test

Vejle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find dit nye rækkehus eller lejlighed i Vejle

Søger du lejebolig i Vejle, råder vi hos Birch Ejendomme over både lyse lejligheder i Vejle samt nye rækkehuse i Vejle. Den hyggelige by i Trekantområdet har meget at byde på, herunder storslået natur, en levende bymidte og god infrastruktur med forbindelser til arbejdspladser i både syd, nord, øst og vest.

Tilmeld dig vores interesseliste herunder, hvis du ønsker at være blandt de første til at høre om nye og ledige lejeboliger i Vejle.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En by med muligheder for alle

Med en lejebolig i Vejle bor du i en familievenlig by med gode uddannelsesmuligheder for alle aldre. Til børnene er der mange forskellige daginstitutioner og folkeskoler placeret rundt omkring i hele Vejle. Derudover er det muligt at tage sin videregående uddannelse på enten STX, HHX eller HTX, alt efter hvilket retning man ønsker at gå. Skal du læse på en videregående uddannelse har Vejle også de populære uddannelsesinstitutioner UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, VIA University College og Syddansk Erhvervsskole. Disse tiltrækker mange unge studerende, som alle skaber liv i byen. Leder du efter en studievenlig lejlighed i 7100 Vejle, er der både mulighed for bynære lejligheder samt moderne rækkehuse tæt på byen. 

Der er ligeledes gode jobmuligheder i byen, både på grund af de mange erhvervsdrivende, men også på grund af byens gode infrastruktur og centrale placering i Jylland, der gør det nemt at komme rundt til de nærliggende byer. Vejle er en del af Trekantområdet, der er udpræget Business Region med mange arbejdspladser, høj vækst og god infrastruktur mellem de store byer i området. Bor du i Vejle er der dermed muligheder for dig uanset alder og beskæftigelse, hvilket også er grunden til, at byen tiltrækker mange nye beboere.

Vejle er da også flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby - og med god grund. Her er noget for enhver smag med både kæde- og specialbutikker primært fordelt på gågaden og i indkøbscenteret Bryggen. Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen. Med en lejebolig i Vejle er du dermed aldrig langt fra skønne oplevelser, hvad end det er shopping eller gode spiseoplevelser. 

I Vejle kan du også finde et bredt udvalg af butikker som alle kan tilbyde noget forskelligt, hvilket gør handelsbyen inspirerende og indbydende for både borgere og turister. Hertil rummer byen også flere forskellige anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen. Er du til en aften ude med venner eller familie, kan du altid finde det ideelle spisested, som matcher jeres ønsker. De mange spisesteder indbyder til hyggelige stunder i godt samvær, og skaber en helt speciel atmosfære, når du går ned gennem strøget. Der er rigtig mange, som slår sig permanent ned i Vejle, når de først har fundet ud af, hvad byen har at byde på. Hos Birch Ejendomme råder vi over flere typer lejeboliger i Vejle, herunder rækkehuse og lejligheder til leje i Vejle.

Tilmeld dig vores interesseliste, hvis du søger lejlighed i Vejle eller et familievenligt rækkehus til leje i rolige og naturskønne omgivelser.

Bo i smukke omgivelser med en lejlighed i Vejle

Vejle kommune har ca. 114.000 indbyggere, hvoraf knap 60.000 bor i Vejle by. Det er en velbesøgt by på grund af de flotte omgivelser og de mange muligheder, byen byder på. Byen er i konstant udvikling, og der sker derfor hele tiden nye og spændende ting, hvilket er til stor glæde for byens beboere. Med en lejebolig i Vejle får du alt hvad hjertet begærer, lige fra rolige omgivelser til masser af liv i bymidten.

Vejle ligger i varieret natur med bl.a. Vejle Fjord, Grejsdalen og Vejle Ådal. Vejle har en del af Danmarks smukkeste og mest kontrastfyldte natur, som indbyder til vandring, kanotur eller en tur i det blå.

Moderne lejligheder i Vejle

Hos Birch Ejendomme råder vi over nye og lyse lejligheder på Kobbelvænget i Lille Grundet i Vejle. Kobbelvænget er et hyggeligt og naturskønt område, som ligger i cykelafstand til Vejle centrum. Med en lejebolig på Kobbelvænget bor du i et roligt område, der er forbundet af cykelstier og her er samtidig nem adgang til både indkøb og daginstitutioner. Boligerne på Kobbelvænget er derfor både populære blandt børnefamilier, men også par uden børn og seniorer, der ønsker en lejebolig i Vejle i fredelige omgivelser.

De attraktive lejeboliger på Kobbelvænget er opført som både 2 værelses lejligheder, 3 værelses lejligheder og 4 værelses lejligheder, så vi har en lejlighed til netop dit behov.

