False
test

Silkeborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din nye lejebolig i Silkeborg

Hos Birch Ejendomme har vi et bredt udvalg af moderne rækkehuse og lyse lejligheder til leje i Silkeborg. Vores lejeboliger i Silkeborg ligger alle tæt på centrum, og vi har boliger til leje i varierende størrelser, herunder 2 værelses, 3 værelses, 4 værelses og 5 værelses lejligheder og rækkehuse. De lyse og moderne lejeboliger passer derfor til netop dit behov, og vi har både lejeboliger til studerende, par, seniorer eller børnefamilien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i lejlighed eller rækkehus i Silkeborg

Vores lejligheder og rækkehuse i Silkeborg opføres i moderne og bæredygtige kvalitetsmaterialer, og du kan både finde lejeboliger med altan og terrasse. Lejeboligernes varierende planløsning gør boligerne egnede til mange forskellige behov, hvad end du søger en studievenlig lejebolig eller et familievenligt rækkehus til leje  i Silkeborg. Det er desuden tilladt at have op til to husdyr i vores lejeboliger efter aftale.

Flytter du i en af Birch Ejendommes ledige lejligheder eller rækkehuse i Silkeborg, får du en lys og moderne lejebolig i høj kvalitet og med bæredygtige løsninger. Vores lejeboliger har gulvvarme og klimavenligt ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima. Når du flytter i lejebolig hos Birch Ejendomme, er du derfor sikret et lavt energiforbrug, og du får desuden en lav indflytningspris, da vi ikke opkræver forudbetalt husleje ved indflytning.

Lej en bolig i en by med plads til alle

Silkeborg er med sin placering centralt i Midtjylland et oplagt sted for mange at slå sig ned, og byen tiltrækker både unge, børnefamilier, ældre og tilflyttere. Med en lejlighed eller et rækkehus i Silkeborg bor du i en livlig by, der både byder på gode ungdoms- og videregående uddannelser, et aktivt handels- og kulturliv samt noget af Danmarks absolut smukkeste natur. Bor du til leje i Silkeborg er du desuden tæt på mange arbejdspladser, samt i nær afstand til motorvejen, der nemt tager dig til en række større byer. Med en lejebolig i Silkeborg får du altså lidt af det hele, og det er ikke uden grund, at byen er meget populær at bosætte sig i. Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig altid gerne med at finde din nye lejebolig i Silkeborg, og vi har flere skønne boligområder med både attraktive lejligheder og et-plans rækkehuse i varierende størrelser.

Bo til leje i naturskønne Silkeborg

Silkeborg er kendt som Danmarks Outdoor Hovedstad, og Silkeborgenserne elsker at opholde sig udendørs og være aktive i naturen. Overalt i skovene møder du både unge såvel som ældre, der er på vandring, mountainbike eller en udfordrende terrænløbetur. Året rundt lokker de populære badesøer gæster til fra både nær og fjern. Almind Sø er særligt velbesøgt, og kombinationen af det klare, rene badevand og de ikoniske runde badebroer tiltrækker både badegæster om sommeren og friske vinterbadere, der kan nyde varmen i saunaen efter det kolde gys.   

Ved de populære søer Almind Sø og Silkeborg Langsø er der også rig mulighed for at dyrke sejlads med både paddleboards, kanoer og kajakker, og vandet spiller en stor rolle i hele Silkeborgs DNA.

Naturen trækker også tråde helt ind i Silkeborgs bymidte, hvor Remstrup Å løber idyllisk gennem byen for at munde ud ved Slusen. Her kan aktive borgere sætte kano eller kajak i vandet, og sejle mod Borresø i Sejs og hele vejen til Julsø, hvor det er muligt at se det ikoniske Himmelbjerg. Det er også muligt at følge Slusen mod Silkeborg Langsø og Gudenåen, som snor sig malerisk gennem landskabet. Man kommer heller ikke uden om de smukke Silkeborgsøer, der med en placering midt i Silkeborg er blandt byens største kendetegn.

Foretrækker du at opholde dig på lands, finder du nogle af landets største og smukkeste skove i Silkeborg. Både Lysbro Skoven, Nordskoven, Sønderskoven og Vesterskoven er populære udflugtsmål for både motionister og familier på skovtur. Fra Lysbro Skoven kan man nemt komme til både Ørnsø og Almind Sø via skovstierne. Hos Birch Ejendomme har vi både lejligheder og rækkehuse i Lysbro, hvorfra du nemt kan tage på opdagelse i den omkringliggende natur.

Hos Birch Ejendomme har vi nye og moderne rækkehuse med en fantastisk beliggenhed tæt på både Silkeborg centrum og naturskønne områder som Gudenåen og Sminge Sø. Fra det nye boligområde Plantagen kan du nemt tage på vandretur på Trækstien, hvor særligt stykket fra Silkeborg og til Svostrup Kro har en god længde til en dagstur.

Opdag de skønne muligheder med en lejebolig i Silkeborg

Silkeborg har mange skoler og daginstitutioner, der er beliggende rundt omkring i hele byen. Silkeborg er derfor en udpræget familievenlig by med hyggelige fællesområder og gode aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. I weekenderne mødes mange børnefamilier på den nye legeplads ved Indelukket, eller ved de nye badebroer ved Østre Søbad ved Almind Sø. Her kan børnene brænde krudt af i vandkanten, mens de voksne kan nyde en varm kaffe eller kakao fra kaffebaren Woodys.

