test

Sejling-Skægkær

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Sejling-Skægkær

Blot fire kilometer uden for Silkeborg ligger det rolige og grønne område Sejling-Skægkær. Sejling-Skægkær og de omkringliggende omgivelser er et yderst attraktivt og naturskønt område, som er i en rivende udvikling. Sejling-Skægkær er især populær blandt tilflyttere, som drages af naturens ro, samtidig med, at der er nært til alt du har brug for i hverdagen. Den skønne beliggenhed mellem land og by, gør Sejling-Skægkær til et meget populært område blandt både børnefamilier, par og seniorer.

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og moderne rækkehuse i Mariedalen i Sejling-Skægkær. De moderne lejeboliger findes i varierende størrelser og planløsninger, der passer til netop dit behov. Læs mere om Mariedalen herunder.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse tæt på Silkeborg

Det naturskønne og grønne område Sejling-Skægkær er beliggende i det nordlige Silkeborg. Sejling-Skægkær er et af de områder i Silkeborg, som er i størst udvikling og inden for de næste år forventes byerne at vokse sammen og blive til ét samlet område, hvor der både er planer for boligudstykning, erhverv samt grønne områder med fri adgang til naturen.

Udover at bo midt i rolige og naturskønne omgivelser, finder du i Sejling-Skægkær alt, der gør hverdagen nem og bekvem. I Sejling-Skægkær er der både en velrenommeret skole, en daginstitution med godt ry og et godt foreningsliv, som alt sammen er forbundet af sikre cykelstier. Den korte afstand til Silkeborg centrum gør, at det er nemt at klare de ugentlige indkøb, hvor der både er Netto, SuperBrugsen og en Rema 1000 på vej.

Lejebolig i naturskønne Silkeborg

Med en beliggenhed midt i naturskønne Sejling-Skægkær, har området den ideelle placering for dig, der drømmer om at have fri adgang til naturen og kunne nyde den hver eneste dag. Sejling-Skægkærs beliggenhed i det nordlige Silkeborg giver de bedste betingelser for at nyde det smukke bakkelandskab og de brede vidder, som omkranser området.

Som en del af Silkeborg Kommunes helhedsplan for området, bliver der både etableret flere boligområder samt områder til erhverv i Sejling-Skægkær. Dertil bliver der også lagt vægt på endnu flere grønne områder på den i forvejen naturskønne beliggenhed. Sejling-Skægkær kommer dermed til at mærke en stigende vækst over de næste år, hvor området både vil tiltrække nye beboere samt erhvervsdrivende, der kan være med til at løfte og forny området.

Bo til leje tæt på Silkeborgs pulserende bymidte

Silkeborg Kommune er kendt under brandet ’Danmarks Outdoor Hovedstad’, og her er alle muligheder for at udfolde sig i skønne, naturlige omgivelser. Geografisk ligger Sejling-Skægkær blot fire kilometer fra Silkeborg by, hvor du kan nyde godt af både store skovområder, badesøer og en bymidte med talrige spændende butikker og hyggelige spisesteder, som fordeler sig i gågaderne samt langs vandet ved Papirfabrikken. Silkeborg er desuden kendt for flere årlige events inden for alt lige fra kunst, musik og gastronomi, og byen byder da også på flere interessante museer med alt fra kunst til historie. Med en lejebolig i Silkeborg, er der altså rig mulighed for at udfolde sig kulturelt og nyde et aktivt og pulserende byliv.

En lejebolig med god beliggenhed for pendlere

I Silkeborg findes desuden en lang række større ungdoms- og videregående uddannelser samt mange arbejdspladser. Det er dermed både nemt og bekvemt at arbejde eller studere i Silkeborg med en lejebolig i Sejling-Skægkær.

Sejling-Skægkær har, foruden nem adgang til Silkeborg, rigtig god infrastruktur til både Herning, Viborg og Aarhus. De nye lejeboliger i Sejling-Skægkær er beliggende blot to minutters kørsel fra Herningmotorvejen, og du kan derfor på kort tid pendle dagligt til en række større byer, og i stedet bruge tiden på det og med dem, du holder af.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²