False
test

Randers

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i ny lejebolig i Randers

Hos Birch Ejendomme råder vi over lejeboliger i Randers, som giver dig chancen for at bo i en oplevelsesrig by til en overkommelig pris.

Uanset om dine boligpræferencer for en lejebolig i Randers er at bo så centralt som muligt, tæt på stationen eller i et rækkehus i et roligt og mere afsides område, vil du hos Birch Ejendomme kunne finde din ideelle lejebolig i Randers.

Vi råder over både lejligheder og rækkehuse i Randers i forskellige størrelser og med varierende planløsninger. Vi har derfor lejeboliger i Randers til dig, som ønsker at bo alene, med din partner eller dig der søger en lejebolig med plads til hele familien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Opdag ledige lejligheder i Randers nær centrum

Randers er med sine knap 63.000 indbyggere den 6. største by i Danmark, og de seneste år har Randers oplevet stor vækst.

Randers rummer masser af kulturelle oplevelser og gode muligheder for at nyde bylivet med caféer, butikker og meget mere. Tager du en tur ind på den charmerende gågade, bliver du mødt af både trendsættende modebutikker og små, hyggelige spisesteder.

Byen rummer et hav af oplevelser, som tiltrækker både unge og ældre. Af de mest populære kan nævnes Randers Regnskov, badelandet Water & Wellness og Randers Storcenter, hvor det både er muligt at klare sine indkøb, ose i butikker og spise frokost på nogle af de mange caféer.

Hos Birch Ejendomme har vi en bred vifte af forskellige lejeboliger i Randers, som giver nem adgang til byens mange oplevelser og muligheder. Søger du en lejlighed centralt i Randers, har Møllestens Kvarteret en perfekt beliggenhed. De bæredygtige lejeboliger i Møllestens Kvarteret findes i størrelser fra 54 – 106 m2 med planløsninger, der fordeler sig på to til fire værelser. De i alt 225 lejligheder i Møllestens Kvarteret ligger i gåafstand fra Randers’ hyggelige bymidte, som gør det nemt at bruge byens mange faciliteter. Møllestens Kvarteret ligger ligeledes i gåafstand til et stort, fredet naturområde, der leder ned til den naturskønne Gudenåen.

Ledige lejeboliger i naturskønne omgivelser

Det er ikke kun den pulserende bymidte, som trækker i Randers. I området finder du både Randers Fjord, Gudenåen og store strækninger med marker og enge, der indbyder til oplevelser i naturen.

Ved Randers Fjord finder du Naturpark Randers Fjord, som giver rig mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Med særskilte vandreture og mulighed for lystfiskeri oplever du naturen på en helt særlig måde.

Placér dig i trygge omgivelser i Helsted, Randers

Randers består af flere spændende boligområder, og et af de nyeste er det familievenlige Helsted. Området er beliggende i det nordlige Randers, og er kendetegnet ved dets rolige og naturskønne omgivelser tæt på indkøb, skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter samt et bageri. Helsted ligger samtidig blot 4 kilometer fra Randers centrum, og du får derfor lidt af det hele her.

Hos Birch Ejendomme tilbyder vi lyse og moderne rækkehuse til leje i Vikingedalen, Helsted. Vi har lejeboliger i mange størrelser, så hvad end du søger et toværelses rækkehus eller et femværelses rækkehus i Helsted, så kan du finde det her.

Find lejeboliger for studerende i Randers

Med en lejlighed i Randers kan du benytte dig af en af byens mange uddannelsesmuligheder, eller du kan få dig en lejebolig i Randers, mens du nemt og hurtigt kan pendle til uddannelsesinstitutioner i nærområdet.

I Randers er der en bred vifte af uddannelsestilbud til studerende. I byen finder du ungdomsuddannelserne STX, HF, HHX og HTX. Derudover har du mulighed for at videreuddanne dig på en af de mange videregående uddannelser, der er at finde på eksempelvis erhvervsakademi Dania eller VIA University College. Også Randers Social- og Sundhedsskole og diverse erhvervsuddannelser kan findes i byen.

