test

Aarhus

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find det rette rækkehus til leje i Aarhus

Aarhus er Danmarks anden største by og byen bugner med kulturelle tilbud og spændende muligheder for både voksne og børn.  

Hos Birch Ejendomme råder vi over lyse og moderne rækkehuse i Hasselager tæt på Aarhus. Her har vi i alt 42 lejeboliger, som findes i både fireværelses rækkehuse og femværelses rækkehuse. De stilrene boliger egner sig både til den lille familie, seniorer eller par, der ønsker at bo til leje i Aarhus, men samtidig foretrækker rolige og fredelige omgivelser.


Nye rækkehusprojekter

På Lemmingvej i Hasselager starter vi opførelsen af 104 nye rækkehuse i sommeren 2024 og boligerne forventes at stå færdige i sommeren 2025. Her kommer du til at bo lige ved skole, daginstitution, offentlige transportmuligheder og indkøbsmuligheder. Derudover er du kun 4 km. fra E45, og 8 km. fra Aarhus Centrum. Det er den ideelle placering for dig, der ønsker at bo i en forstad til en storby, med nem adgang til alt, hvad du har brug for i hverdagen.

I Trige, ved Pannerupvej, opfører vi 86 skønne rækkehuse, der forventes at stå klar i foråret 2025. Pannerupvej ligger under 300 meter fra supermarked, busstoppested og daginstitution. Derudover har du skønne skovområder, fodboldbaner og idrætshaller i 1 km radius. Er du til byliv så kommer du nemt og hurtigt ind til Aarhus C med letbanen, busser eller på din elcykel.

Vil du være den første til at høre mere om vores nye rækkehuse til leje i Aarhus? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i Danmarks andenstørste by

Aarhus er Danmarks 2. største by, og her er noget for alle aldre. I Aarhus finder du både et stort udvalg af spændende spisesteder med alt fra street-food til Michelin, shopping i verdensklasse med internationale mærker, second-hand og high street side om side, samt masser af muligheder for at opleve nogle af Danmarks bedste kulturtilbud. De mange muligheder byen byder på, gør Aarhus til en af Danmarks bedste studiebyer, samt en attraktiv by for familier, der ønsker at bo i en sprudlende og charmerende by.

Aarhus er en udpræget studieby, og byen sprudler af ung energi, kreativitet og nytænkning. Med en lejebolig i Aarhus kan du nemt komme på Aarhus Universitet, Aarhus BSS, VIA University College, Erhvervsakademi Aarhus eller en af de mange andre muligheder for studie i Aarhus. Har du mindre børn i byen, er der også mange daginstitutioner samt skoler i byen, hvor der er plads til at være barn i byen.

Den store koncentration af både unge og ældre betyder, at der også er et rigt foreningsliv, hvor det er muligt at dyrke alle former for idræt og sport. Her er både fodboldklubber, håndboldklubber, svømmehaller, dansestudier og alle former for individuel- og holdsport, du kan drømme om. Ligesådan er her også mange muligheder for kreativ udfoldelse på fx Godsbanen, hvor du kan dyrke mere specielle hobbyer som keramik eller fotografi.

Aarhus er i konstant udvikling, og de seneste år er der bl.a. kommet et nyt havnebad ved den nye bydel Aarhus Ø, Den Uendelige Bro ved Marselisborg og flere spændende madmarkeder. Med alle disse nye tiltag og muligheder, er det sikkert at sige, at der hviler en helt særlig "storby-vibe" over Aarhus.

Med en beliggenhed ud til Østkysten finder du flere skønne, lavvandede strande både nord og syd for bygrænsen. Byen er desuden omgivet af store bøgeskove både med Risskov i nord og Marselisborgskovene i syd, hvilket giver optimale betingelser for at opholde sig i naturen. I selve Aarhus er der en række grønne åndehuller, hvor det er muligt at motionere, nyde sin frokost eller blot lade op.

Er du til masser af liv og højt humør, så er Midtbyen i Aarhus lige noget for dig. I Midtbyen er der altid gang i den – både dag og nat. Du skal ikke gå langt, før du finder næste hyggelige restaurant eller cafe, og er du til kultur, er det også her, du finder det populære kunstmuseum ARoS, Den Gamle By og mange andre mindre gallerier og museer. Foruden Aarhus Midtby kan du med en lejebolig i Aarhus også opleve mange af de hyggelige områder, som byen består af. Af de mest populære kan nævnes Latinerkvarteret, Frederiksbjerg, Øgaderne, Trøjborg og Aarhus Ø. Hvert område i Aarhus har sit helt eget særpræg og unikke stemning, og rummer tusindvis af oplevelser for både store og små.

De omkringliggende forstæder er særligt populære blandt børnefamilier, voksne par samt seniorer, der ønsker at bo til leje i Aarhus, men samtidig søger en lejebolig i fredelige omgivelser. Her kan en lejebolig i Hasselager tæt på Aarhus være et rigtig godt bud på en bolig. Hos Birch Ejendomme har vi moderne rækkehuse til leje i Hasselager, som er yderst attraktive for dig, der søger en lejebolig i Aarhus. På nuværende tidspunkt er alle rækkehuse udlejet, men du er meget velkommen til at skrive dig på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om ledige lejemål i Aarhus.

