test

Skibet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kun 2 kilometer fra Vejles vestlige bygrænse ligger den hyggelige forstad Skibet. Skibet tiltrækker mange tilflyttere, og byen er særligt populær hos børnefamilier.

Et rigt foreningsliv

En af de ting der gør byen attraktiv, er det trygge lokalsamfund med sit rige foreningsliv. Næsten halvdelen af byens beboere er medlem af den lokale idrætsforening, hvor man kan dyrke alt fra crossfit til floorball samt deltage i både sommerfester og komme til koncerter.

Naturskønt område

I Skibet er du omkranset af grønne marker og smukke skove. Du kan nyde en gåtur rundt ved udsigtstårnet i Østengård, hoppe på mountainbiken til træningsbanen ved Himmelpind eller ro i kano på Vejle Å. Du kan også tage familien med på cykeltur på Bindeballestien ind til Vejle midtby.

Ideel beliggenhed for pendlere

Skibet ligger godt placeret for pendlere. Du har kun 4 km ind til Vejle midtby, 8 kilometer til motorvej E45 og under 30 kilometer til både Billund, Fredericia og Kolding. Der går bybusser til Vejle, så det er let at komme ind til byen og med toget videre.

Rækkehuse til leje i Skibet

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte vores udlejningsrådgiver Eva Jørgensen på tlf. 54 55 40 35 eller mail emj@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²