test

Bo til leje i Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find lejeboliger i Horsens

Hos Birch Ejendomme råder vi over et stort antal lyse og moderne lejeboliger i Horsens. Vi har lejeboliger beliggende på Rantzausbakke i Horsens, der ligger med udsigt over den uspolerede natur samt tæt på byens centrum. Vi råder også over lejligheder på Nørrestrand i Naturbyen Horsens, som ligger i skøn forening med den smukke natur.

Lejeboligerne i Horsens findes i flere forskellige størrelser og kommer både som toværelses lejebolig, treværelses lejebolig og fireværelses lejebolig. I Horsens har vi derfor en bolig:

  • Til dig der ønsker at bo alene
  • Til dig der søger en lejebolig til et par 
  • Til dig der søger en lejebolig til hele familien. 

Søger du et nyt hjem i Horsens, kan vi hjælpe dig med at finde din kommende lejlighed.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Opdag lejeboliger i Horsens nær kultur og bøgeskov

Det er ikke uden grund, at Horsens Kommune er et meget populært område at bosætte sig i, og Horsens henvender sig da også til både børnefamilier, unge, voksne uden børn og seniorer. I Horsens er indbyggerne stolte af deres aktive kulturliv, og med en lejebolig i Horsens kan du altid finde noget at give dig til, uanset hvilket humør du er i. 

Nyd en sommeraften på en af de gode restauranter i Thonbogade, syng med på dine yndlingssange til en af de mange store koncerter i Forum Horsens, gå på opdagelse blandt kunstværkerne på Horsens Kunstmuseum, eller tag på øhop og oplev Danmarks svar på Caminoen; den naturskønne Kaninoen på øen Endelave. Mulighederne er mange og Horsens By har noget for enhver smag, pengepung og aldersgruppe.

Horsens by byder på et spændende udbud af kultur og har en livlig bymidte i det centrale Horsens. Her finder du gode butikker, restauranter og caféer samt spændende museer som Horsens Statsfængsel, ’FÆNGSLET’, hvor der er mange muligheder for oplevelser, da der afholdes masser af store events og koncerter året rundt.

Med en lejebolig i Horsens bor du samtidig i en by med smuk natur, og de store bøgeskove samt Horsens Fjord tilfører Horsens charme og giver mange muligheder for skønne naturoplevelser. Hos Birch Ejendomme har vi blandt andet lyse lejeboliger på Rantzausbakke, som ligger med uspoleret udsigt over søen og den skønne omkringliggende natur. Med en lejebolig på Rantzausbakke har du derfor rig mulighed for at nyde naturen i Horsens, og samtidig have nem adgang til Horsens centrum.

I Horsens kan du eksempelvis hoppe på mountainbiken og tage turen rundt om Bygholm Sø, der ligger smukt placeret tæt på byens centrum. Er du mere til løb, ligger Horsens Orienteringsklub også ved Bygholm sø og giver masser af muligheder for spændende naturoplevelser, samtidig med at du kan få dagens motion.  

At bo til leje i Horsens åbner også op for muligheden for at nyde Horsens Fjord, der smyger sig smukt op ad Horsens by. Hele året rundt indbyder området ved fjorden til flotte gåture, mens det om sommeren er muligt at benytte en af de gode badestrande i og omkring Horsens. Besøg blandt andet den populære badestrand Husodde Strand, som ligger en kort cykeltur fra Horsens Centrum. Her er hvidt sand samt rent og klart badevand, og badestranden er velbesøgt af både familier og unge, som nyder en forfriskende dukkert på varme sommerdage. Er du vinterbader, kan du tilmed benytte stranden i løbet af årets kolde måneder. Vinterbadeklubben Aqua Vitus holder nemlig til ved Husodde Strand. 

Med et aktivt byliv i det centrale Horsens er byen populær både blandt børnefamilier, par uden børn, unge og seniorer. Mange tilflyttere vælger også Horsens til for byens spændende muligheder og praktiske beliggenhed nær en række andre større byer. Med en lejebolig i Horsens bor du nemlig kun 20 minutters kørsel i bil fra Aarhus - dog til en lavere husleje, men i mere fredelige og rolige omgivelser. De nye lejeboliger i Horsens ligger desuden kun syv minutter fra Horsens bymidte, som sprudler af liv for både store som små. 

