Åbent Hus

Hos Birch Ejendomme har du mulighed for at opleve vores boliger på lige den måde, du synes er bedst. Vi afholder løbende Åbent Hus arrangementer på vores forskellige projekter, som du kan få et overblik over her på siden. Vores udlejningsassistenter står også klar, hvis du ønsker at booke en personlig fremvisning. Derudover har du mulighed for at få en digital fremvisning af din drømmebolig hjemme fra sofaen. 

 

Vælg by:

Harehaven d. 23. juni kl. 10:00-11:00

Kom til åbent hus i Harehaven i Støvring. Her kan du opleve, hvordan stemningen og området for de nye rækkehuse er. Det er en byggeplads, så vi opfordrer til godt fodtøj. I vil kunne se 2-, 3- og 5-værelses råhuse.

Læs mere

Rantzausbakke den 23. juni kl. 12:30-13:00

Oplev naturskønne Rantzausbakke i Horsens, og gå på opdagelse i de mange lækre møblerede boliger, når vi afholder Åbent Hus. Denne dag er det muligt at se boliger på Engen og Lunden.

Læs mere

Naturbyen Nørrestrand den 23. juni kl. 13:30-14:00

Kom til Åbent Hus i Naturbyen Nørrestrand i Horsens og find din næste bolig.

Læs mere

Rantzausbakke den 25. juni kl. 15:00 - 16:00

Oplev naturskønne Rantzausbakke i Horsens, og gå på opdagelse i de mange lækre møblerede boliger på Engen og Lunden, når vi afholder Åbent Hus.

Læs mere

Naturbyen Nørrestrand den 25. juni kl. 15:00-16:00

Kom til Åbent Hus i Naturbyen Nørrestrand i Horsens og oplev de lyse og attraktive lejligheder midt i naturskønne omgivelser.

Læs mere

Øhaven d. 25. juni kl. 15:00-15:30

Kom til Åbent Hus i Øhaven i Skærbæk, Fredericia. Her kan du, høre mere om de lyse rækkehuse i Skærbæk. Se de nye rækkehuse og få svar på dine spørgsmål.

Læs mere

Severins Vej d. 26. juni kl. 15:00-16:00

Åbent Hus på Severins Vej i Dalby, Kolding. Rækkehusene er stadig under opførsel, det vil derfor være begrænset, hvilke boliger, der er adgang til. Da det er en byggeplads, opfordrer vi til fornuftigt fodtøj.

Læs mere
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Book personlig eller digital fremvisning

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i et Åbent Hus arrangement, er du altid meget velkommen til at booke en personlig eller digital fremvisning hos vores udlejningsrådgivere.

Kontakt os på tlf. 89 20 72 00 for at booke en fremvisning.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²