test

Eriksborg

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Eriksborg

I det nordlige Silkeborg, blot 1,5 km fra den hyggelige landsby Grauballe og 5 km fra Gødvad ligger Silkeborgs nye boligområde, Eriksborg. Det naturskønne nybyggerområde er især attraktivt blandt børnefamilier og andre tilflyttere, som ønsker rolige omgivelser og samtidig have nem tilgang til Silkeborgs mange muligheder.

Hos Birch Ejendomme har vi nye og attraktive rækkehuse til leje i Eriksborg. De arkitekttegnede rækkehuse findes som to- femværelses lejeboliger med varierende planløsninger. Læs mere om Nebelhusene herunder. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Nye rækkehuse i Silkeborg

Med en bolig i Eriksborg kan du bosætte dig i et trygt og roligt lokalsamfund, hvor der er alt, som familien har brug for i hverdagen. I Grauballe finder du både daginstitution, skole (0. – 6. klasse) samt en sportshal med et velfungerende foreningsliv, hvor både store og små kan udfolde sig aktivt. Byen har desuden mulighed for indkøb. Det er ligeledes nemt at komme til Silkeborg, hvor der både findes et stort udbud af ungdoms- og videregående uddannelser samt et hyggeligt byliv med gode restauranter, shopping og kulturelle tilbud.

Bo til leje i Eriksborg i Silkeborg

Det attraktive område Eriksborg er i rivende udvikling, og etableringen af nye og spændende boligkvarterer er allerede i fuld gang. Området Eriksborg er beliggende mellem de to bysamfund Gødvad og Grauballe. På sigt vil de to byer dermed vokse sammen og blive til ét samlet område med alt fra indkøb til gode skoler, daginstitutioner og med nem adgang til både Silkeborg samt Herningmotorvejen.

Eriksborg og Silkeborg bliver desuden forbundet via en ny og moderne supercykelsti, der gør det hurtigt og nemt at komme til og fra Silkeborg. Uanset om du skal på job, til stationen eller sende børnene i skole er det derfor sikkert og nemt at tage cyklen fra din nye lejebolig i Eriksborg.

Eriksborg er meget populær blandt både tilflyttere samt børnefamilier, der ønsker at bo tæt på byen, men samtidig have en lejebolig i naturskønne omgivelser.

Lejebolig i naturskønne omgivelser

I Silkeborg Kommune er du aldrig langt fra fantastisk natur, og området omkring Eriksborg er ingen undtagelse. Med en lejebolig i Eriksborg bor du midt mellem grønne marker, og den fredede natur omkring Gudenåen er blot en kort gåtur derfra. Nyd fx en vandretur på Trækstien, som du nemt kan tilgå fra Sminge Sø, hvor det desuden er muligt at observere talrige fuglearter som svaner, troldænder og endda havørne.

I det nordlige Eriksborg ved Grauballe plantes en masse ny skov, som sikrer, at det i forvejen naturskønne område bliver endnu mere grønt. Med en lejebolig i Eriksborg er du derfor sikret nem adgang til grønne områder. Hvad end du er til gåture, løb, cykling eller fiskeri er der altså rig mulighed for at udfolde sig i naturen nær din nye lejebolig i Eriksborg. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²