False
test

Birch Ejendommes Sponsorpulje

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme støtter lokale initiativer

Hos Birch Ejendomme ønsker vi at støtte både store og små initiativer, der kan gøre en forskel for både foreninger, sportshold eller personer. Derfor har vi valgt at oprette en sponsorpulje, hvor vi to gange om året udvælger tiltag, som vi vil yde økonomisk støtte til.

Sponsorpuljen kan søges af både foreninger, hold, eller andre, der har brug for økonomisk støtte til at nå i mål med et udvalgt tiltag. Sponsorpuljen uddeles på landsdækkende plan.

Vi uddeler sponsorpuljen to gange årligt, og bidrager hver gang med et beløb på op til 75.000 kroner. Du skal ansøge via formularen nedenfor. Vi lukker for ansøgninger d. 1. marts og d. 1. september, og støttemodtagerne af sponsorpuljen offentliggøres d. 1. april og 1. oktober.

I ansøgningen oplyses navn på det hold, den forening eller person, der ønsker et sponsorat. Ansøgningen skal også indeholde information omkring, hvad holdet/foreningen/du laver, og hvorfor det netop betyder noget at I/du får tildelt sponsoratet. I ansøgningen skal der også uddybes, hvad formålet med sponsoratet skal være, samt hvilket beløb der ansøges om.  

Derudover skal I/du gerne henvise til en hjemmeside eller en kanal på de sociale medier, hvor vi kan se jeres hold/forening.

Vi ønsker jer held og lykke i ansøgningen.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²