False
test

Kolding

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find et rækkehus i Kolding

Hos Birch Ejendomme råder vi over lejeboliger i Kolding, og vi har rækkehuse der passer til dig, der ønsker at bo alene, med en partner eller dig der søger rækkehus med plads til familien. Med en bolig i 6000 Kolding er du placeret i det centrale Trekantområde, og her kan du både finde lejeboliger med egen terrasse eller have.

Snart går vi i gang med byggeriet af de nye og centrale lejligheder på Stadionvej i Kolding. Her kan du glæde dig over lyse og moderne lejligheder i Kolding, der opføres i kvalitetsmaterialer og desuden indeholder alt i hårde hvidevarer. Vi har også et kommende projekt på vej i Sønder Bjert. I Sønder Bjert kommer vi til at opføre lyse og energivenlige rækkehuse i en naturskøn forstad til Kolding. 

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende lejligheder på Stadionvej i Kolding eller de kommende rækkehuse i Sønder Bjert. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Flyt i lejebolig i Kolding

Flytter du ind i en af Birch Ejendommes ledige rækkehuse i Kolding, får du en ny lejebolig med et hav af fordele. Alle vores nybyggede lejeboliger har gulvvarme og et ventilationsanlæg, som giver dig et godt indeklima. De bæredygtige boliger er samtidig bygget med omtanke for både miljøet og dig som lejer, og du vil derfor opleve et lavt energiforbrug, når du bor til leje i en Birch bolig. Samtidig er du sikret en lav indflytningspris, for hos Birch Ejendomme er der ingen forudbetalt husleje. 

Kolding: En populær by med rig historie

Kolding er en by med et rigt kulturliv og en rig historie. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til design, kultur, shopping, sport eller gastronomi. 

I Kolding bymidte kan du bevæge dig rundt i de hyggelige, brostensbelagte gågader. Her kan du både shoppe i de kendte butikskæder eller gå på opdagelse i de spændende specialforretninger, mens de endnu mere shoppelystne kan aflægge Kolding Storcenter et visit. Herudover kan du også nyde godt af byens mange torvedage på Akseltorv, hvor du kan handle friske, lokale råvarer.

Søger du kulturelle oplevelser, er det oplagt at besøge det gamle kongeslot, Koldinghus, hvor du fra Kæmpetårnet kan nyde udsigten ud over byen, fjorden og slotssøen. Du kan også aflægge designmuseet Trapholt et besøg, eller opleve det moderne bydesign ved Åstederne. Kolding byder også på musikalske oplevelser på Godset, hvor mange store bands og kunstnere giver koncert.

Foreningslivet i Kolding er rigt, og der er adskillige idrætsforeninger, hvor du kan dyrke alt fra fodbold til yoga og kajak. Tilflyttere har derfor god mulighed for at blive en del af fællesskabet, store som små.

Find en attraktiv lejebolig i Kolding nær smuk natur

Slår du dig ned i en lejebolig i Kolding, er du garanteret masser af smukke naturoplevelser. Hos Birch Ejendomme har vi moderne rækkehuse, der alle ligger tæt på de smukke naturlige omgivelser i byen. Kolding byder på både vand og skov, hvilket gør byen til en oplagt by for naturelskere. Besøg den skønne Geografisk Have eller snup en gåtur i den bynære Marienlundskov.

I Kolding finder du desuden den idylliske Slotssø, som indbyder til både gå- og løbeture eller blot til at nyde en rolig pause fra hverdagen. Nær søen finder du skønne grønne områder samt Slotssøbadet, Koldings helt eget badeland. Kolding Fjord er også et trækplaster for både indbyggere og turister. Her kan du nyde en tur langs vand og strand eller se på både i Lystbådehavnen. Vandhunde kan slå sig løs på fjorden med aktiviteter såsom kanoture og kitesurfing eller besøge en af de gode badestrande, som eksempelvis Rebæk Strand.

Hos Birch Ejendomme udlejer vi lyse rækkehuse i naturskønne omgivelser i Kolding. Med et rækkehus i Hasselhusene, får du en bolig med ro og luft omkring dig, samtidig med at Kolding by ligger blot 4 kilometer fra boligerne.

Bo til leje i Kolding og få gode uddannelses- og jobmuligheder

Kolding er en attraktiv studieby med mange videregående uddannelser, herunder både SDU, Designskolen Kolding, IBA Erhvervsakademi Kolding, Hansenberg og UC Syd Campus Kolding. Derfor tiltrækker byen også mange unge mennesker, der flytter i lejebolig i Kolding for at studere.

Vores lejeboliger i Kolding er ideelle for pendlere

Med en lejebolig i Kolding åbnes der døre for adskillige jobmuligheder. Koldings centrale beliggenhed i Trekantområdet giver dig let adgang til et stort udvalg af arbejdspladser både i og omkring byen. Transportmulighederne internt i Kolding er gode, og samtidig mødes motorveje fra alle retninger ved Kolding, hvilket gør byen ideel for pendlere. På blot 30 minutter kan du være i Vejle, Fredericia eller Haderslev, mens du på kun en time kan ramme Odense, Esbjerg eller grænsen til Tyskland.

Er du interesseret i et rækkehus i Kolding?

Med store og små rækkehuse til leje i Kolding, har Birch Ejendomme en lejebolig, der passer til netop dit behov. Ønsker du at bo til leje i et rækkehus nær Kolding, er Hasselhusene ideelle. De 77 nyopførte ét-plans rækkehuse er placeret i Vonsild, kun godt fire kilometer fra Kolding centrum. Lejeboligerne i Kolding ligger i et trygt lokalsamfund, som gør boligerne attraktive for særligt seniorer, børnefamilier, parret eller dig, der ønsker at bo selv. 

Er du interesseret i en lejebolig i Kolding? Vi holder løbende Åbent Hus i vores rækkehuse i Kolding, og tilbyder også gerne en fremvisning af vores lejeboliger. 

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at høre om nye lejeboliger og nye projekter, der matcher dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os for mere information, spørgsmål o.l. om vores lejeboliger i Kolding.

Lej en bolig hos Birch Ejendomme

Med en lejebolig hos Birch Ejendomme er du i trygge hænder hele vejen. Vi værdsætter en god og personlig dialog med vores lejere både før, under og efter, at kontrakten er underskrevet, og tilbyder dig en høj grad af tilgængelighed.

Vores udlejningsteam består af et hold erfarne og entusiastiske udlejningsrådgivere, som står til rådighed for spørgsmål og vejledning. Samtlige af vores boligprojekter har en personlig udlejningsrådgiver tilknyttet, som med glæde vil hjælpe dig med at finde den bolig, der passer bedst til dine behov. 

Vi har herudover samlet vigtig information til vores lejere her. Du kan derfor altid finde din infomappe eller få svar på ofte stillede spørgsmål online.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²