Velkommen til vores blog

Her kan du finde svar på mange forskellige spørgsmål, primært omkring alt hvad der er værd at vide som lejer af en bolig.

27.02.2023

Spar på vand- og varmeforbruget

Med de stigende priser på vand og varme, er behovet for små tips og tricks i hverdagen, som kan nedbringe en families gennemsnitlige vand- og varmeforbrug mere aktuelt end nogensinde før. Læs mere om hvordan her.

Læs mere
25.01.2023

Få gode råd til indeklimaet i dit hjem

Et sundt indeklima er vigtig både for dig selv og din bolig. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at få et godt indeklima i din bolig. Se hvordan her.

Læs mere
15.12.2022

Bliv klogere på elforbruget for en familie

Med en lejebolig fra Birch Ejendomme, er du allerede godt på vej til at mindske husstandens årlige elforbrug. Læs mere om hvorfor her.

Læs mere
02.11.2022

Find en lejebolig hvor husdyr er tilladt

I Birch Ejendommes nye og energivenlige lejligheder og rækkehuse er det tilladt at have op til to husdyr efter aftale med udlejer. Læs mere om det her.

Læs mere
19.05.2021

Hvad er DGNB?

Ordet bæredygtighed bliver brugt ofte og i mange forskellige sammenhænge, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvad det egentlig betyder. Det gør DGNB certificeringen op med. Se meget mere her.

Læs mere
26.04.2021

Huskelisten når du skal flytte

Hvad skal man huske, når man flytter? Se vores huskeliste til dig med de 7 vigtigste punkter, som du skal huske i forbindelse med din flytning.

Læs mere
houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²