test

Slagelse – Ndr. Ringgade

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye og energivenlige lejligheder i Slagelse

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Central beliggenhed i Slagelse

Torvehusene har en ideel beliggenhed centralt i Slagelse. De lyse og moderne lejligheder ligger tæt på alt, du har brug for i hverdagen, og alt fra skole, daginstitutioner, uddannelser og indkøb kan nemt nås på en kort gå- eller cykeltur.

Plads til alle

Torvehusene har en bred vifte af lejligheder i varierende størrelser, som passer til mange forskellige behov. De mindre studievenlige lejligheder er særligt attraktive for unge studerende, mens de større familieboliger er indrettet til både singler, seniorer, par og børnefamilien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Et godt studiemiljø

Med 144 studievenlige lejligheder centralt i Slagelse, danner Torvehusene grobund for et aktivt studiemiljø i gode rammer. Her vil der være rig mulighed for at mødes på tværs af uddannelsesretninger med andre studerende, og benytte fællesarealerne i den hyggelige gård.

Vil du bo til leje i Torvehusene?

Hos Birch Ejendomme opfører vi 220 nye og energivenlige lejligheder i Slagelse. Er du interesseret i at være blandt de første til at høre mere om boligerne, se plantegninger, priser m.m. er du velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²