test

Teglhaven i Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Til det aktive liv tæt på byen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder til leje i Lysbro

Teglhaven består af i alt 130 lyse og energivenlige lejligheder i størrelser fra 50 - 111 m2, fordelt på to til fire værelser. Lejlighederne er opført i i stilrene materialer og er alle centreret omkring et lækkert køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Du kan gå på opdagelse i de lækre lejligheder herunder.

Attraktiv beliggenhed

Teglhaven ligger placeret i det populære boligområde Lysbro, kun tre kilometer fra Silkeborg midtby. Med en lejlighed i Teglhaven har du kun 500 meter til Ørnsø og skoven. Lysbro ligger i forlængelse af Funder og Hvinningdal med gode skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nemt for pendlere

Teglhaven ligger blot tre kilometer fra Silkeborg Station, som let nås på cykel. Med den korte afstand til stationen, kan du nemt tage toget mod studiet eller jobbet. Har du bil, får du med en bolig i Teglhaven let adgang til motorvejen, og kan være i enten Herning på blot 25 minutter eller Aarhus på 35 minutter. 

Energivenligt byggeri

Teglhaven er opført som energivenligt byggeri og forventes at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det betyder, at der udvises både social-, økonomisk- og miljømæssigt ansvar igennem hele byggeprocessen. Du kan læse mere om, hvad DGNB betyder for dig som lejer her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Klik på boligvælgeren og find dit næste hjem