test

Naturbyen Nørrestrand

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo med naturen helt tæt på

Forestil dig en helt ny type bydel – en naturby – hvor områdets vilde natur er bibeholdt og trukket med ind mellem boligerne. Naturbyen Nørrestrand er en destination fyldt med grønne og blå rum, som skaber gode opholdssteder for områdets beboere såvel som for dyrelivet.

Plads til alle

Naturbyen skal være et rart sted at bo og for at skabe diversitet, bliver der på sigt bygget forskellige typer boliger, som henvender sig til mennesker forskellige steder i livet. Her er således både plads til dig der bor alene, med din partner eller sammen med din lille familie.

Roligt og bynært på én gang

I Naturbyen er du kun en kort cykeltur fra indkøb, skoler, daginstitutioner, hyggelige caféer og de mange kulturelle tilbud, som Horsens har at byde på. 

Nemt for pendlere

Med den nemme adgang til motorvej E45 kan du være i Århus eller Vejle på blot 25 minutter i bil. Der er også gode togforbindelser til begge byer fra Horsens Station med afgange hvert 15. minut.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²