Velkommen til vores blog

Her kan du finde svar på mange forskellige spørgsmål, primært omkring alt hvad der er værd at vide som lejer af en bolig.

18.06.2024

Fra studieliv til voksenliv: Tips til den nyuddannede

Det kan være en svær overgang mellem studieliv og arbejdsliv. Skal man flytte først eller finde et job først, hvordan griber man lige det hele an? Vi har samlet en række gode råd til dig her.

Læs mere
23.05.2024

Find en lejebolig i pendlerafstand til dit arbejde eller studie

Med en lejebolig i pendlerafstand til dit arbejde eller studie får du masser af fordele. Du får flere kvadratmeter for pengene, privatliv, egen eller fælles parkeringsmuligheder. Læs mere her.

Læs mere
03.05.2024

Gør terrassen og altanen klar til sommerens ankomst

Som sommeren nærmer sig, er det tid til at forvandle din terrasse eller altan til det ultimative tilflugtssted, hvor du kan nyde solskinnet og det varme vejr. Læs med her og få 6 gode tips til at indrette terrassen eller altanen.

Læs mere
21.03.2024

Skab din egen lille køkkenhave på terrassen

Dyrk din egen friske forsyning lige uden for døren! Få tips til at skabe en lille køkkenhave eller urtehave på din terrasse. Vi kommer med nyttige tips til plantevalg, pladsudnyttelse og pleje.

Læs mere
21.03.2024

5 tips til indretning af den lille stue

Er du flyttet i en lejlighed eller et rækkehus med en mindre stue, og drømmer du om, at få mest muligt ud af pladsen i din lejebolig? Vi har samlet 5 tips til indretningen af den lille stue.

Læs mere
27.02.2023

Spar på vand- og varmeforbruget

Med de stigende priser på vand og varme, er behovet for små tips og tricks i hverdagen, som kan nedbringe en families gennemsnitlige vand- og varmeforbrug mere aktuelt end nogensinde før. Læs mere om hvordan her.

Læs mere
25.01.2023

Få gode råd til indeklimaet i dit hjem

Et sundt indeklima er vigtig både for dig selv og din bolig. Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at få et godt indeklima i din bolig. Se hvordan her.

Læs mere
15.12.2022

Bliv klogere på elforbruget for en familie

Med en lejebolig fra Birch Ejendomme, er du allerede godt på vej til at mindske husstandens årlige elforbrug. Læs mere om hvorfor her.

Læs mere
02.11.2022

Find en lejebolig hvor husdyr er tilladt

I Birch Ejendommes nye og moderne lejligheder og rækkehuse er det tilladt at have op til to husdyr efter aftale med udlejer. Læs mere om det her.

Læs mere
19.05.2021

Hvad er DGNB?

Ordet bæredygtighed bliver brugt ofte og i mange forskellige sammenhænge, og det kan derfor være svært at gennemskue, hvad det egentlig betyder. Det gør DGNB certificeringen op med. Se meget mere her.

Læs mere
26.04.2021

Huskelisten når du skal flytte

Hvad skal man huske, når man flytter? Se vores huskeliste til dig med de 7 vigtigste punkter, som du skal huske i forbindelse med din flytning.

Læs mere
houses











Vis alle beliggenheder

Boligtype



Husleje - DKK

Størrelse - m²