False
test

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find lejeboliger i Horsens

Hos Birch Ejendomme råder vi over et stort antal lyse og moderne lejeboliger i Horsens. Vi har lyse og moderne lejeboliger beliggende på Rantzausbakke, der ligger med udsigt over den uspolerede natur samt tæt på Horsens centrum. Vi råder også over både lejligheder og rækkehuse på Nørrestrand, som ligger i skøn forening med den smukke natur i Horsens. 

De bæredygtige lejeboliger i Horsens findes i flere forskellige størrelser og kommer både som to værelses lejebolig, tre værelses lejebolig, fireværelses lejebolig samt femværelses lejebolig. I Horsens har vi derfor en bolig til dig, der ønsker at bo alene, dig der søger en lejlighed til et par eller dig der søger en lejebolig til hele familien.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Opdag lejligheder i Horsens nær kultur og bøgeskov

Det er ikke uden grund, at Horsens er en meget populær by at bosætte sig i. I byen er man stolt af sit kulturliv, og med en lejebolig i Horsens kan du derfor altid finde noget at give dig til, uanset hvilket humør du er i. Nyd en sommeraften på en af restauranterne i Thonbogade, syng med på dine yndlingssange til en af de store koncerter i Forum Horsens eller tag på øhop og oplev Danmarks svar på Caminoen; den naturskønne Kaninoen på øen Endelave.

Horsens er kendt for at have et aktivt kulturliv med en livlig bymidte med gode butikker, restauranter og caféer samt spændende museer som FÆNGSLET, hvor der også afholdes masser af store events og koncerter året rundt.

Med en lejebolig i Horsens bor du samtidig i en by med smuk natur, og de store bøgeskove samt Horsens Fjord tilfører byen charme og mange muligheder for skønne naturoplevelser.

Hop fx på mountainbiken og tag turen rundt om Bygholm Sø, der ligger smukt placeret tæt på centrum i Horsens. Hos Birch Ejendomme har vi lyse og bæredygtige lejligheder på Rantzausbakke, som ligger med uspoleret udsigt over søen og den skønne omkringliggende natur. Med en lejebolig på Rantzausbakke har du derfor rig mulighed for at nyde naturen i Horsens, og samtidig have nem adgang til Horsens centrum.

At bo til leje i Horsens åbner også op for muligheden for at nyde Horsens Fjord, der smyger sig smukt op ad Horsens by. Hele året rundt indbyder området ved fjorden til flotte gåture, mens det om sommeren er muligt at benytte en af de gode badestrande i og omkring Horsens.

Med et aktivt byliv i centrum i Horsens, er byen populær både blandt børnefamilier, unge og seniorer. Mange tilflyttere vælger også Horsens til for dens spændende muligheder og praktiske beliggenhed nær en række større byer. Med en lejebolig i Horsens bor du kun 20 minutters kørsel fra Aarhus, men til en lavere husleje og med mere fred og ro omkring dig. De nye og moderne lejligheder i Horsens ligger desuden kun syv minutter fra Horsens bymidte, som sprudler af liv for både store som små.  

Søger du en lejebolig i en by med et aktivt foreningsliv, så er Horsens et godt bud. Her er masser af muligheder for at både børn og voksne kan mødes og skabe nye bekendtskaber samtidig med at der kan dyrkes lige netop den hobby eller sportsgren, som du holder af.

Nye og attraktive lejligheder i Horsens

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig gerne med at finde din nye lejebolig i Horsens. På Rantzausbakke bor du tæt på byens puls i nyopførte lejeboliger omgivet af natur. I de nyopførte lejligheder er rammerne skabt til et fantastisk fællesskab med naboerne i et skønt område, der har masser at byde på.

Med en lejebolig på Rantzausbakke får du en ny og moderne lejlighed i et naturskønt og attraktivt område i Bygholm Bakker i Horsens. Lejeboligerne ligger smukt placeret mellem to bevaringsværdige naturomåder; Bygholm Sø og Hansted Ådal. Bygholm Bakker forbinder på bedste vis den flotte natur med et nyt og moderne boligområde, hvor der er indtænkt grønne rum og bæredygtige løsninger.