Er du interesseret i at være blandt de første til at høre nyt om ledige lejligheder på Kobbelvænget i Vejle, kan du skrive dig på vores interesseliste her på hjemmesiden.

Oplev vores rækkehuse i Vejle

Hos Birch Ejendomme har vi også nye og moderne rækkehuse i Vejle, som er beliggende i den hyggelige forstad Skibet. Skibet er et roligt boligområde, der forener smuk natur med et spirende lokalsamfund med mange foreninger for både børn og voksne. Området er særligt populært blandt børnefamilier, som søger rækkehus tæt på Vejle, men med alle fordelene ved et mindre lokalsamfund.

Nye og stilrene rækkehuse i Vejle

Skibsrækkerne er navnet på vores lyse og stilrene rækkehuse i Skibet nær Vejle. De moderne rækkehuse er opført i to-plan, og består af både 4 værelses rækkehuse samt 5 værelses rækkehuse på 120 m2. Vores rækkehuse er tilpasset moderne familiestandarder med gode, reelle værelser samt rummelige køkken-alrum med plads til hele familien. Ligesådan får du i Skibsrækkerne et rækkehus med gode udearealer, som mange børnefamilier også foretrækker i en lejebolig.

Udnyt gode transportmuligheder med en lejebolig i Vejle

Der er ligeledes gode jobmuligheder i byen, både på grund af de mange erhvervsdrivende, men også på grund af byens gode infrastruktur og centrale placering i Jylland, der gør det nemt at komme rundt til de nærliggende byer. Bor du i Vejle er der dermed muligheder for dig uanset alder og beskæftigelse, hvilket også er grunden til, at byen tiltrækker mange nye beboere.

Vejle er placeret perfekt i forhold til pendlere, som enten arbejder eller studerer udenbys. Du kan tilgå motorvejen lige uden for Vejle by, og det er herfra nemt at komme til både resten af Jylland, Fyn og Sjælland. Togene fra Vejle station er ligeledes nemme at benytte sig af, uanset hvor du skal hen. Skal du derimod fragte dig rundt inde i byen, kører der jævnligt busser med hyppige stoppesteder, som gør det nemt at komme frem og tilbage. Er du ikke til offentlig transport, har Vejle heldigvis nogle gode cykelstier, som forbinder hele byen i små genveje. Uanset hvilken transportform du benytter dig af, vil det derfor med en bolig eller lejlighed i Vejle, aldrig være til stort besvær at komme fra A til B.

Bo til leje i Vejle, og udforsk et rigt kultur- og byliv

Vejle har et rigt kulturudbud med mange muligheder for spændende oplevelser for både voksne og børn. Af de mest populære for alle aldersgrupper kan nævnes følgende:

  •         Vejle Musikteater
  •         DGI-huset

Vejle Musikteater byder på mange forskellige oplevelser. Her afholdes både koncerter, stand-up, musicals og meget mere. Der er forestillinger som passer til folk i alle aldre, så uanset om du er på udkig efter en helt unik børnevenlig oplevelse, et godt grin, eller et musikalsk optrin, er Vejle Musikteater lige noget for dig.

DGI-Huset er byens store messe- og idrætscenter. Her kan du finde alt fra konferencer til svømmehal og større begivenheder. Derudover tilbyder byen forskellige sæsonprægede kulturelle oplevelser, som stables på benene flere gange årligt. Disse er med til at skabe liv i byen, og samler byens beboere i fællesskabets ånd. Med en lejlighed fra Birch Ejendomme i Vejle vil du altid være tæt på en kulturrig oplevelse, du sent vil glemme.

Er du interesseret i et rækkehus eller lejlighed i Vejle?

Ønsker du at bo til leje i Vejle, så hjælper vi dig hos Birch Ejendomme altid gerne med at finde dit nye hjem. Tilmeld dig vores interesseliste og vær først til at høre, når vi får ledige lejemål i Vejle eller når vi opstarter nye projekter i Vejle.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning i din bolig søgen efter lejeboliger i Vejle og omegn. Du finder vores kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

Vi har også andre attraktive lejeboliger nær Vejle

Er du på udkig efter en ny og moderne lejebolig i Trekantområdet, har vi hos Birch Ejendomme også lejeboliger i Fredericia samt lejeboliger i Kolding. Herfra er du tæt forbundet både studie- og jobmuligheder i Vejle via den gode infrastruktur af både motorvejsnet samt jernbanespor i området. Vi tilbyder også lejeboliger i Horsens, der ligesådan har gode forbindelser til Vejle, men samtidig har en beliggenhed nærmere Aarhus. Uanset hvad du søger, står vi hos Birch Ejendomme til rådighed med at hjælpe dig med at finde din nye lejebolig i Danmark.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²