Randers tilbyder en lang række oplevelser til både store og små. Byen har med sit store kulturliv en helt speciel charme, og med de mange muligheder Randers har at tilbyde, er byen perfekt til dig, som vil lidt af det hele.

I Randers centrum finder du charmerende middelaldergader hvor brosten, gamle skilte og bindingsværkshuse danner ramme om byens midte. Med en lejebolig i Randers er der også rig mulighed for at benytte sig af nogle af de tilbud byen byder på i forbindelse med weekender og ferier. Der oprettes jævnlig diverse arrangementer for at skabe liv og sammenhold i byen. 

For de studerende med en lejlighed i Randers er der rig mulighed for at skabe et socialt studiesamvær på en af de mange hyggelige barer, der er at finde i byen. Randers har et stort udvalg af barer til både de unge og til den lidt ældre aldersgruppe. Her skåles der og skabes minder med både venner og nye bekendtskaber.

Randers er især kendt for sin iøjnefaldende kultur. Ud over de mange museer og gallerier kan du, med en bolig i Randers, også benytte dig af de mange teaterforestillinger, koncerter og udstillinger, der er at finde rundt om i byen.

Randers har også et aktivt sportsliv, hvor det er muligt at se fodboldkamp på byens fodboldstadion Cepheus Park Randers, som er hjemmebane for Superligaklubben Randers FC. Er du mere til håndbold, er det også muligt at heppe med hos Randers HK, der ofte spiller i Arena Randers.

Med en lejlighed i Randers har du altså rig mulighed for at skabe de gode oplevelser. Hvad end du er til shopping, gastronomiske oplevelser eller det mere kulturprægede, så er det helt sikkert at finde i Randers.

Vores centralt beliggende lejligheder i boligområdet Nordly på Gl. Hobrovej  er for dig, der ønsker at bo i en splinterny og lækker lejlighed med kun få minutters gang fra den spændende bymidte i Randers. Lejlighederne er beliggende i et fredeligt område i Randers NV, hvor der både er indkøb, skoler og flere uddannelsessteder tæt på.

Udnyt de gode transportmuligheder til og fra Randers

Med en lejebolig i Randers får du en bolig i det østlige Jylland. Randers er Østjyllands næststørste by, og har sin placering i den centrale del af Nordøstjylland med blot en halv times kørsel til Aarhus. Byen har gode transportmuligheder og nem tilgang til motorvejen, så du nemt kan pendle til de omkringliggende byer. Er du bosat i Randers, men studerende eller arbejder udenfor byen, er det derfor nemt og hurtigt at benytte dig af offentlig transport.

Fra Randers Station går der gode togforbindelser, hvorfra du kan rejse nord- og sydpå mod henholdsvis Aalborg og Aarhus. Randers råder også over et velfungerende busnet, som gør det nemt at komme rundt.

Er du interesseret i en lejebolig i Randers?

Med et stort udvalg af rækkehuse og lejligheder i Randers, råder Birch Ejendomme over lejeboliger til mange forskellige typer behov. Hvad end du søger en central lejebolig til studerende, en hyggelig lejebolig til par, en vedligeholdesfri lejebolig til seniorer eller en større lejebolig til børnefamilien, kan vi hjælpe dig med at finde dit nye hjem.

På vores hjemmeside kan du se et fuldt overblik over vores ledige lejeboliger i Randers. Er der ikke en ledig lejebolig, der matcher dit behov, kan du skrive dig på vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at høre nyt om ledige lejeboliger i Randers.

Hold øje med vores åbent hus-arrangementer i Randers

Er du på udkig efter en ny lejebolig i Randers, har du rig mulighed for at opleve vores forskellige lejemål. Vi afholder løbende Åbent Hus-arrangementer på vores forskellige projekter, som du kan få et overblik over her . Vores udlejningsrådgivere tilbyder også personlige fremvisninger, hvis du ønsker at se en specifik bolig. Kontakt os gerne for mere information om personlig fremvisning eller Åbent Hus. Du finder vores kontaktoplysninger her eller under hvert specifikt boligområde på vores hjemmeside.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²