigt. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²