Hos Birch Ejendomme råder vi over i alt 126 nye lejligheder i Horsens på Rantzausbakke, som alle er opført i bæredygtige kvalitetsmaterialer og med flotte stilrene løsninger i tidløst design. Drømmer du om en lejlighed med gulvvarme og ventilationsanlæg eller har du altid ønsket en lejebolig med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, får du det alt sammen med en lejebolig på Rantzausbakke.

Bo til leje i Naturbyen i Horsens

Horsens er en by i vækst, og nye områder vokser frem til glæde for tilflyttere og beboere i byen. Et af de nyeste områder er det bynære naturområde Nørrestrand, hvor det er muligt at bo med naturen helt tæt på. Nørrestrand er med mere end 6 km2 Danmarks største byudviklingsområde, og boligerne i området bygges med stor omtanke for den eksisterende natur. Hos Birch Ejendomme har vi både rækkehuse og lejligheder på Kirsten Munks Dal i Horsens. Lejeboligerne opføres i forskellige størrelser, og er er både en lejebolig til dig, der søger en mindre bolig til dig selv eller dig og din partner, eller dig der søger et hjem til hele familien.

Vi opfører desuden flere lejligheder på Nørrestrand i Horsens, som forventes at stå klar til sommer 2023. Ønsker du at være blandt de første til at høre mere om de nye lejligheder i Horsens, kan du tilmelde dig vores interesseliste her på siden.

Vores lejligheder i Horsens er også ideelle for pendlere

Med en beliggenhed tæt forbundet med en række større byer som Aarhus, Vejle, Skanderborg og Fredericia har Horsens en rigtig god beliggenhed, hvis du skal pendle på job. Med en lejebolig i Horsens bor du i en by, hvor der er gode forbindelser til motorvej E45. Det er derfor nemt at være pendler i Horsens, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Trekantsområdet. Der går desuden tog fra Horsens og i både nord- og sydgående retning, og med en lejebolig i Horsens kommer du derfor nemt fra a til b.

Bo i Horsens nær gode uddannelsesmuligheder

I Horsens har du rig mulighed for at uddanne dig både som ung og voksen. Horsens byder på flere gymnasiale ungdomsuddannelser som STX, HHX, HF og VUC, men også flere erhvervsuddannelser som Landbrugsskole, Social- og Sundhedsskole og Learnmark Tech. Derudover byder byen også på flere videregående uddannelser, som VIA og Erhvervsakademi Dania.

Ligesådan har Horsens også muligheder for dygtige og seriøse sportsudøvere. På Sportscollege Horsens kan unge udvikle sine idrætsfærdigheder i et unikt elitemiljø samtidig med, at gennemfører en 10.klasse, HHX, HTX, STX eller erhvervsuddannelse i Horsens. Så drømmer du eller din teenager om en hverdag, hvor sport og uddannelse kombineres, så rummer Horsens også denne mulighed.

Hvis du mangler en bolig mens du studerer, kan vi hjælpe dig med at finde en god lejebolig til studerende. På Rantzausbakke råder vi over to- til fireværelses lejeboliger, så du kan bo alene, sammen med kæresten eller en god ven fra studiet tæt på centrum.

Er du interesseret i en lejebolig i Horsens?

Med lejeboliger i varierende størrelser, har vi hos Birch Ejendomme en bolig til mange forskellige behov. Vi hjælper dig gerne med at finde din nye lejebolig, hvad end du er studerende, et par, en børnefamilie eller senior, der søger en ny og vedligeholdesfri lejebolig i Horsens.

På vores hjemmeside kan du se et fuldt overblik over vores ledige lejeboliger i Horsens. Er der ikke en ledig lejebolig, der matcher dit behov, kan du skrive dig på vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at høre nyt om ledige lejeboliger i Horsens.  

Du er også velkommen til at kontakte os for mere information om ledige lejeboliger i Horsens. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Hold øje med vores åbent hus-arrangementer i Horsens

Søger du en ny lejlighed i Horsens, kan du nemt og bekvemt opleve vores nye og lækre lejeboliger. Det er både muligt at deltage i vores Åbent Hus-arrangementer, som vi afholder løbende på vores projekter. Du kan se et fuldt overblik over de kommende Åbent Hus her. Ønsker du en individuel fremvisning, tilbyder vores udlejningsrådgivere personlige fremvisninger, hvor det er muligt at se specifikke boliger. Du finder vores kontaktoplysninger her eller under hvert specifikt boligområde på vores hjemmeside.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²