test

Slagelse

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejebolig i Slagelse: Oplev en af Danmarks ældste byer

Drømmer du om at bo til leje på Sjælland, har Birch Ejendomme spændende lejligheder til leje i den historiske by Slagelse. Den Vestsjællandske by har med en beliggenhed blot en lille time fra København samt blot 40 minutter til Odense, en ideel beliggenhed for dig, der søger en lejebolig i pendlerafstand til hovedstaden og Fyn.

Se om vi har ledige boliger til leje herunder eller tilmeld dig interesselisten og få besked, når vi starter nye boligprojekter i Slagelse.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Udforsk de mange muligheder med en lejebolig i Slagelse

Der er mange gode grunde til at flytte til den hyggelige handelskøbstad, Slagelse. Som en af Sjællands fem største byer, og med sin centrale placering på Vestsjælland, rummer byen mange muligheder for både unge og ældre. Med en lejlighed i Slagelse er der dermed rig mulighed for at få en lejebolig, der passer til netop dit behov, hvad end du søger en lejlighed til dig selv, til dig og din partner eller en stor lejlighed med plads til hele familien.

Med en lejlighed i 4200 Slagelse bor du tæt på alt, hvad børnefamilien har brug for i hverdagen. I Slagelse findes både flere gode skoler, daginstitutioner og indkøb i form af både dagligvarebutikker og specialbutikker. I byen findes desuden et aktivt foreningsliv, hvor der er rig mulighed for at dyrke sport for både børn og voksne, og der er både Slagelse Boldklub og Idrætsforening, håndboldklubben Slagelse FH og fodboldklubben FC Vestsjælland for fodboldglade fans og sportsudøvere.

Har du større børn i hjemmet, har Slagelse også både Gymnasium, HHX Handelsgymnasium og HF & VUC. Slagelse har desuden også flere videregående uddannelser. Foruden Zealand, Sjællands Erhvervsakademi, findes en afdeling af Syddansk Universitet i Slagelse, mens også Professionshøjskolen Absalon i 2021 åbnede campus Slagelse. Med det store udvalg af ungdomsuddannelser og videregående uddannelser er der altså rig mulighed for, at både børn og voksne kan uddanne sig i byen. Den centralt beliggende Slagelse Station gør det også nemt at komme til uddannelser i de omkringliggende byer med eksempelvis direkte togforbindelser til Odense på Fyn samt Hovedstaden.

Kom tæt på natur og kultur med en lejebolig i Slagelse

Med en bolig til leje i Slagelse er du aldrig langt fra gode shopping oplevelser og med et varieret udvalg af butikker, har byen noget for enhver. Ligesådan byder Slagelse også på et væld af hyggelige caféer og restauranter, der indbyder til at tage et velfortjent hvil på shoppeturen. Er du til kulturelle begivenheder, er byens biograf Panorama også et besøg værd, og her går ofte film for både store og små. Ligesådan blomstrer kulturen i Slagelse med både spillesteder og et væld af aktiviteter for hele familien. Musikhuset i Slagelse fungerer som det naturlige mødested for musik og kunst, hvor du både kan opleve stand-up, foredrag og koncerter, mens teatersalen huserer turnerende teaterforestillinger.

Slagelse er en udpræget historisk købstad, og i midtbyen kan gardehusarerne opleves hver onsdag middag, når de rider gennem byen. Ligesådan er det muligt at gå på opdagelse i byens historie, hvor byens spændende museer gør det muligt at komme helt tæt på fortiden.

Med en lejlighed i Slagelse bor du tæt på:

  •         Trelleborg Vikingeborg
  •         PanzerMuseum East
  •         Storebæltsbroen

Foruden spændende historiske museer samt Storebæltsbroen, der lokker med sin storartede arkitektur, har området også masser af skøn natur.

De naturlige omgivelser i Slagelse tiltrækker både unge og ældre, der ønsker at bo til leje tæt på skove og strande, men samtidig ikke vil gå glip af byens muligheder. Med en lejebolig i Slagelse bor du i cykel- eller gåafstand til det store skovområde Antvorskov, der tiltrækker både motionister og familier, der benytter skoven til at tage på picnictur. Skovens store bøgetræer lyser op med lysegrønne blade i foråret, mens de falmende efterårsfarver spreder gyldne toner over byen, når året går på held.

Ligesådan er du med en lejebolig i Slagelse kun en 20-30 minutters køretur fra flere populære badestrande, som Næsby Strand, Kongsmark Strand og Knivkær Strand, der tiltrækker masser af børnefamilier, unge og ældre i årets varme sommermåneder.

Lejeboliger i Slagelser er ideelle for pendlere

Med sin beliggenhed tæt ved Storebæltsbroen og E20 er Slagelse en ideel by for pendleren, hvad end du skal mod øst til København eller vest mod Fyn og Jylland. Der er ligeledes gode togforbindelser fra Slagelse station, hvor du kan nå Odense på knap 40 minutter og København på under en time. Bor du til leje i Slagelse kommer du derfor nemt fra A til B, uden at gå på kompromis med de mange muligheder byen byder på.

Mange tilvælger en lejebolig i Slagelse, grundet byens kvaliteter, hvor du har alt, hvad du skal bruge i hverdagen og mere til. Dertil gør den nemme tilgang til andre byer og arbejdspladser i eksempelvis København Slagelse til det oplagte valg at bosætte sig i, hvis du ønsker en lys og lækker lejlighed tæt på København, men med en roligere og mere naturskøn beliggenhed.

Er du på jagt efter en lejebolig i Slagelse?

Søger du en ny og stilren lejlighed med central beliggenhed i Slagelse, kan du tilmelde dig vores interesseliste. På den måde er du blandt de første til at modtage information om vores kommende lejeboliger. Hos Birch Ejendomme opfører vi også flere nye lejeboliger på Sjælland, heriblandt Viby Sjælland, Glumsø og Sorø. Du kan læse mere om hvert enkelt projekt på vores hjemmeside og holde dig opdateret via vores interesseliste.

Har du yderligere spørgsmål til vores lejeboliger på Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din nye lejebolig.

Flyt i en hyggelig lejebolig i Slagelse med hjælp fra Birch Ejendomme. Her kommer du til at bo i en historisk by mindre end en time væk fra København. Derudover er du kun omkring 40 minutter væk fra Odense. Slagelse er altså ideel for dig, der pendler til hovedstaden eller fyn.

En lejebolig i Slagelse koster typisk mellem 5.000 og 11.000 hos Birch Ejendomme. Det kommer dog helt an på boligens størrelse, antallet af værelser, beliggenhed og meget mere. Du kan leje alt fra etværelses til fireværelses boliger, så du kan få en lejlighed, der matcher dine behov og ønsker.

Når du flytter ind i en af Birch Ejendommes lejeboliger i Slagelse, så kan du sagtens have dit kæledyr med. I vores lejeboliger er det nemlig tilladt at have op til to husdyr efter aftale med din udlejer. Hvis du har hund, så byder den historiske by også på hyggelige og naturskønne omgivelser til den daglige gåtur.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²