test

Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i moderne rækkehus eller lejlighed i Randers

Hos Birch Ejendomme råder vi over mange lejeboliger i Randers, som giver dig chancen for at bo i en oplevelsesrig by til en overkommelig pris. Uanset om dine boligpræferencer for en lejebolig i Randers er at bo så centralt som muligt, tæt på stationen eller i et rækkehus i et roligt og mere afsides område, vil du hos Birch Ejendomme kunne finde din ideelle lejebolig i Randers.

Vi råder over både lejligheder og rækkehuse i Randers i forskellige størrelser og med varierende planløsninger. Vi har derfor lejeboliger i Randers til dig, som ønsker at bo alene, med din partner eller dig der søger en lejebolig med plads til dig og din familie. Ved at klikke ind på de forskellige projekter kan du også se alle ledige lejeboliger i Randers hos Birch Ejendomme.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Søger du nye lejeboliger i Randers? Byen har masser at byde på

Randers ligger skønt placeret i hjertet af Kronjylland, og er det naturlige centrum for kultur, byliv, foreningsliv samt uddannelses- og jobmuligheder i Randers Kommune. Med sine knap 63.000 indbyggere er det den 6. største by i Danmark, og de seneste år har Randers oplevet stor vækst. Det er i den grad blevet en af de mere populære byer at flytte til. 

Randers rummer masser af kulturelle oplevelser og gode muligheder for at nyde bylivet med caféer, butikker og meget mere. Tager du en tur ind på den charmerende gågade, bliver du mødt af både trendsættende modebutikker og små, hyggelige spisesteder.

Byen rummer et hav af oplevelser, som tiltrækker både unge og ældre. Af de mest populære kan nævnes Randers Regnskov, badelandet Water & Wellness og Randers Storcenter, hvor det både er muligt at klare sine indkøb, ose i butikker og spise frokost på nogle af de mange caféer.

Opdag ledige lejligheder i Randers nær centrum

Hos Birch Ejendomme har vi en bred vifte af forskellige lejeboliger i Randers, som giver nem adgang til byens mange oplevelser og muligheder. Søger du en lejlighed centralt i Randers, har Møllestens Kvarteret, der ligger et stenkast fra centrum, en perfekt beliggenhed i Randers SV. De DGNB-certificerede lejeboliger i Møllestens Kvarteret findes i størrelser fra 54 – 106 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. Den månedlige husleje er bestemt også overkommelig. 

De i alt 225 lejligheder i Møllestens Kvarteret ligger i gåafstand fra Randers’ hyggelige bymidte, som gør det nemt at bruge byens mange faciliteter. Møllestens Kvarteret ligger ligeledes i gåafstand til et stort, fredet naturområde, der leder ned til den naturskønne Gudenåen.

Ledige lejeboliger i naturskønne omgivelser

Det er ikke kun den pulserende bymidte i Randers City, som trækker i folk. I området omkring Randers by finder du både Randers Fjord, Gudenåen og store strækninger med marker og enge, der indbyder til oplevelser i naturen.

Ved fjorden finder du Naturpark Randers Fjord, som giver rig mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Med særskilte vandreture og mulighed for lystfiskeri oplever du naturen på en helt særlig måde. Hos Birch Ejendomme har vi flere skønne lejeboliger, der giver dig nem adgang til den flotte omkringliggende natur samtidig med, at du har kort ind til Randers C. Du har dermed både by- og naturliv lige ved hånden.

Oplev familievenlige omgivelser i Randers’ Helsted-kvarter

Randers består af flere spændende boligområder, og et af de nyeste er det familievenlige Helsted. Området er beliggende i Randers NV, og er kendetegnet ved dets rolige og naturskønne omgivelser tæt på indkøb, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter samt et bageri, hvilket tiltrækker mange familier. Helsted ligger samtidig blot 4 kilometer fra Randers centrum, og du får derfor lidt af det hele her.

Hos Birch Ejendomme tilbyder vi lyse og moderne rækkehuse til leje i Vikingedalen, Helsted. Vi har lejeboliger i mange størrelser, så hvad end du søger et toværelses rækkehus eller et femværelses rækkehus i Helsted, så kan du finde det her.

Find lejeboliger for studerende i Randers

Med en lejlighed i Randers kan du benytte dig af en af byens mange uddannelsesmuligheder, eller du kan få dig en lejebolig i Randers, mens du nemt og hurtigt kan pendle til de andre store studiebyer i nærheden, heriblandt Aalborg og Aarhus.

I Randers er der en bred vifte af uddannelsestilbud til studerende. I byen finder du ungdomsuddannelserne STX, HF, HHX og HTX. Derudover har du mulighed for at videreuddanne dig på en af de mange videregående uddannelser, der er at finde på eksempelvis erhvervsakademi Dania eller VIA University College. Også Randers Social- og Sundhedsskole og diverse erhvervsuddannelser kan findes i byen.

For de studerende med en lejlighed i Randers er der rig mulighed for at skabe et socialt studiemiljø på en af de mange hyggelige barer, der er at finde i byen. Randers har et stort udvalg af barer til både de unge og til den lidt ældre aldersgruppe. Her skåles der og skabes minder med både venner og nye bekendtskaber. Hvert år transformerer Randers Festuge bymidten til én stor fest med et væld af mindre og større arrangementer og koncerter for enhver smag og alder.