I hjertet af Silkeborg mødes både unge og ældre ved den ikoniske hjuldamper Hjejlen, hvor du også finder Slusen, Papirfabrikken og om sommeren er det særligt populært at nyde en stor is ved Hjejlekiosken. Torvet i Silkeborg midtby er også meget velbesøgt, og året rundt summer det af liv og god stemning, særligt når der hver lørdag er torvedage med blomsterhandlere, fiskemand og slagter. Rundt om i Silkeborgs gader

Med en lejebolig i 8600 kan du nemt tage del i Silkeborgs kulturelle begivenheder, og fx tage på Silkeborg Bibliotek, hvor der er plads til både leg og fordybelse. KunstCentret Silkeborg Bad, Museum Jorn og Museum Silkeborg har også flere årlige udstillinger og events for både store og små, der gør museerne til nogle af Silkeborgensernes foretrukne udflugtssteder.

Vælger du at leje en bolig i Silkeborg, er du altid tæt på de mange kulturelle oplevelser, byen byder på. Silkeborg har flere kulturinstitutioner og mange store begivenheder, der tiltrækker både unge og ældre. Af de største kan nævnes den ikoniske Regatta Festival, Riverboat Jazz Festival og Hede Rytmer, som skaber liv og glade dage i Silkeborgs gader. Stemningen i Silkeborg er pulserende under de store byevents, og der er altid fantastisk opbakning til blandt borgere i Silkeborg og omegn.

Lejeboliger i Silkeborg for både unge og gamle

Vælger du at leje en bolig i Silkeborg og omegn, er du altid tæt på byens mange muligheder og ikke mindst de mange ungdoms- og videregående uddannelser, herunder Silkeborg Gymnasium, Silkeborg Handelsskole, College 360 samt VIA University College og Erhvervsakademi Dania. Det er også oplagt at finde en elevuddannelse i Silkeborg, da byen er en udpræget erhvervsby med mange store og mellemstore virksomheder. De mange arbejdspladser betyder tilmed, at der er gode muligheder for at finde en arbejdsplads efter studierne.

Oplev vores lejeboliger i Silkeborg i Buskelund og Balle

Mange unge børnefamilier og tilflyttere til Silkeborg vælger at finde en lejebolig i det børnevenlige Buskelund, hvor du bor tæt på alt, du har brug for i hverdagen og blot 5 kilometer fra Silkeborg centrum. Den gode beliggenhed, de naturskønne omgivelser samt områdets velrenomerede Buskelundskole samt aktive foreningsliv gør, at Buskelund er et yderst populært område for børnefamilier.

Hos Birch Ejendomme har vi flere nye og moderne rækkehuse, som er beliggende i det attraktive Buskelund, og vi hjælper dig gerne med at finde din nye familievenlige bolig til leje. Birch Ejendomme har desuden rækkehuse, der passer til senioren eller par, der ønsker at bosætte sig i en mindre og vedligeholdelsesfri lejebolig. Her er Buskelund også et godt valg, da de mange indkøbsmuligheder og den centrale beliggenhed, gør dagligdagen nem og bekvem for ældre. Du finder både vores lyse og lækre rækkehuse i det populære Astrid Lindgrens kvarteret, på det rolige Gubsøtoften samt i det naturskønne boligområde Sommerfugleengen.

Det er nemt at pendle fra din lejebolig i Silkeborg

Silkeborg har en fantastisk placering i hjertet af Jylland, hvorfra der er gode transportmuligheder både i og udenfor byen. Det er nemt at komme fra A til B med den offentlige transport. Silkeborg Station og busterminal er placeret centralt, og herfra går både tog og busser rundt til resten af Danmark. Leder du efter en lejlighed i Silkeborg, og er du i tvivl om hvorvidt det er nemt at fragte sig rundt i byen, så frygt ej. Silkeborg har en tilpas størrelse, til nemt og hurtigt at kunne cykle rundt i byen. Foretrækker du offentlig transport, går der heldigvis også jævnlige busser uanset hvor i byen du skal hen. Derudover er Silkeborg placeret med let adgang til Aarhus/Herning motorvejen, og byen er derfor ideel til pendlere, som arbejder eller studerer udenbys. 

Hos Birch Ejendomme har vi et stort udvalg af rækkehuse og lejligheder, der ligger ideelt placeret for pendlere. Pendler du i bil er infrastrukturen fra Silkeborg til en lang række større byer let tilgængelig, og på blot 30 minutter kan du nå både Herning, Aarhus og Viborg. Skal du ind til byen, når du også let Silkeborg centrum i enten bil eller på cykel fra vores boliger. 

Fra vores lejligheder i det bynære Lysbro, bor du blot 3 kilometer fra Silkeborg Station, som nemt kan nås på den lige cykelsti direkte til byen. Samtidig har du nem adgang til motorvejen mod enten Herning eller Aarhus. De lyse og lækre lejligheder finder du i det hyggelige Teglhaven på Herningvej.

Find din nye lejebolig i Silkeborg hos Birch Ejendomme

Hos Birch Ejendomme holder vi løbende åbent hus på vores nye boligprojekter rundt om i hele landet, herunder også Silkeborg. Her på siden finder du et fuldt overblik over kommende åbent hus arrangementer, og der kommer løbende nye til. 

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste, hvis du ønsker information om lejeboliger i et specifikt område. Ved at tilmelde dig interesselisten er du blandt de første til at vide, når vi starter udlejning på netop dit ønskede område

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²