test

Mød vores medarbejdere

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Hos Birch Ejendomme lever vi af at skabe hjem med trygge livsrammer for vores mange lejere. Vi tror på, at dialog, tilgængelighed og åbenhed er vejen frem. Derfor vil vi gerne åbne vores døre og give dig et indblik i arbejdslivet her hos Birch Ejendomme. Hos os har vi fokus på at skabe de optimale forudsætninger for at både personlige, faglige og fælles mål kan nås.

Læs med herunder, hvor du kan møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på hverdagen hos Birch Ejendomme.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Thomas Eskildsen

Corporate Finance & Transaction Manager

”Det er helt enestående, at vi har størstedelen af værdikæden samlet, og det gør processerne endnu mere spændende og komplekse. Jeg nyder, at jeg kan blive fagligt udfordret samtidig med, at der er en rigtig god work-life-balance, så jeg har mulighed for at prioritere både familie og karriere.”

De finansielle aspekter af ejendomsbranchen

Værdiansættelse af ejendomsprojekter, likviditetsstyring og transaktionsprocesser er hverdagsord for Thomas, som er en del af vores Transaktionsteam. I den her rolle kan jeg trække på min mangeårige erfaring inden for corporate finance, aktieanalyse og revision, når jeg arbejder med likviditets- og finansieringsflow i og på tværs af projekterne, fortæller Thomas.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Thomas foretager strategiske og økonomiske analyser, som bidrager til beslutningsgrundlaget for nye projektinvesteringer. Samtidig er han ansvarlig for at drive salgsprocesserne af vores ejendomsprojekter i tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Heidi Willisie Sønderby

Byplanlægger

”Det er en fantastisk rejse, hvor jeg kan følge udviklingen af vores varierede og fede boligområder. Foruden mine fantastiske kolleger og det stærke tværfaglige samarbejde, så er det netop muligheden for at sætte sit eget præg på projekterne og være med til at skabe skønne boligområder, hvor fællesskab og beboere er i centrum, som er noget af det bedste ved at arbejde i en organisation som Birch Ejendomme.”

Udvikling og inddragelse er nøgleord

I rollen som byplanlægger bringer Heidi sin erfaring som byplanrådgiver og lokalplanlægger i spil, når hun bidrager til udvikling og indretning af nye boligområder. Heidi undersøger udviklingsmulighederne i kommunerne og finder de potentielle arealer til byudvikling.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Disse arealer danner grundlag for en dialog med kommunen og for udvikling af vores projekter i Birch Ejendomme. Jeg følger projektet fra det bare jordstykke, til der står et færdigt og gennemtænkt boligområde, og dét kan jeg netop fordi, at vi har størstedelen af værdikæden in-house, fortæller Heidi.

Heidi er med til at præge boligområdet, så det udvikles med omtanke for den nærliggende natur, den omkringliggende by og de kommende beboere. Det indebærer udarbejdelse af lokalplaner i tæt samarbejde med rådgivere og kommuner. Samtidig har hun fokus på fællesskab og ejerskab i boligområderne, så der skabes dialog mellem de kommende beboere om indretningen af deres fælles opholdsarealer og det ønskede fællesskab.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Helle Kvartborg

Teamleder for Porteføljestyring

”Hos Birch Ejendomme arbejder vi med lokationsbaserede tidsplaner på et helt nyt niveau – og vi er nogle af de førende i den danske byggebranche. Det er spændende at være med til hele tiden at udfordre og forbedre vores arbejde med optimering af byggeflow”

Førende inden for feltet

Som Tidsplanskoordinator og teamleder har Helle ansvaret for processtyring af flere projekter. Vi bruger lokationsbaseret planlægning til at skabe overblik over al data på tværs af byggesager og bryder data ned i aktiviteter, mandskab og materialer, fortæller Helle.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Helle og hendes kolleger i porteføljestyringsteamet er med til at skabe overblik over projekternes data og bemanding – også på tværs af byggesager, så både tid og økonomi kan sammenlignes. Det er en rolle med ansvar, og det er spændende at være en essentiel del af byggeprojekterne hele vejen fra dispositionsforslag til udførsel, fortæller Helle.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Mathias Vendelbo

Projektchef

”Som Projektchef kombinerer jeg min byggetekniske viden med min interesse for udvikling, samarbejde og ledelse. Jeg er med hele vejen fra den spæde idéfase til slutbyggeri, hvilket giver mig en unik mulighed for at sætte mit præg på byggeriet”.

Følger projektet fra start til slut

Siden august 2023 har Mathias været Projektchef i Birch Ejendomme. Som Projektchef er Mathias med under hele projektet og har projektansvaret fra starten af projekteringsfasen til færdigt byggeri. Hans dagligdag veksler mellem kontoret og byggepladserne. I min rolle er jeg helt tæt på projektet, og i tæt samarbejde med dygtige kolleger og samarbejdspartnere udvikler og optimerer vi på tværs af projekterne, fortæller Mathias.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Mathias havde arbejdet som rådgiver for bl.a. Birch Ejendomme i en årrække, inden han i starten af 2020 startede i Birch Ejendomme. Her startede han som Projektleder, inden han blev Teamleder for vores projekteringsteam og sidenhen Projektchef. Det bedste ved at arbejde i Birch Ejendomme er den dynamiske arbejdstilgang, det tværfaglige samarbejde og det konstante projektflow, som gør, at du er med til at præge projektudviklingen og kan trække linjer på tværs af de enkeltstående projekter, siger Mathias.

 

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²