test

Vores projekter

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

DGNB-certificeret byggeri

Birch Ejendomme udvikler og opfører moderne lejeboliger på tværs af Danmark. Vi beskæftiger os med hele processen fra grundkøb og udvikling til byggestyring, udlejning og facility management. Siden 2017 har vi udviklet og overdraget mere end 6000 boliger fordelt på mange forskellige projekter.

I Birch Ejendomme vil vi være med til at præge fremtidens byggeri, og vi arbejder derfor målrettet med DGNB-certificering af vores projekter.

Vores projektportefølje består både af rækkehuse- og større etagebyggerier. Samtlige byggerier opføres med fokus på kvalitetsmaterialer, grønne fællesområder og en attraktiv beliggenhed i større danske vækstbyer.

Her på siden kan du finde et lille udsnit af vores projekter.

test

Astrid Lindgrens Kvarteret

Rækkehuse med plads til fællesskab og nye eventyr

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Astrid Lindgrens Kvarteret i Silkeborg består af i alt 195 rækkehuse, som er opført i to etaper. Rækkehusene fordeler sig i en kurvet vifte- og elipseform, som afspejler områdets naturlige og bakkede terræn. 

I udviklingsfasen er der brugt mange tanker på at skabe et moderne og gennemtænkt projekt med etableringen af grønne områder, orangeri og et aktivitetshus, der støtter op om både biodiversitet og fællesskab.

 

Type Rækkehus
Antal kvadratmeter 16.857 m2.
Lokation Silkeborg
Antal boliger 195
Byggeår 2021-2022
Køber NIAM
test

Rantzausbakke

Arkitektonisk etagebyggeri i tre etaper

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

I naturskønne Bygholm Bakker i Horsens opfører vi Rantzausbakke, som i alt består af 376 lejligheder. Projektet opføres i tre etaper: Bakken, Engen og Lunden, som hver har sine unikke karakteristika, hvor arkitekturen integrerer områdets fantastiske natur.

Rantzausbakke er en del af Horsens nye bydel, Bygholm Bakker, som er i rivende udvikling.

 

Type Etagebyggeri
Antal kvadratmeter 29.820 m2.
Lokation Horsens
Antal boliger 376
Byggeår 2020-2023
Køber Goldman Sachs
test

Naturbyen Nørrestrand

Rækkehuse og etageejendomme forenes i ny, naturnær bydel

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Naturbyen Nørrestrand i Horsens er en helt ny type bydel – en naturby. Her indtænkes den vilde, omkringliggende natur i byggeriet, som trækkes ind mellem boligerne i form af synlig regnvandshåndtering og grønne engarealer.

Naturbyen Nørrestrand opføres i seks etaper, hvoraf hver etape designes med egen identitet og udtryk.

 

Type Rækkehuse og etagebyggeri
Antal kvadratmeter 35.628 m2.
Lokation Horsens
Antal boliger 473
Byggeår 2020-2023
Købere Heimstaden, Koncenton, Goldman Sachs og Alma Property Partners
test

Holbæk Havn

Stilrene lejligheder ved Holbæk Fjord

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Projektet er placeret helt ud til Holbæk Fjord, heraf navnet Holbæk Havn. Byggeriet er opført som en dobbelt stokbebyggelse, hvor de 84 lejligheder fordeles i to karreer med henholdsvis to og tre etager.

De to karreer forbindes af en høj parkeringskælder, som samtidig danner bund for boligernes fælles, grønne gårdhave med højbede, beplantning samt stisystemer. Holbæk Havn er Birch Ejendommes første projekt på Sjælland, som efterfølges af flere byggerier i bl.a. Glumsø, Slagelse, Holbæk og Viby Sjælland.

 

Type Etagebyggeri
Antal kvadratmeter 8.470 m2.
Lokation Holbæk
Antal boliger 84
Byggeår 2020-2021
Køber BoStad
test

Hasselhusene

Plads til fællesskab i grønne omgivelser

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Hasselhusene består af 77 arkitekttegnede ét-plans rækkehuse beliggende på et lukket vænge. Boligerne fordeler sig rundt om det grønne fællesareal med legeplads samt et større græsområde.

Projektet fordeler sig på i alt 6.896 kvm, hvoraf boligerne har et gennemsnit på 90 kvm. Selve opførslen af byggeriet tog blot 13 måneder med opstart i marts 2021 og afslutning i april 2022.

Hasselhusene er tildelt DGNB Guld certificering i 2023.

 

 

Type Rækkehuse
Antal kvadratmeter 6.896 m2.
Lokation Kolding
Antal boliger 77
Byggeår 2021-2022
Køber Niam
test

Hviidsminde

Prisbelønnet og bynær arkitektur

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Hviidsminde ligger på Bramdrupskovvej i Kolding og består af 75 boliger i fem etager. Projektet inkluderer et grønt fællesområde og stisystem, som forbinder byggeriet med den ældre, historiske Hviidsminde-ejendom.

Beboerne har udgang til terrasser, tagterrasser og altaner fra hovedparten af boligerne, og på øverste etage er der indrettet større penthouselejligheder.

I 2020 modtog Hviidsminde en arkitekturpris i Kolding Kommune som følge af projektets flotte arkitektur med fokus på kvalitet, arkitektoniske detaljer og gennemtænkte helhedsløsninger.

 

 

 

Type Etagebyggeri
Antal kvadratmeter 6.700 m2.
Lokation Kolding
Antal boliger 75
Byggeår 2019-2020
Køber BoStad
test

Vikingedalen

Gennemtænkt byggeri i historisk område

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

Vikingedalen ligger placeret i det nordlige Randers, og er en del af det attraktive og naturskønne område, Helsted. Projektet består af i alt 139 rækkehuse, som er opført i to etaper.

Rækkehusene fordeler sig på tre områder, som opføres med mursten i tre forskellige farver: beige, gylden og rød. Det giver områderne hvert sit karakteristiske udtryk.

 

 

Type Rækkehuse
Antal kvadratmeter 13.390 m2.
Lokation Randers
Antal boliger 139
Byggeår 2020-2021
Køber Niam
test

Kalvehaven

Arkitekttegnede rækkehuse omgivet af natur

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

I Lille Grandløse ved Holbæk opføres Kalvehaven, som består af 176 rækkehuse i ét plan samt et aktivitetshus for områdets beboere.

Projektet strækker sig over hele 15.208 m2 og inkluderer kanalisering af et vejprojekt. Byggemodningsprocessen påbegyndte i midten af 2022, og de sidste boliger står klar til indflytning i december 2023. Ambitionen for Kalvehaven er en DGNB-Guld certificering.

 

 

 

Type Rækkehuse
Antal kvadratmeter 15.208 m2.
Lokation Lille Grandløse, Holbæk
Antal boliger 176
Byggeår 2022-2023
housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²