test

Lejebolig i Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Skønne rækkehuse til leje

Hos Birch Ejendomme har vi skønne lejeboliger i Kolding. Se vores ledige rækkehuse til leje på Severins Vej i Dalby, Kolding. Rækkehusene er placeret i naturskønne omgivelser tæt på alt til hverdagen.

Hvis du ikke har fundet din drømmnebolig endnu, så bygger vi løbende nye rækkehus- og lejlighedsprojekter i Kolding og omegn. Skriv dig på interesselisten herunder og få information når vi starter nye projekter op.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din kommende lejebolig i Kolding hos Birch Ejendomme

Kolding Kommune emmer af muligheder og oplevelser for enhver smag, ikke mindst i Kolding by, der byder på masser af kultur, foreningsliv, naturskønne omgivelser, job og uddannelse. Blandt andet på grund af alt dette er Kolding en af de hurtigst voksende byer i Jylland. Det afspejler sig også i de mange nye boligkvarterer, der springer op rundt omkring. Og det betyder også mange nye lejeboliger, der giver dig mulighed for at være tæt på både livlig by og skøn natur. 

Flytter du ind i en af Birch Ejendommes ledige rækkehuse i Kolding, får du en ny lejebolig med et hav af fordele. Alle vores nybyggede lejeboliger har gulvvarme og et ventilationsanlæg, som giver dig et godt indeklima. De DGNB-certificerede boliger er samtidig bygget med omtanke for dig som lejer, og du vil derfor opleve et lavt energiforbrug, når du bor til leje i et af vores rækkehuse i Kolding. Samtidig er du sikret en lav indflytningspris, for hos Birch Ejendomme er der ingen forudbetalt husleje. Alt i alt kan der være mange penge at spare, når du flytter ind i en af vores mange lejeboliger i Kolding. Det er tilmed tilladt at have op til to husdyr i vores lejeboliger efter aftale.

Find en attraktiv lejebolig i Kolding nær smuk natur

Slår du dig ned i en af vores nye lejeboliger i Kolding, er du garanteret masser af smukke naturoplevelser. På Stadionvej i Kolding har vi opført Åbrinken med 47 nye lejligheder til leje. Hos Birch Ejendomme har vi også moderne rækkehuse, der alle ligger tæt på de smukke naturlige omgivelser i byen. Kolding byder på både vand og skov, hvilket gør byen til en oplagt by for naturelskere. Besøg den skønne Geografisk Have, eller snup en gåtur i den bynære Marienlund Skov.

Nær byens centrum finder du desuden den idylliske Slotssø, som indbyder til både gå- og løbeture eller blot til at nyde en rolig pause fra hverdagen. Nær søen finder du skønne grønne områder samt Slotssøbadet, Koldings helt eget badeland. Kolding Fjord er også et trækplaster for både indbyggere og turister. Her kan du nyde en tur langs vand og strand eller se på både i Lystbådehavnen. Vandhunde kan slå sig løs på fjorden med aktiviteter såsom kanoture og kitesurfing eller besøge en af de gode badestrande, som eksempelvis Rebæk Strand.

Attraktive rækkehuse i grønne omgivelser nær Kolding

Med store og små rækkehuse til leje i Kolding, har Birch Ejendomme en lejebolig, der passer til netop dit behov. Ønsker du at bo til leje i et rækkehus i grønne omgivelser nær Kolding, er Bækkelunden ideel. De 152 nyopførte ét-plans rækkehuse er placeret i den hyggelige by, Vonsild, i kort afstand fra Kolding by med kun fire kilometer til Kolding centrum. Her har du nem mulighed for at komme ind til byen med både cykel og offentlig transport. 

Vores nye boliger til leje i Vonsild fordeler sig på alt fra to værelser og op til hele fem værelser og med et boligareal fra 71 til 128 m2. Der er derfor plads til både folk med begrænsede pladsbehov samt de større familier, der har brug for flere værelser. Der er indflytning i ultimo 2023 og primo 2024.

Lejeboligerne i Kolding ligger i et trygt lokalsamfund, som gør boligerne attraktive for særligt seniorer, børnefamilier, parret eller dig, der ønsker at bo selv. Med et rækkehus til leje i Hasselhusene, får du desuden en bolig med ro og luft omkring dig, samtidig med at Kolding by blot ligger et lille stenkast væk.

Derudover har vi nyopførte rækkehuse i Esthers Have i Sønder Bjert / Agtrup som også er en oplagt mulighed for dig, der søger en lys lejebolig tæt på flot natur. I den lille hyggelige forstad til Kolding finder du ligeledes gode indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og mere, der giver dig mulighed for at have din dagligdag her.

Kolding: En populær by med rig historie

Med et rigt kulturliv og en rig historie byder Kolding på lidt af hvert. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til design, kultur, shopping, sport eller gastronomi. 

