Viby Sjælland Google Maps
test

Viby Sjælland

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Kom tæt på naturen med en Lejebolig i Viby Sjælland

Hos Birch Ejendomme opfører vi nye og moderne lejeboliger i Viby Sjælland. De nye lejeboliger opføres som stilfulde rækkehuse med varierende planløsninger og i forskellige størrelser, så der er boliger til både enlige, par og børnefamilier.

Vil du bo til leje i Viby Sjælland?

Skriv dig op på vores interesseliste og modtag information på nye projekter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udforsk et hyggeligt lokalt liv med et rækkehus i Viby

Med en lejebolig i Viby Sjælland får du ikke blot et nyt og stilfuldt hjem spækket med moderne løsninger, men derimod et rækkehus i et naturskønt og velfungerende lokalsamfund. Viby Sjælland er nemlig en lille perle med ca. 4.600 indbyggere beliggende blot 15 kilometer fra Roskilde.

Viby Sjælland har en naturskøn beliggenhed med smuk natur overalt. Her er både vandrestier, ådal og åbne marker, som skaber rolige og naturlige omgivelser omkring byen. Ligeledes ligger både Klosterskoven med dens mange vandreruter og skovstier inden for nær afstand, ligesom det fredede naturområde Ramsødalen er beliggende lige nord for byen.

Du har mange muligheder med en lejebolig i Viby Sjælland

Viby Sjælland har en hyggelig atmosfære og indeholder alt, hvad du skal bruge i hverdagen – og mere til. Her finder du nemlig både gode skoler, daginstitutioner, idrætscenter, kulturhus, bibliotek, kro og lokale indkøbsmuligheder, som alt sammen gør byen attraktiv for både børnefamilier, par og enlige.

Bor du til leje i Viby Sjælland har du altså alle muligheder inden for nær afstand. Her er alt, hvad hjertet begærer for børnefamilien, mens byens beliggenhed samtidig gør den optimal for unge såvel som voksne, der ønsker at bo tæt på en række større byer, heriblandt København.

Med en lejebolig i Viby Sjælland har du dermed mulighed for at bo i rolige og grønne omgivelser med naturen tæt på, samtidig med at du nemt kan nyde godt af alle de spændende kulturelle muligheder og arbejdspladser i København.

Kom tæt på arbejde og uddannelse

Med en lejebolig i Viby Sjælland er det let tilgængeligt at studere eller arbejde i enten Roskilde, København, Sorø eller en af de andre større byer på Sjælland. Både København og Sorø nås på blot 35 minutters togtur fra Viby Sjælland Station, mens Roskilde blot er en 6 minutters togtur væk. Hvad end du er studerende og skal på Roskilde Universitet eller en uddannelsesinstitution i København, eller du har større børn, der skal pendle til eksempelvis Sorø Akademi eller Roskilde Gymnasium eller Handelsskole, kan det dermed nemt lade sig gøre fra din nye lejebolig i Viby Sjælland.

Viby Station forbinder ligeledes byen med en række andre større byer, heriblandt København som kan nås på blot en halv time, hvilket betyder, at du aldrig er langt fra hovedstadens talrige muligheder. Et rækkehus til leje i Viby Sjælland åbner således op for at bo i rolige, naturskønne omgivelser i et mindre og hyggeligt lokalsamfund, samtidig med at du har nem tilgængelighed til både København, Roskilde og en række andre større byer på Sjælland.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Flyt til Viby Sjælland, og oplev en hyggelig atmosfære med smuk natur samt gode skoler og dagsinstitioner. Hos Birch Ejendomme tilbyder vi moderne lejeboliger, som er ideelle for både den enlige, parret og børnefamilien. Du kan tilmelde dig vores interesseliste i dag, så du er blandt de første til at få nyheder om vores boliger.

Hvis du vil flytte i en lejebolig i Viby Sjælland, så kan du opleve boliger i mange forskellige prisniveauer. Huslejen varierer nemlig alt efter boligens type, størrelse, placering og meget mere. Du kan tilmelde dig vores interesseliste i dag og være blandt de første til at få ny information vedrørende vores lejeboliger i Viby Sjælland.

Når du lejer en lejebolig i Viby Sjælland gennem Birch Ejendomme, så må du have hele to husdyr i boligen. Dermed kan du altså nemt finde en ny lejlighed eller et rækkehus, hvor du kan slå dig ned med dit kæledyr. Området byder også på skøn natur, som er særligt ideelt til hundeejerens daglige gåture.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²