En hyggelig by med masser af liv og kultur

Randers er en dejlig by, der tilbyder en lang række oplevelser til både store og små. Byen har med sit store kulturliv en helt speciel charme, og med de mange muligheder Randers har at tilbyde, er byen perfekt til dig, som vil lidt af det hele.

Randers er en af landets gamle købstæder, hvilket også afspejler sig i bybilledet. I Randers C finder du charmerende middelaldergader, hvor gamle bindingsværkshuse, skilte og brosten danner ramme om byens historiske midte. Med en lejebolig i Randers er der også rig mulighed for at benytte sig af nogle af de tilbud byen byder på i forbindelse med weekender og ferier. Der oprettes jævnlig diverse arrangementer for at skabe liv og sammenhold i byen. 

Randers er især kendt for sin iøjnefaldende kultur. I Randers SV kan du blandt andet opleve Memphis Mansion, hvor Elvis Presleys ånd lever videre på smuk vis. Andetsteds, Randers Regnskov, finder du enestående eksotiske oplevelser, hvor du kan opleve et væld af fascinerende dyr fra verden over i unikke omgivelser. Ud over de mange museer og gallerier kan du, med en bolig i Randers, også benytte dig af de mange teaterforestillinger, koncerter og udstillinger, der er at finde rundt om i byen.

Randers har også et aktivt sportsliv, hvor det er muligt at se fodboldkamp på byens fodboldstadion, Cepheus Park Randers, som er hjemmebane for Superligaklubben Randers FC. Er du mere til håndbold, er det også muligt at heppe med hos Randers HK, der ofte spiller i Arena Randers.

Med en lejlighed i Randers har du altså rig mulighed for at skabe de gode oplevelser. Hvad end du er til shopping, gastronomiske oplevelser eller det mere kulturprægede, så er det helt sikkert at finde i Randers.

Udnyt de gode transportmuligheder til og fra Randers

Med en lejebolig i Randers får du en bolig i det østlige Jylland. Randers er Østjyllands næststørste by, og har sin placering i den centrale del af Nordøstjylland med blot en halv times kørsel til Aarhus eller cirka 50 minutter til Aalborg. Byen har gode transportmuligheder og nem tilgang til motorvejen, så du nemt kan pendle til de omkringliggende byer. 

Er du bosat i Randers, men er studerende eller arbejder udenfor byen, er det også nemt og hurtigt at benytte dig af offentlig transport. Fra Randers Station går der gode togforbindelser, hvorfra du kan rejse nord- og sydpå mod henholdsvis Aalborg og Aarhus. Randers råder også over et velfungerende busnet, som gør det nemt at komme rundt.

Er du interesseret i en lejebolig i Randers?

Med et stort udvalg af rækkehuse og lejligheder i Randers, råder Birch Ejendomme over lejeboliger til mange forskellige typer behov. Hvad end du søger en central lejebolig til studerende, en hyggelig lejebolig til par, en vedligeholdesfri lejebolig til seniorer eller en større lejebolig til børnefamilien, kan vi hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

På vores hjemmeside kan du se et fuldt overblik over vores ledige lejeboliger i Randers. Er der ikke en ledig lejebolig, der matcher dit behov, kan du skrive dig på vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at høre nyt om ledige lejeboliger i Randers.

Hold øje med vores åbent hus-arrangementer i Randers

Er du på udkig efter en ny lejebolig i Randers, har du rig mulighed for at opleve vores forskellige lejemål. Vi afholder løbende Åbent Hus-arrangementer på vores forskellige projekter, som du kan få et overblik over her. Vores udlejningsrådgivere tilbyder også personlige fremvisninger, hvis du ønsker at se en specifik lejebolig i Randers. Kontakt os gerne for mere information om personlig fremvisning eller Åbent Hus. Du finder vores kontaktoplysninger her eller under hvert specifikt boligområde på vores hjemmeside.

Flyt i lejlighed eller rækkehus i Randers med hjælp fra Birch Ejendomme. Her kan du udforske muligheden for at bo i en aktiv by med mange muligheder til en overkommelig husleje. Med vores lejeboliger kan du både bo centralt eller mere roligt og afsides. Derudover er vores rækkehuse og lejligheder i flere størrelser og med varierende planløsninger.

Birch Ejendommes lejeboliger i skønne Randers koster mellem 7.000 og 11.000 kr. om måneden. Din husleje kommer selvfølgelig an på, hvor du bosætter dig i området, boligens størrelse samt antallet af værelser. Typisk vil en større lejebolig også være lig med en højere husleje. Tilmeld dig vores interesseliste, og vær blandt de første til at få nyheder om vores lejeboliger i Randers.

Når du flytter ind i en lejebolig i Randers fra Birch Ejendomme, er det tilladt at have kæledyr. I vores lejligheder og rækkehuse kan du have op til to kæledyr, men du skal dog aftale nærmere med udlejeren. I Randers finder du også skønne grønne områder, som er ideelt for hundeejeren.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²