I Kolding centrum kan du bevæge dig rundt i de hyggelige, brostensbelagte gågader. Her kan du både shoppe i de kendte butikskæder eller gå på opdagelse i de spændende specialforretninger, mens de endnu mere shoppelystne kan aflægge Kolding Storcenter et visit. Herudover kan du også nyde godt af byens mange torvedage på Akseltorv, hvor du kan handle friske, lokale råvarer.

Søger du kulturelle oplevelser, er det oplagt at besøge det gamle kongeslot og byens vartegn, Koldinghus, der hvor du fra Kæmpetårnet kan nyde udsigten ud over Kolding midtby, fjorden og slotssøen. Du kan også aflægge Kunstmuseet Trapholt et besøg, eller opleve det moderne bydesign ved Åstederne. Kolding byder også på musikalske oplevelser på Godset, hvor mange store bands og kunstnere giver koncert samt mange seværdige forestillinger i Kolding Teater.

Foreningslivet i Kolding kommune og by er rigt, og der er adskillige idrætsforeninger, hvor du kan dyrke alt fra fodbold til yoga og kajak. Det gælder også lokalt for Vonsild. Tilflyttere har derfor god mulighed for at blive en del af fællesskabet, store som små.

Bo til leje i Kolding, og få gode uddannelses- og jobmuligheder

Kolding er en populær studieby med mange videregående uddannelser, herunder både Syddansk Universitet (SDU), Designskolen Kolding, International Business Academy (IBA) Erhvervsakademi Kolding, Hansenberg og University College Syddanmark Campus Kolding. Derfor tiltrækker byen også mange unge studerende, der flytter i lejebolig i Kolding for at begynde på en uddannelse her.

Vores lejeboliger i Kolding er ideelle for pendlere

Med en lejebolig i Kolding åbnes der døre for adskillige jobmuligheder. Koldings centrale beliggenhed i Trekantområdet giver dig let adgang til et stort udvalg af arbejdspladser både i og omkring byen. Transportmulighederne internt i Kolding er gode, og samtidig er det her, at motorveje fra både nord, syd, øst og vest mødes, hvilket gør byen ideel for pendlere, der dagligt ligger og kører til de omkringliggende byer. På blot 30 minutter kan du være i Vejle, Fredericia eller Haderslev, mens du kan nå Horsens på 45 minutter. På kun en time kan du ramme Odense, Esbjerg eller grænsen til Tyskland.

Er du interesseret i en lejebolig i Kolding?

Er du interesseret i en lejebolig i Kolding? Vi holder løbende Åbent Hus-arrangementer i vores rækkehuse og lejligheder i Kolding, og tilbyder også gerne en fremvisning af vores lejeboliger. Så kan du komme ud og opleve boligerne og de omkringliggende omgivelser, så du har muligheden for at mærke helt efter, hvordan du ser dig selv som en mulig beboer netop her.

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at høre om nye ledige lejeboliger og nye projekter, der matcher dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os for mere information, spørgsmål og lignende om vores lejeboliger og rækkehuse til leje i Kolding.

Lej et rækkehus eller lejlighed i Kolding hos Birch Ejendomme

Med en lejebolig hos Birch Ejendomme er du i trygge hænder hele vejen. Vi værdsætter en god og personlig dialog med vores lejere både før, under og efter, at kontrakten er underskrevet, og tilbyder dig en høj grad af tilgængelighed.

Vores udlejningsteam består af et hold erfarne og entusiastiske udlejningsrådgivere, som står til rådighed for spørgsmål og vejledning. Samtlige af vores boligprojekter har en personlig udlejningsrådgiver tilknyttet, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bolig, der passer bedst til dine behov. 

Vi har herudover samlet vigtig information til vores lejere her. Du kan derfor altid finde din infomappe eller få svar på ofte stillede spørgsmål online.

Find din nye lejebolig i Kolding med hjælp fra Birch Ejendomme. Vi råder over både rækkehuse og lejligheder med terrasse eller have i Trekantområdet, så du eksempelvis nemt kan pendle til og fra arbejde. Du kan opleve flere skønne lejeboliger ideelle til dig, der bor alene, med kæresten eller familien.

Huslejen på en lejebolig i Kolding varierer en hel del. Prisen kommer nemlig an på boligens størrelse, antallet af værelser, placeringen og meget mere. Generelt ligger priserne mellem 7.000 og 11.000, men din husleje er naturligvis afhænging af, om du vælger en mindre toværelses eller en stor femværelses lejlighed.

Når du flytter ind i en lejebolig i Kolding fra Birch Ejendomme, så må du gerne holde husdyr. I vores lejligheder og rækkehuse kan du have op til to kæledyr - du skal blot aftale nærmere med din udlejer. Nogle af vores lejeboliger har også egen have, som vil være ideelt for både katte- og hundeejere.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²