test

Husdyr tilladt hos Birch Ejendomme

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find en lejebolig hvor husdyr er tilladt

Nybyggede lejeboliger med husdyr tilladt hænger ikke altid sammen, og for hunde- og katteejere kan det være svært at finde en bynær lejebolig, hvor du må tage dit kæledyr med dig. Hos Birch Ejendomme er det tilladt at have op til to husdyr efter aftale med udlejer. Du kan derfor roligt flytte ind i vores nyopførte lejligheder og rækkehuse, og dine firbenede venner er selvfølgelig velkomne hos os.

Lejligheder med husdyr tilladt hos Birch Ejendomme

I Birch Ejendommes nye og moderne lejligheder er det tilladt at have op til to husdyr efter aftale med udlejer. Vores nyopførte lejligheder er desuden opført med flere elementer, der gør lejeboligerne egnede til husdyr. Birch Ejendommes lejligheder opføres altid med et luftrensende ventilationsanlæg, der renser luften i hjemmet. Dette sikrer et sundt og optimalt indeklima i vores boliger, samtidig med, at behovet for at lufte ud ikke er lige så presserende, som i boliger uden ventilationsanlæg. Den renere luft er optimal, hvis du holder husdyr, og giver dig som lejer et bedre indeklima. Samtidig vil gæster eller beboere i husstanden med støvallergier eller andre former for allergi have gavn af, at boligens luft renses ud. 

De fleste af Birch Ejendommes nye lejligheder opføres med direkte udgang til egen altan eller terrasse, hvilket gør det nemt og bekvemt at åbne døren til den friske udendørs luft. En altan er særlig attraktiv for beboere med husdyr, men du kan som beboer i vores nye boligområder også glæde dig over de grønne fællesområder, som vi opfører ved vores lejeboliger. Her vil der være god mulighed for at lufte hunden og selv komme ud og få lidt frisk luft. Flere af vores nye lejeboliger opføres desuden i naturskønne områder med nem adgang til grønne områder, enge, skove og marker. Her er der selvfølgelig også ekstra rig mulighed for at give din hund en god lang luftetur, og samtidig selv få dagens motion klaret.

Rækkehuse hvor du kan holde husdyr

Det er selvfølgelig ikke kun i vores lejligheder, hvor det er tilladt at have husdyr. I vores nye og moderne rækkehuse er det tilladt at have op til to husdyr efter aftale med udlejer, og det inkluderer både hunde, katte og andre kæledyr. Vores rækkehuse opføres med egen terrasse og nogle af vores boliger har tilmed egen have. Her er det som regel tilladt at have et mindre trådhegn, der indhegner haven og gør det optimalt for hundeejere at lukke hunden udenfor. Samtidig opføres vores stilfulde rækkehuse i naturskønne og grønne omgivelser, der gør det nemt for hundeejere at lufte deres hunde, uanset om hunden kræver en lang gåtur, eller blot en tur rundt i nabolaget. 

Med et nybygget rækkehus fra Birch Ejendomme kan du desuden glæde dig over grønne fællesarealer, stisystemer og hyggelige grønne opholdsrum, der gør det rart og hyggeligt at have hunden med udenfor. Her er det også nemt at møde andre hundeejere, og lade hundene hilse på hinanden.

Hvilke husdyr må jeg have i min lejebolig?

Det er muligt at søge tilladelse til at have hund (dog ikke kamphunde), kat, fisk, fugl eller gnavere i vores lejeboliger. Hvilke husdyr du må have i din lejebolig afhænger af, hvilket boligprojekt, du er interesseret i. Som udgangspunkt er reglen dog, at det ikke er tilladt at have kamphunde og andre racer, der virker truende overfor andre husdyr og beboere.

Derfor vil vi råde dig til at kontakte Birch Ejendomme direkte, så du kan få en individuel vurdering af, om du må have dit husdyr i de nye lejeboliger. Du kan kontakte os direkte på Birchgm@birchgm.dk for mere information herom lejeboliger med husdyr tilladt.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

 

I de fleste boliger hos Birch Ejendomme er det tilladt at have husdyr. Du skal dog have en skriftlig aftale med udlejer først. 

Ifølge lejeloven er husdyr dyr af en vis størrelse. Altså er hund og kat eksempler på husdyr. Du kan søge tilladelse til at have hund (dog ikke kamphunde), kat, fisk, fugl eller gnavere i vores lejeboliger. Der skal udarbejdes en særskilt husdyrtilladelse.

I de fleste af vores lejeboliger må du gerne holde op til to husdyr. Det gælder både hund, kat, fisk, fugl, hamster, marsvin og kaniner. Hvis du har andre dyr, så kontakt os for en særskilt aftale.

Flere forskellige dyr kan bo i lejlighed, men du bør naturligvis overveje, om der er nok med plads til en hund eksempelvis. Derudover kan du holde fisk, gnavere og katte i en lejlighed.

En hund kræver mere plads end mange andre husdyr. Den skal have sin egen kurv, hvor den har mulighed for at få fred og ro. Derudover skal den have godt med plads at bevæge sig på, når den er alene hjemme i flere timer.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²