test

Kommende rækkehuse på Bakkegårdsvej

Gårslev, Vejle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bakkegårdsvej

Vi bygger 79 moderne rækkehuse til leje i Gårslev, Vejle. Vi forventer at projektet står klar slut 2024/start 2025. Vil du være den første til at få ny information om projektet? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Forventes at stå færdige i år 2024/2025

Bakkegårdsvej består af i alt 71 rækkehuse i varierende størrelser fra 49 til 128 m2 fordelt på to til fem værelser. Ønsker du at bo til leje med familien, med dig selv eller med dine husdyr, så har vi en lejebolig til dig i Gårslev, Vejle.

Alle boligerne på Bakkegårdsvej har et lyst og indbydende hjerterum i form af et køkken-alrum. Det moderne HTH-køkken er udført i lyse kvalitetsmaterialer og inkluderer alt i hårde hvidevarer, der passer perfekt til det moderne hjem.

Badeværelserne er elegant udført med klinker i enkle og moderne farver. Hvert soveværelse, værelse og entré opføres med gode opbevaringsmuligheder i form af en eller flere fastmonteret højskabe. Vaskemaskine og tørretumbler er ligeledes placeret i entréen. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg er standard i alle boligerne, hvilket sikrer et sundt og behageligt indeklima og samtidig bidrager til en lavere varmeregning.

Oplev naturen når den er allersmukkest

I Gårslev findes der et utal af skønne vandrestier, der leder dig gennem skovene og langs fjorden ved Mørkholt, Hvidbjerg og Høll. Møllestien/Pindstien fører dig fra Gårslev gennem Pindengene til Høll. Stien snor sig langs et frodigt naturhegn med et rigt fugleliv, hvor du blandt andre kan opleve nattergalens smukke sangstemme på lune forsommeraftener.

Hjerte-, motions- og ridestierne i Gårslev og Gauerslund Skove strækker sig gennem et smukt og meget kuperet terræn, der gennem de sidste mange år har forbedret konditionen hos mange lokale borgere. Man kan starte sin tur dels fra Lundbjerg, dels fra Vognkær ved Søborglejren. Alle ruterne fører os gennem skoven til stranden i Lille Afrika, hvorfra udsigten er helt fantastisk ud over fjorden. Tæt ved har Naturstyrelsen opført et shelter, hvor mange naturelskere nyder et ophold.

Er du til udeliv? Så er Gårslev et ideelt sted for dig at bo.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje tæt på alt

I vores nyopførte rækkehuse i Gårslev kommer du til at bo under 1 km fra offentlig transport, supermarked og fodboldbane. Har du børn er du blot 500 meter fra Gårslev skole og 700 meter fra nærmeste daginstitution. Du kan således nemt aflevere børnene, eller lade dem gå selv til og fra skole. Med andre ord, kommer du til at bo i gåafstand til alt, hvad du kunne have brug for i hverdagen.

Vil du være den første til at få mere information om vores nye lejeboliger i Gårslev? Så skriv dig på interesselisten her.

Rækkehuse til leje tæt på Vejle

Lige ved siden af Gårslev ligger Børkop. Børkop er Vejle kommunes næststørste by. Området omkring Børkop byder på flere spændende seværdigheder. Hele to egnsmindesamlinger: Smidstrup & Omegns Museum, og Farbror Svends Samling, der er indrettet på den idylliske Børkop Vandmølle, hvis historie kan føres helt tilbage til 1546 - der er masser at opleve, for dig, der er til kultur.

Hvis du er familiemenneske, er den hyggelige Skærup Zoo med 50 fuglearter og 70 forskellige dyrearter, et besøg værd.

Er du til endnu mere byliv er Gårslev blot 15 kilometer fra Vejle. Vejle er Danmarks 9. største by. Her finder du masser af gode job- og uddannelsesmuligheder. Vejle byder også på et rigt kulturliv med teatre, koncerter, kunstgallerier og museer samt et bredt udvalg af restauranter, caféer og shoppingmuligheder. Vejle har en fantastisk livlig atmosfære.

Vejle er omgivet af en smuk natur, herunder bakker, skove og en fjord, hvilket giver muligheder for udendørs aktiviteter som vandreture, cykling og sejlads. lige noget for dig, der sætter pris på naturskønne omgivelser og friluftsliv.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²