test

Hasselager

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En hyggelig by nær Aarhus

Hasselager ligger cirka 10 kilometer sydvest for Aarhus centrum og byder på et godt og trygt lokalsamfund. Området er særligt populært blandt børnefamilier og gennemsnitsalderen er blot 38 år. Her er et rigt foreningsliv og stor opbakning til den lokale idrætsforening.

Tæt på det hele

I Hasselager er alt, hvad du har brug for i hverdagen, samlet inden for kort afstand. Her finder du både indkøb, skoler og adskillige daginstitutioner. Byen er kædet sammen af et godt stisystem, og børnene kan således selv cykle i skole og til fritidsaktiviteter.

Nemt for pendlere

Hasselager ligger godt placeret med nem adgang til både Aarhus syd motorvejen og motorvej E45. Derudover kan du være i Århus centrum på cirka et kvarter i bil, ligesom der afgår busser for cirka hvert 10. minut fra Hasselager til Aarhus centrum.

Vil du bo til leje i Hasselager?

Se vores ledige boliger nedenfor - eller skriv dig på interesselisten og bliv opdateret på nye projekter i nærheden af dig.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²