test

Birch Ejendommes Sponsorpulje

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter lokale initiativer

Hos Birch Ejendomme ønsker vi at støtte både store og små initiativer, der kan gøre en forskel for både foreninger, sportshold eller personer. Derfor har vi valgt at oprette en sponsorpulje, hvor vi én gang om året udvælger tiltag, som vi vil yde økonomisk støtte til.

Sponsorpuljen kan søges af både foreninger, hold, eller andre, der har brug for økonomisk støtte til at nå i mål med et udvalgt tiltag. Sponsorpuljen uddeles på landsdækkende plan.

Vi uddeler sponsorpuljen én gang årligt, hvor vi bidrager med et beløb på op til 50.000 kroner. Du skal ansøge via formularen nedenfor. Vi lukker for ansøgninger d. 1. september, og støttemodtagerne af sponsorpuljen offentliggøres d. 1. oktober. 

I ansøgningen oplyses navn på det hold, den forening eller person, der ønsker et sponsorat. Ansøgningen skal også indeholde information omkring, hvad holdet/foreningen/du laver, og hvorfor det netop betyder noget, at I/du får tildelt sponsoratet. I ansøgningen skal der også uddybes, hvad formålet med sponsoratet skal være, samt hvilket beløb der ansøges om.  

Derudover skal I/du gerne henvise til en hjemmeside eller en kanal på de sociale medier, hvor vi kan se jeres hold/forening.

Vi ønsker jer held og lykke i ansøgningen.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²