False
test

Holbæk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Find din Lejebolig i Holbæk

Med en lejebolig i Holbæk får du en bolig i en spændende by på Sjælland, der er omgivet af vand, skov og marker. Med kun 60 minutters kørsel til København, er Holbæk særlig attraktiv for pendlere, der arbejder i hovedstaden, men som ønsker en bolig i mere rolige omgivelser.

Hos Birch Ejendomme har vi flere typer lejeboliger i Holbæk, og vi råder både over bynære lejligheder på Holbæk Havn samt kommende rækkehuse i den charmerende landsby Lille Grandløse, som er smukt beliggende ved skov og marker tæt på Holbæk.

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Holbæk: En perle på Nordvestsjællands kyst

I Holbæk har du glæden ved at bo i en livlig og pulserende by, som samtidig ligger helt ud til Holbæk fjord på Nordvestsjællands flotte kyst. Holbæk er Nordvestsjællands største by, og beliggenheden ved fjorden byder på maritim stemning med bølgeskvulp og masser af frisk havluft. Den velbesøgte lystbådehavn er et af byens største vartegn, og med havnebad, historiske træskibe, gode spisesteder, kajakklub og smukke omgivelser, er lystbådehavnen et samlingspunkt for byens beboere.

Med en lejebolig i Holbæk bor du tæt på alt, du har brug for i hverdagen. Byen rummer alt hvad du skal bruge i form af indkøb, skoler, daginstitutioner samt en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker, caféer og restauranter. 

Holbæk Megacenter byder på et væld af shopping for hele familien, ligesom også Holbæk bymidte har et bredt udvalg af butikker.

Holbæk har et aktivt foreningsliv, og i 2019 åbnede Holbæk Sportsby med sundhedscenter, svømmehal og et væld af idrætsfaciliteter. Her kan hele familien boltre sig med både indendørs og udendørs sportsaktiviteter – lige fra boldspil og BMX til ridning og styrketræning.

Er du til kulturelle indtryk, er Oplevelsescenter Nyvang et besøg værd, ligesom Orøstrand Dyrepark samt Brorfelde Observatorium byder på oplevelser for både store og små.

Sætter du samtidig pris på flotte naturoplevelser, har Nordvestsjælland flere naturområder, der er et besøg værd. Oplev bl.a. Kalveå, Naturpark Åmosen, Brorfelde Bakker og halvøen Tuse Næs.

Med en lejebolig i Holbæk bor du dermed tæt på både byliv og natur, og byen forener det bedste af det hele.

Find dit ideelle rækkehus eller lejlighed i Holbæk

Hos Birch Ejendomme råder vi både over lejligheder i Holbæk samt kommende rækkehuse i Holbæk. Med en beliggenhed direkte på Holbæk Havn, er vores lejligheder for dig, der ønsker at bo i centrum af byens pulserende hjerte. Her har du alt inden for gåafstand, mens du samtidig blot er et stenkast fra vandet. Alle vores lejeboliger på Holbæk Havn er udlejet, men ønsker du at vide mere om boligerne eller være blandt de første til at høre om nye, ledige lejeboliger i Holbæk, kan du tilmelde dig vores interesseliste.

Lige syd for Holbæk ligger Lille Grandløse, og her har du blot tre kilometer ind til Holbæk centrum. Lille Grandløse er kendetegnet ved den smukke hvidmalede kirke og de dejlige parcelhuskvarterer. Området er særligt populært blandt tilflyttere, der ønsker at bo i trygge, grønne omgivelser tæt på Holbæk.

Snart går vi i gang med byggeriet af de nye lejeboliger i Lille Grandløse. Her opfører vi nye og moderne rækkehuse i naturskønne omgivelser i kort afstand til Holbæk. Er du interesseret i mere information om de kommende lejeboliger tæt på Holbæk, så skriv dig på vores interesseliste. Her vil du modtage information om de nye rækkehuse på Sjælland.

Lejeboliger i Holbæk er også ideelle for pendlere

Med en lejebolig i Holbæk får du en bolig tæt på København, men samtidig i mere rolige omgivelser. Holbæk er da også en meget populær by at bosætte sig i for både tilflyttere til Sjælland og pendlere, der dagligt skal til København.

Holbækmotorvejen gør det nemt for dig som pendler at komme hurtigt til og fra byen, mens der ligeledes er gode tog- og busforbindelser mellem Holbæk og København.

Med en beliggenhed ca. 60 kilometer fra København, er Holbæk et ideelt sted for dig, som ønsker en lejebolig i pendlerafstand til hovedstaden, men samtidig have mulighed for at tage hjem og koble af - langt væk fra stress og jag.

Vi bygger kvalitetsbevidste lejeboliger til dig

Birch Ejendomme er et professionelt bygge- og udlejningsfirma med rødderne solidt plantet i den midtjyske muld. Vores hovedkontor ligger i naturskønne Silkeborg, men vi har ligeledes kontor på Bryggen i København. Vi bygger og udlejer kvalitetslejemål i store dele af landet, og har lejeboliger i store dele af Jylland nær de større byer, samt flere spændende boligudlejningsprojekter på vej på Sjælland.

Hos Birch Ejendomme tager vi et stort ansvar for at opføre bæredygtige lejeboliger, og vi bygger altid efter at opnå den EU-anerkendte bæredygtighedscertificering DGNB. Alle vores lejeboliger opføres i lyse og stilrene materialer og indeholder alt i hårde hvidevarer, gulvvarme samt et klimavenligt ventilationsanlæg, der både er godt for indeklimaet i lejeboligerne samt miljøet og varmeregningen. Lejere vil derfor få en lejebolig med et lavt forbrug.

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig både før, under og efter indflytning og vi sætter stor værdi i at yde et højt serviceniveau overfor vores lejere. Vi står altid til rådighed til at finde din nye lejebolig, hvad end du søger et rækkehus eller en lejlighed. Find vores kontaktoplysninger her eller under hvert projekt på hjemmesiden.

Er du interesseret i en lejebolig i Holbæk?

Alle vores boliger på Holbæk Havn er udlejet. Snart går vi dog i gang med byggeriet af rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Her kan du glæde dig til en bolig i rolige omgivelser med både egne og fælles grønne udearealer. Rækkehusene opføres i lyse materialer og indeholder desuden alt i hårde hvidevarer.

Skriv dig op på vores interesseliste, hvis du ønsker at modtage information om de kommende rækkehuse i Lille Grandløse, Holbæk. Boligerne forventes at stå færdige i 2023.

Vi har også flere spændende projekter på vej på Sjælland, hvor vi bl.a. opfører nye lejemål i Slagelse samt nye lejeboliger i naturskønne Glumsø. De nye lejeboliger på Sjælland forventes at stå færdige i 2023.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Marker Svendsen, udlejnings- og driftsansvarlig på Sjælland, på tlf. 91 89 97 77 eller mail jsv@birchgm.dk 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²