test

Skibsrækkerne i Skibet

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Her kan du med ro kaste anker

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Skibsrækkerne

Skibsrækkerne er for alle, der søger et omfavnende lokalsamfund tæt på bylivet. Boligerne er beliggende i den charmerende by Skibet, kun 4 kilometer fra Vejle centrum. Her bor du i naturskønne omgivelser på en lukket vej, hvor børnene selv kan løbe på legepladsen og det grønne fællesareal.

Trygt lokalsamfund i Skibet

Skibet tiltrækker mange tilflyttere, og byen er særligt populær hos børnefamilier. En af de ting der gør byen attraktiv, er det trygge lokalsamfund med sit rige foreningsliv. Næsten halvdelen af byens beboere er medlem af den lokale idrætsforening, hvor man kan dyrke alt fra crossfit til floorball samt deltage i både sommerfester og komme til koncerter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

To-plans rækkehuse klar til indflytning

Skibsrækkerne består af 40 lækre rækkehuse i to plan. Her er der god plads til hele familien, og de gennemgående gulv til loft vinduer giver et flot lysindfald. De fire- og femværelses boliger er på 120 m2.

Kom med indenfor

Du bydes velkommen til lejeboligen af en flisebelagt forhave med plads til udeliv, parkering og opbevaring. I stueetagen kan hele familien samles i det store køkken-alrum. På 1. sal finder du de dejlige, rummelige værelser. På begge etager finder du et badeværelse.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find jeres nye hjem lige her

40

Rækkehuse

Boligerne varierer mellem 4 og 5 værelser og har en skøn terrasse på begge sider

0

Ledige

Udlejningen er i gang på de attraktive to-plans rækkehuse i familievenlige Skibet

2021

Indflytning

De moderne og nyopførte to-plans rækkehuse nær Vejle står klar til indflytning nu

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²