test

Buskelund-Balle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Børnevenlige omgivelser i Silkeborg

I det nordvestlige Silkeborg ligger de populære områder Buskelund og Balle. Områderne er kendetegnet ved skøn natur, godt foreningsliv og gode muligheder for børnefamilierne.

Om området

Der bor ca. 12.000 indbyggere i området, og der kommer flere til. Området er særligt populært blandt familier med børn og tilflyttere. Beliggenheden er desuden oplagt for pendlere, der herfra har ca. 5 minutter til motorvejen mod Aarhus eller Herning.

Silkeborg i cykelafstand

Med kun 5 kilometer til Silkeborg centrum er der desuden nem adgang til bylivets faciliteter som café, restauranter og specialbutikker, og det er derfor oplagt at tage cyklen ind til byen.

Buskelund

Buskelund er et meget populært område i Silkeborg blandt særligt børnefamilier, der ofte flytter efter den anerkendte Buskelundskolen. Området er roligt og trygt med kuperet terræn og et rigt dyreliv. Her er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området.

Balle

Balle er en forholdsvist ny bydel, der de seneste år har vundet stor popularitet blandt både silkeborgensere og tilflyttere. Her får du bl.a. et bredt udbud af indkøbsmuligheder, daginstitutioner, en god skole og idrætsfaciliteter. Området er utrolig børnevenligt med flere legepladser og stisystemer, og der er kun få minutters gang til skov og skønne naturområder.

Bo i Buskelund/Balle

Er du interesseret i at vide mere om boligerne kan du se nærmere her på vores hjemmeside eller ringe til os og høre mere på tlf.:
89 20 72 00.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²