Søger du en lejebolig i en spændende by med et aktivt foreningsliv? Så er Horsens et godt bud. Horsens er i en rivende udvikling, og her er masser af muligheder for at både børn og voksne kan mødes og skabe nye bekendtskaber samtidig med, at der kan dyrkes lige netop den hobby eller sportsgren, som du holder af. Og er du mere til at heppe med fra sidelinjen, kan du følge byens fodboldhold, AC Horsens, når de spiller på hjemmebane på byens stadion, CASA arena Horsens. 

Er du til golf, har Horsens hele to bynære golfklubber, hvor både øvede og begyndere kan gå de ni eller 18 huller rundt på de grønne, velfriserede plæner. Horsens Golfklub er beliggende centralt i byen, mens Stensballegaard Golfklub ligger tæt på det centrale Horsens, og har den smukkeste beliggenhed omgivet af skøn natur.

Nye og attraktive lejeboliger i Horsens

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig gerne med at finde din nye lejebolig i Horsens. På Rantzausbakke bor du tæt på byens puls i nyopførte lejelejligheder i Horsens, hvor du er omgivet af de naturskønne omgivelser ved Bygholm Bakker. 

Lejeboligerne ligger smukt placeret mellem to bevaringsværdige naturområder; Bygholm Sø og Hansted Ådal. Bygholm Bakker forbinder på bedste vis den flotte natur med et nyt og moderne boligområde. I de nyopførte lejeboliger er rammerne skabt til fællesskab på tværs af generationer med naboerne i et skønt område, der har masser at byde på for dig, der søger bolig. Her kan du trygt lade børnene lege på legepladsen, mens du kan nyde en stille stund i de rolige omgivelser. 

Med en lejebolig på Rantzausbakke i Horsens får du derfor alle muligheder for et aktivt liv i naturskønne omgivelser tæt på det centrale Horsens og alle byens mange muligheder.  

Hos Birch Ejendomme råder vi over et stort antal nye lejeboliger i Horsens på Rantzausbakke, som alle er opført med flotte stilrene løsninger i tidløst design. Drømmer du om en lejlighed med gulvvarme og ventilationsanlæg? Eller har du altid ønsket dig en lejebolig med egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler? Du kan få det hele med en ny lejebolig på Rantzausbakke i Horsens.

Hos Birch Ejendomme er husdyr tilladt i vores lejeboliger i Horsens efter aftale med udlejer. Dine firbenede venner er derfor velkomne. Omgivelserne byder også på mange muligheder med alt fra gode stier til og naturområder, hvor I kan gå på opdagelse og få jeres daglige motion. Det er selvfølgelig også en populær mulighed at tage hunden med på gåtur langs Horsens Fjord eller til Stensballe Hundeskov, hvor I kan mødes med andre hundeejere.  

Bo til leje i Naturbyen Nørrestrand i Horsens

Horsens er en by i rivende udvikling, og nye boligområder vokser frem til glæde for tilflyttere og beboere i byen. Et af de nyeste områder i Horsens er det bynære naturområde Nørrestrand, hvor det er muligt at bo med naturen helt tæt på. Nørrestrand er med mere end seks km2 Danmarks største byudviklingsområde, og boligerne i området bygges med stor omtanke for den eksisterende natur. 

Hos Birch Ejendomme har vi både rækkehuse og lejligheder på Hedvig Billes Top og Karine Krumpen i Horsens. Lejeboligerne opføres i forskellige størrelser, og der er både en lejebolig til dig, der søger en lejelejlighed til dig selv, dig der mangler en lejebolig til dig og din partner, eller dig der søger en lejebolig med god plads til hele familien.

Er du til naturrige oplevelser? Så er området omkring Nørrestrand fantastisk at gå på opdagelse i. Rundt om den naturlige sø er der både gåstier, løberuter og interesserer du dig for fugle, kan du følge med fra fugletårnet, som er placeret med udsigt over Nørrestrand sø. 

Vi opfører desuden flere lejeboliger på Nørrestrand i Horsens, som forventes at stå klar til i løbet af 2023 og 2024. Ønsker du at være blandt de første til at høre mere om de nye lejeboliger i Horsens, kan du tilmelde dig vores interesseliste her på siden.