Find et rækkehus til leje i Aarhus i trygge og grønne omgivelser

Lejeboliger i Aarhus er meget attraktive, og særligt rækkehuse til leje er hyppigt efterspurgt blandt børnefamilier og voksne par. Hos Birch Ejendomme har vi rækkehuse til leje i den populære by Hasselager, der ligger med gode bus- og togforbindelser til Aarhus.

Vibelunden er navnet på vores skønne rækkehuse i Hasselager, som er beliggende i et trygt og roligt lokalsamfund tæt på Aarhus. Vores lejeboliger i Hasselager er særligt attraktive for familier med børn og voksne par, der ønsker at bo i fredelige og naturskønne omgivelser, hvor børnene frit kan lege med vennerne på de grønne områder. Den fælles legeplads skaber også rammerne for, at venskaber kan opstå blandt både børn og deres forældre.

Vær tæt på alt i et rækkehus til leje nær Aarhus

Måske er du nået til et sted i livet, hvor en lille lejebolig centralt i Aarhus Midtby ikke matcher dine behov, men derimod et stort og nyt rækkehus til leje tæt på byens mange muligheder. Med en lejebolig i Vibelunden i Hasselager bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen, som indkøb, daginstitutioner, skole og med meget nem adgang til Aarhus. Samtidig får du fordelene ved at bo til leje i et grønt og trygt område, hvor der er mere luft og plads omkring dig og din familie, end med en lejlighed i Midtbyen. Ønsker du at være blandt de første til at modtage information om nye lejeboliger i Hasselager, kan du tilmelde dig vores interesseliste på vores hjemmeside.

Kom let omkring med de mange transportmuligheder

Selvom Aarhus er en stor by, kan du med en lejebolig i Aarhus, uanset placering, nemt og hurtigt komme rundt. Både studerende og folk der skal på arbejde vælger at cykle fra a til b, da byen har mange gode og brede cykelstier, og du undgår kø og trafikkaos.  

Der er desuden oprettet gode busforbindelser gennem hele byen. Det er således ubesværet at benytte sig af offentlig transport rundt i Aarhus. Det er derfor heller ikke en nødvendighed at bo klos op ad skole eller arbejde, og du kan finde dig den lejebolig i Aarhus, som også hænger sammen med dine andre boligkriterier.

Hovedbanegården, som ligger centralt i Aarhus, er et af byens helt store knudepunkter, hvor pendlere fra nær og fjern har sin daglige gang. Fra hovedbanegården går togene uafbrudt til og fra byen, så skal du rejse med tog, er der derfor til enhver tid afgange til resten af Danmark. Også Aarhus Letbane binder byen sammen og er med til at forvandle storbyen til en metropol. Aarhus’ første letbane har køreplaner hele vejen fra Grenaa til Odder, og gør det således nemt for pendlere at komme frem og tilbage.

Vi har også andre lejeboliger nær Aarhus

Du kan skrive dig på vores interesseliste, og være blandt de første til at høre om nye, ledige rækkehuse og lejeboliger i Aarhus.

Mange børnefamilier eller par, der er færdige med at studere, har måske endnu ikke besluttet sig for, hvor deres næste hjem skal være. Ønsker du at bo til leje tæt på Aarhus, kan det også være en mulighed at kigge med nogle af de omkringliggende større byer. I Horsens bor du blot 20 minutters kørsel fra Aarhus, men bor samtidig i en lidt mindre by dog stadig med masser af tilbud og flotte naturlige omgivelser, som fx Horsens Fjord. Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig gerne med at finde en lejebolig i Horsens, uanset om du søger en mindre lejebolig, eller om du er på udkig efter en bolig med plads til hele familien. Et alternativ til Aarhus kan desuden være den livlige by Randers. Her kan du få en lejebolig helt centralt i Randers, hvor der både er nem tilgang til byens faciliteter samt togstationen, hvor du nemt kan komme ind til Aarhus. I Randers kan vi tilbyde både rækkehuse til leje samt lejligheder i Randers centrum.

I Aarhus kan du finde skønne rækkehuse til leje. Hos Birch Ejendomme tilbyder vi flere lyse og moderne boliger, så du kan være tæt på kulturelle tilbud, gode shoppingmuligheder og flot natur. Her er der både plads til den lille familie, seniorer samt par, der ønsker at bo nær byen men i rolige og fredelige omgivelser.

Prisniveauet på en lejebolig i Aarhus spænder bredt, men generelt er Aarhus en af de dyrere byer at bo i. Prisen kommer naturligvis an på boligens størrelse, men også placeringen spiller en rolle. Hvis du bosætter dig lidt udenfor Aarhus kan du nemlig spare en del penge på husleje, men stadig være helt tæt på byen.

Når du lejer en lejebolig i Aarhus gennem Birch Ejendomme, så må du gerne have husdyr. Dine firbenede venner er altså meget velkomne, og du kan have op til to husdyr efter aftale med udlejer. Så se vores boliger i Aarhus i dag, og find dit - og dit kæledyrs - nye hjem.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²