test

Er du interesseret i at leje?

Er du interesseret i at leje?

På vores hjemmeside kan du få et fuldt overblik over alle vores lejeboliger. En bolig kan dog være reserveret, hvilket i så fald vil fremgå på hjemmesiden. Er du også interesseret i denne specifikke bolig, anbefaler vi, at du ringer til udlejningsassistenten for den pågældende bolig.

Vi udlejer vores boliger efter først-til-mølle-princippet. Er du interesseret i en bolig, så kontakt den udlejningsansvarlige for boligen. Du finder kontaktoplysninger under hver ledig bolig.

Alle kan, som udgangspunkt, leje en bolig hos Birch Ejendomme. Er du registeret i RKI gælder andre regler. For mere information om dette kan du kontakte os på tlf. 89 20 72 00.

Står du på interesselisten er du blandt de første til at høre nyt om et boligprojekt eller ledige boliger i det område, du er interesseret i. Du kommer derfor foran i køen, hvilket kan være en fordel, hvis du allerede ved, hvilket område og hvilke boliger du er interesseret i.

Det er gratis at stå på interesselisten.

Du tilmelder dig vores interesseliste via vores hjemmeside. Du finder siden her 

Du kan til enhver tid framelde dig interesselisten. Kontakt blot den udlejningsansvarlige for området og fortæl, at du ønsker at framelde dig interesselisten. Dette kan både gøres over mail og telefon.

Det er muligt at reservere en bolig. Kontakt den udlejningsansvarlige for boligen, hvis du ønsker at reservere en bolig. Det er ikke muligt at reservere en bolig, der genudlejes.

Det er muligt at reservere en bolig kortvarigt (maks. et par dage), mens der f.eks. tjekkes op med bank eller andet.

Du kan booke en fremvisning direkte på hjemmesiden under den bolig, du ønsker fremvisning på. Klik på ”bestil fremvisning” i højre side for at blive kontaktet af den udlejningsansvarlige for projektet, så I sammen kan aftale en tid. 

På vores hjemmeside ser du de kommende Åbent Hus-arrangementer.
Du finder overblikket her

Du betaler aconto ved siden af huslejen. Under hver bolig kan du se, hvordan forbrug afregnes.

Under hver bolig kan du se, hvordan forbrug afregnes. Dette varierer fra område til område.

Ved indflytning betales der et depositum, der svarer til tre måneders husleje.

Du skal ikke betale forudbetalt husleje i vores boliger, medmindre du er registreret i RKI, så er der særskilte regler for betaling af forudbetalt husleje.

Det er tilladt at have husdyr efter aftale med udlejer i de fleste af vores boliger. Dette er specificeret under hver bolig på vores hjemmeside.

Det er tilladt at have hund, kat, fisk, fugl, hamster, marsvin eller kanin i vores lejeboliger. Har du andre dyr, så kontakt os for en særskilt aftale.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²