test

Kommende rækkehuse til leje i Støvring

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Snart kan vi byde dig velkommen til Harehaven i Støvring

Vi bygger 99 skønne rækkehuse til leje i Støvring. Vi forventer at projektet står klar i 2024/2025. Vil du være den første til at få ny information om projektet? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Forventes at stå færdige i år 2024/2025

Harehaven består af i alt 99 rækkehuse i varierende størrelser fra 65 til 115 m2 fordelt på to til fem værelser. Her er der plads til alle, der ønsker at bo i en by, med stærke fællesskaber og et godt lokalsamfund. Så om du ønsker at bo alene, med familien eller med dine husdyr, så har vi en bolig til leje til dig i Harehaven.

Alle boligerne i Harehaven har et lyst og indbydende hjerterum i form af et køkken-alrum, der åbner op til stuen. Det moderne HTH-køkken er udført i lyse kvalitetsmaterialer og inkluderer alt i hårde hvidevarer, der passer perfekt til det moderne hjem.

Badeværelserne er elegant udført med klinker i enkle og moderne farver. Hvert soveværelse, værelse og entré opføres med gode opbevaringsmuligheder i form af en eller flere fastmonteret højskabe. Vaskemaskine og tørretumbler er ligeledes placeret i entréen. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg er standard i alle boligerne, hvilket sikrer et sundt og behageligt indeklima og samtidig bidrager til en lavere varmeregning.

Bo til leje i Støvring

Der er lagt mange tanker i boligområdets fællesarealer og hvordan der skabes det bedste fællesskab blandt beboerne. Der er bevidst arbejdet med slyngende stier og veje ind igennem området for at skabe liv og bevægelse i forlængelse af nærområdets landskabelige kvaliteter.

Centralt placeret i området kommer et større fællesareal, hvor der bl.a. opføres en stor trælegeplads med tilhørende sidde- og pausepladser til hele familien. Dertil kommer boligområdet til at bestå af en kombination af plænegræs med plads til ophold og leg, samt høje vildgræsser og varierende buskearter, der skaber hygge blandt boligerne.

I Harehaven bor du omgivet af fantastisk natur tæt på Mastrup Bæk med hele fire søer beliggende i området, mens du stadig er tilkoblet byen. Med sin unikke kombination af natur, kultur og praktiske bekvemmeligheder er Støvring et ideelt sted at kalde hjem.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturskønne omgivelser

I Støvring er velvære i naturen en del af hverdagen. Med Rebild Bakker og Rold Skov i nærheden er der rig mulighed for at finde ro og harmoni i de naturskønne omgivelser. Træk vejret dybt og tag på opdagelse i de grønne skove og langs stierne, der inviterer til afslappende gåture og forfriskende udflugter.

Harehaven er det ideelle sted at bo, hvis du ønsker nem adgang til alt, hvad du har brug for i din dagligdag. Med lokale butikker, supermarkeder og bekvemmeligheder inden for rækkevidde behøver du ikke at rejse langt for at få dækket dine behov. Støvring byder også på et aktivt lokalsamfund og et væld af fritidsaktiviteter for hele familien.

Vil du være den første til at få mere information om vores nye lejeboliger i Støvring? Så skriv dig på interesselisten her.

Rækkehuse til leje tæt på Aalborg

Støvring er en by i vækst - det er den største by i Rebild kommune. Her kommer du til at bo tæt på daginstitution, skole og indkøbsmuligheder. Støvring har et aktivt erhvervsliv og et godt udvalg af butikker, restauranter og trænings- og sportsmuligheder.

Området omkring Støvring byder også på smuk natur med skove, søer og grønne områder, der tiltrækker naturelskere og friluftsentusiaster. Støvring ligger desuden tæt på Rebild Bakker, et naturskønt område med bakker og skove, der er populært til vandre- og cykelture året rundt. Husdyr er tilladt i vores lejeboliger og hvis du har hund, kommer du til at bo lige ved den skønneste hundepark.

Desuden er Støvring godt forbundet med offentlig transport, herunder tog- og busforbindelser, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen. Du kommer til at bo kun 20 km fra Aalborg, så er du til både natur og storbyliv er vores rækkehuse i Støvring perfekte til dig. I Harehaven er du kun 3 km fra motorvejen - er du pendler kan du således nemt komme til og fra arbejde.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²