test

Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din Lejebolig i Holbæk

Med en lejebolig i Holbæk får du en bolig i en spændende by på Sjælland, der er omgivet af vand, skov og marker. Med kun 60 minutters kørsel til København, er Holbæk særlig attraktiv for pendlere, der arbejder i hovedstaden, men som ønsker en bolig i mere rolige omgivelser.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke ledige lejemål i Holbæk. Inden for nær fremtid kommer vi til at opføre nye og energivenlige rækkehuse i den charmerende landsby Lille Grandløse, som er smukt beliggende ved skov og marker tæt på Holbæk.

Ønsker du at modtage information om de kommende rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk, kan du tilmelde dig vores interesseliste. Så vil du være blandt de første til at modtage nyt om boligerne, plantegninger, priser m.m., så snart vi starter udlejning. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Holbæk: En perle på Nordvestsjællands kyst

I Holbæk har du glæden ved at bo i en livlig og pulserende by, som samtidig ligger helt ud til Holbæk fjord på Nordvestsjællands flotte kyst. Holbæk er Nordvestsjællands største by, og beliggenheden ved fjorden byder på maritim stemning med bølgeskvulp og masser af frisk havluft. Den velbesøgte lystbådehavn er et af byens største vartegn, og med havnebad, historiske træskibe, gode spisesteder, kajakklub og smukke omgivelser, er lystbådehavnen et samlingspunkt for byens beboere.

Med en lejebolig i Holbæk bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Byen rummer alt hvad du skal bruge i form af indkøb, skoler, daginstitutioner samt en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker, caféer og restauranter. 

Holbæk Megacenter byder på et væld af shopping for hele familien, ligesom også Holbæk bymidte har et bredt udvalg af butikker.

Holbæk har et aktivt foreningsliv, og i 2019 åbnede Holbæk Sportsby med sundhedscenter, svømmehal og et væld af idrætsfaciliteter. Her kan hele familien boltre sig med både indendørs og udendørs sportsaktiviteter – lige fra boldspil og BMX til ridning og styrketræning.

Er du til kulturelle indtryk, er Oplevelsescenter Nyvang et besøg værd, ligesom Orøstrand Dyrepark samt Brorfelde Observatorium byder på oplevelser for både store og små.

Sætter du samtidig pris på flotte naturoplevelser, har Nordvestsjælland flere naturområder, der er et besøg værd. Oplev bl.a. Kalveå, Naturpark Åmosen, Brorfelde Bakker og halvøen Tuse Næs.

Med en lejebolig i Holbæk bor du dermed tæt på både byliv og natur, og byen forener det bedste af det hele.

Find dit ideelle rækkehus i Holbæk

Lige syd for Holbæk ligger Lille Grandløse, og her har du blot tre kilometer ind til Holbæk centrum. Lille Grandløse er kendetegnet ved den smukke hvidmalede kirke og de dejlige parcelhuskvarterer. Området er særligt populært blandt tilflyttere, der ønsker at bo i trygge, grønne omgivelser tæt på Holbæk.

Snart går vi i gang med byggeriet af de nye lejeboliger i Lille Grandløse. Her opfører vi nye og moderne rækkehuse i naturskønne omgivelser i kort afstand til Holbæk. Er du interesseret i mere information om de kommende lejeboliger tæt på Holbæk, så skriv dig på vores interesseliste. Her vil du modtage information om de nye rækkehuse på Sjælland.

Lejeboliger i Holbæk er også ideelle for pendlere

Med en lejebolig i Holbæk får du en bolig tæt på København, men samtidig i mere rolige omgivelser. Holbæk er da også en meget populær by at bosætte sig i for både tilflyttere til Sjælland og pendlere, der dagligt skal til København.

Holbækmotorvejen gør det nemt for dig som pendler at komme hurtigt til og fra byen, mens der ligeledes er gode tog- og busforbindelser mellem Holbæk og København.

Med en beliggenhed ca. 60 kilometer fra København, er Holbæk et ideelt sted for dig, som ønsker en lejebolig i pendlerafstand til hovedstaden, men samtidig have mulighed for at tage hjem og koble af - langt væk fra stress og jag.

Vi bygger kvalitetsbevidste lejeboliger til dig

Birch Ejendomme er blandt landets største udviklere af boligejendomme med fokus på opførelsen af rækkehuse og etagebyggeri. Vi opfører og udlejer kvalitetslejemål på tværs af landet og har lejeboliger i store dele af Jylland samt flere spændende boligudlejningsprojekter på vej på Sjælland.

Hos Birch Ejendomme tager vi et stort ansvar for at opføre bæredygtige lejeboliger, og vi bygger altid efter at opnå den EU-anerkendte bæredygtighedscertificering DGNB. Alle vores lejeboliger opføres i lyse og stilrene materialer og indeholder alt i hårde hvidevarer, gulvvarme samt et klimavenligt ventilationsanlæg, der både er godt for indeklimaet i lejeboligerne samt miljøet og varmeregningen. Lejere vil derfor få en lejebolig med et lavt forbrug.

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig både før, under og efter indflytning og vi sætter stor værdi i at yde et højt serviceniveau overfor vores lejere. Vi står altid til rådighed til at finde din nye lejebolig, hvad end du søger et rækkehus eller en lejlighed. Find vores kontaktoplysninger her eller under hvert projekt på hjemmesiden.

Er du interesseret i en lejebolig i Holbæk?

Snart går vi i gang med byggeriet af nye og energivenlige rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Her kan du glæde dig til en bolig i rolige omgivelser med både egne og fælles grønne udearealer. Rækkehusene opføres i lyse materialer og indeholder desuden alt i hårde hvidevarer.

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

Vi har også flere spændende projekter på vej på Sjælland, hvor vi bl.a. opfører nye lejemål i Slagelse samt nye lejeboliger i naturskønne Glumsø. De nye lejeboliger på Sjælland forventes at stå færdige i 2023.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Marker Svendsen, udlejnings- og driftsansvarlig på Sjælland, på tlf. 91 89 97 77 eller mail jsv@birchgm.dk 

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²