Vores lejligheder i Horsens er også ideelle for pendlere

Horsens er en by med mange jobmuligheder, og der er mange større og mellemstore virksomheder, der har kontorer i Horsens. Skal du pendle til en anden by for at komme på arbejde, er der også mange muligheder fra Horsens. Med en beliggenhed tæt forbundet med en række større byer som Aarhus, Vejle, Skanderborg og Fredericia har Horsens by en rigtig god beliggenhed centralt i region Midtjylland, hvis du skal pendle på job. 

Med en lejebolig i Horsens bor du i en by, hvor der er gode forbindelser til motorvej E45. Det er derfor nemt at være pendler i Horsens, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantområdet. Der er desuden gode togforbindelser fra Horsens i både nord- og sydgående retning, og med en lejebolig i Horsens kommer du derfor nemt fra a til b.

Bo i Horsens nær gode uddannelsesmuligheder

I Horsens har du rig mulighed for at uddanne dig både som ung og voksen. Horsens byder på flere gymnasiale ungdomsuddannelser, som:

  • STX 
  • HHX 
  • HF 
  • VUC

Horsens har også flere erhvervsuddannelser, som Landbrugsskole, Social- og Sundhedsskole og Learnmark Tech. Derudover byder Horsens også på flere videregående uddannelser, som Campus Horsens VIA University College og Erhvervsakademi Dania.

Ligeledes er der også muligheder for dygtige og seriøse sportsudøvere i Horsens. På Sportscollege Horsens kan unge sportsudøvere udvikle sine idrætsfærdigheder i et unikt elitemiljø samtidig med at, de har mulighed for at gennemføre en ungdoms- eller erhvervsuddannelse i Horsens. Så drømmer du eller din teenager om en hverdag, hvor sport og uddannelse kombineres, så kan det blive realiseret med en lejebolig i Horsens by.

Søger du en lejebolig i Horsens, mens du skal studere på en videregående uddannelse i Horsens eller omegn, kan vi hjælpe dig med at finde en god lejebolig i Horsens til studerende. På Rantzausbakke i Horsens råder vi over mange typer af lejeboliger, og vi har alt fra to- til fireværelses lejeboliger, så det er muligt at bo til leje i Horsens, uanset hvordan dit behov for en ny lejebolig ser ud.

Er du interesseret i en lejebolig i Horsens?

Med lejeboliger i Horsens i varierende størrelser har vi hos Birch Ejendomme en lejebolig til mange forskellige behov. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din nye lejebolig, hvad end du er studerende, et par, en børnefamilie eller senior, der søger en ny lejlighed eller rækkehus til leje i Horsens, som er let at vedligeholde.

På vores hjemmeside kan du se et fuldt overblik over vores ledige lejeboliger i Horsens. Er der ikke en ledig lejebolig, der matcher dit behov, kan du skrive dig på vores interesseliste for Horsens. På den måde er du blandt de første til at høre nyt om ledige lejeboliger i Horsens.

Du er også velkommen til at kontakte Birch Ejendommes dygtige udlejningsrådgivere for mere information om ledige lejeboliger i Horsens. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Hold øje med vores Åbent Hus-arrangementer i Horsens

Søger du en ny lejebolig i Horsens kan du nemt og bekvemt opleve vores nye og lækre lejeboliger. Det er både muligt at deltage i vores Åbent Hus-arrangementer, som vi afholder løbende. Her kan du se et fuldt overblik over de kommende Åbent Hus.

Ønsker du en individuel fremvisning af de nye lejeboliger i Horsens? Så tilbyder vores udlejningsrådgivere personlige fremvisninger, hvor det er muligt at se og opleve specifikke lejeboliger i dit ønskede område i Horsens. 

Hos Birch Ejendomme kan du finde skønne lejeboliger i Horsens nær by og natur. Vi råder blandt andet over lyse og moderne boliger, beliggende på Rantzausbakke, samt lejligheder i Naturbyen Nørrestrand i Horsens.

Priserne på lejeboliger i Horsens spænder bredt, da vi hos Birch Ejendomme tilbyder boliger i flere forskellige størrelser. Du kan få alt fra toværelses til fireværelses lejeboliger, som er ideelle til dig, der vil bo alene, parret, seniorer, samt familien med børn.

Horsens er en by med mange fordele. Først og fremmest finder du mange jobmuligheder, da både større og mellemstore virksomheder har kontorer i byen. Derudover er byen også ideel for pendlere, da du nemt kan komme til større byer som Aarhus, Fredericia, Vejle og Skanderborg.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²