False
test

Fredericia

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Oplev nye lejeboliger i Fredericia

Hos Birch Ejendomme hjælper vi dig med at finde din næste lejebolig i Fredericia. Med en lejebolig i 7000 får du en bolig i en aktiv by, som byder på mange spændende muligheder for både børn og voksne, samt en central beliggenhed i Trekantområdet.  

I Erritsø i Fredericia udlejer vi nye og energivenlige lejeboliger i varierende størrelser og med planløsninger, der passer netop dit behov.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Opdag attraktive lejeboliger i Fredericia

I Fredericia råder Birch Ejendomme over nye og moderne lejeboliger i forskellige størrelser og med planløsninger, der passer til mange forskellige behov. Vi kan derfor være behjælpelige med at finde lige netop den bolig, du søger. Hvad end du ønsker en bolig med plads til hele familien, eller du søger en bolig til dig selv eller et par, har vi en bolig til leje i Fredericia til dig.

Vores lejeboliger i Fredericia til dig

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og energivenlige lejeboliger i Fredericias populære bydel Erritsø. De nye lejeboliger går under navnet Skovhaven, og med Jomfruskoven som nærmeste nabo, bliver det ikke nemmere at lufte hunden i skoven eller løbe en tur på en af de anlagte stier. Med en lejebolig i Skovhaven bor du i et trygt område med gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, en skole, idrætsfaciliteter samt flere uddannelsesinstitutioner. Fra de nye lejeboliger i Erritsø er der tilmed nem adgang til motorvejen, som gør det nemt at nå en lang række arbejdspladser og uddannelser i de større byer.  

Drømmer du om en lejebolig tæt på Fredericia, bor du blot fire kilometer fra Fredericia bymidte, hvor der er alt fra spændende butikker til gode restauranter og caféer.

De lyse lejeboliger i Skovhaven ligger blot en kort gåtur fra Erritsø Strand, som indbyder til en frisk dukkert eller blot en frisk gåtur langs kysten. Erritsø Mose, som er endnu et naturskønt område tæt på de nye lejeboliger i Skovhaven, ligger blot 2,5 kilometer derfra, og der er dermed rig mulighed for at opleve naturen tæt på.

Derudover har du kun 600 meter ned til Erritsø Strand, hvor du kan tage en dukkert eller blot nyde den friske havluft fra Lillebælt. Du har også kun 2,5 kilometer hen til Erritsø Mose der sammen med Fuglsang Skov og Hannerup Skov udgør ét stort sammenhængende naturområde.

Kom tæt på mange gode arbejdspladser med en lejebolig i Fredericia

I Fredericia findes der mange arbejdspladser og byen er desuden et knudepunkt for at nå ud til en række andre større byer i Danmark. Har du brug for at pendle til job eller studie, når du derfor nemt byer som Kolding, Vejle og Middelfart, hvorfra det er nemt at fortsætte mod Fyn og Sjælland.

Der er desuden gode togforbindelse via Fredericia Station, så uanset om du skal pendle i bil eller via offentlig transport kan det nemt lade sig gøre med en lejebolig i Fredericia.

Trekantområdet er desuden kendt for at være Danmarks ældste Business Region, og området har da også en unik placering, der forbinder både nord, syd, øst og vest med både vejnet og jernbanespor. En lejebolig i Fredericia åbner dermed op for mange muligheder, når det kommer til at pendle på job.

Bo til leje, og tag din videregående uddannelse i Fredericia

I Fredericia findes der flere videregående uddannelser, som hvert år trækker mange unge til byen. De gode jobmuligheder i både Fredericia og Trekantområdet er ligeledes medvirkende til, at flere og flere unge finder byen interessant at både studere og arbejde i.

Der findes desuden flere uddannelsessteder som HF & VUC, International Business College, Uddannelsescentret og HTX & EUC i Fredericia. De mange muligheder for ungdoms- og videregående uddannelser giver byen et ungt pust, som kan mærkes i byens gader og stræder, hvor der summer af liv og glade dage.

Opdag Fredericias mange kulturelle oplevelser

Med en lejebolig i Fredericia er du aldrig langt fra den livlige bymidte, hvor de mange spændende butikker frister både store og små. Det er også muligt at nyde en god frokost på en af de lækre caféer eller restauranter, hvor der er noget for enhver smag og pengepung. Fredericia har nemlig alt fra street food til Michelin.

I byen findes der mange muligheder for kulturelle oplevelser, og byen er særligt kendt for at have huset nogle af Danmarks største musicals. Byen arbejder da også på højtryk for atter at kunne præsentere store, internationale musicals i det kommende Fredericia Musicalteater.

Er du interesseret i historiens vingesus, er det muligt at opleve Fredericias spændende historie på en af de mange museer, byen har at byde på. Fredericia Museum, Kringsminde Museumsgård og Bunkermuseet byder på timevis af historiske oplevelser, mens Den historiske miniby er spændende for både små og store at gå på opdagelse i. Fredericia Vold danner desuden en historisk og samtidig smuk ramme om Fredericia Midtby, hvorfra der desuden er en fantastisk udsigt over Lillebælt.

Byen har desuden både en velbesøgt lystbådehavn samt en stor containerhavn.

Er du interesseret i en lejebolig i Fredericia?

Hos Birch Ejendomme udlejer vi nye og bæredygtige lejeboliger i Skovhaven i Fredericia. Er du interesseret i en lejebolig i Skovhaven, er du velkommen til at kontakte os for mere information. Du finder vores kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²