test

Lille Grundet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kobbelvænget, Lille Grundet

Området omkring Kobbelvænget har alt, hvad du har brug for i hverdagen. I Lille Grundet er der gode institutioner, skoler og et trygt og roligt lokalsamfund med gode muligheder for at dyrke fritidsaktiviteter. Området er forbundet af et godt stisystem, der forbinder Kobbelvænget med byen. Med fem minutters kørsel fra motorvejen og med nem adgang til Vejle C ligger lejlighederne ideelt placeret for pendlere.

Smuk natur

Vejle ligger i varieret natur med bl.a. Vejle Fjord, Grejsdalen og Vejle Ådal. Den smukke natur indbyder til vandring, kanotur eller en tur i det blå.

Danmarks bedste handelsby

Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby. Her er noget for enhver smag med både kæde- og specialbutikker primært fordelt på gågaden og i indkøbscenteret Bryggen. Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen.

Kendt for spa og wellness

Mange besøger Vejle for at opleve sundhed og velvære. Her er flere muligheder for spa og wellness, og disse steder er bevidst placeret i Vejles kuperede natur, der indbyder til fysisk aktivitet og mental afslapning.

Mange kulturtilbud

Vejle er en levende by med et rigt kulturudbud. Bl.a. Vejle Musikteater byder på mange musikalske oplevelser, og DGI-Huset er byens store messe- og idrætscenter.

test

Se video

Moderne lejligheder på Kobbelvænget

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²