test

Mød vores medarbejdere

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Hos Birch Ejendomme lever vi af at skabe hjem med trygge livsrammer for vores mange lejere. Vi tror på, at dialog, tilgængelighed og åbenhed er vejen frem. Derfor vil vi gerne åbne vores døre og give dig et indblik i arbejdslivet her hos Birch Ejendomme. Hos os har vi fokus på at skabe de optimale forudsætninger for at både personlige, faglige og fælles mål kan nås.

Læs med herunder, hvor du kan møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på hverdagen hos Birch Ejendomme.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Helle Kvartborg

Teamleder for Tidsplan og Affugtning

 

”Hos Birch Ejendomme arbejder vi med lokationsbaserede tidsplaner på et helt nyt niveau – og vi er nogle af de førende i den danske byggebranche. Det er spændende at være med til hele tiden at udfordre og forbedre vores arbejde med optimering af byggeflow”

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
Førende inden for feltet

Som Tidsplanskoordinator og teamleder har Helle ansvaret for processtyring af flere projekter. Vi bruger lokationsbaseret planlægning til at skabe overblik over al data på tværs af byggesager og bryder data ned i aktiviteter, mandskab og materialer, fortæller Helle.

Helle og hendes kolleger i Tidsplansteamet er med til at skabe overblik over projekternes data og bemanding – også på tværs af byggesager, så både tid og økonomi kan sammenlignes. Det er en rolle med ansvar, og det er spændende at være en essentiel del af byggeprojekterne hele vejen fra dispositionsforslag til udførsel, fortæller Helle.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Mathias Vendelbo

Projektchef

 

”Som Projektchef kombinerer jeg min byggetekniske viden med min interesse for udvikling, samarbejde og ledelse. Jeg er med hele vejen fra den spæde idéfase til slutbyggeri, hvilket giver mig en unik mulighed for at sætte mit præg på byggeriet”, 
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText
Følger projektet fra start til slut

Siden august 2023 har Mathias været Projektchef i Birch Ejendomme. Som Projektchef er Mathias med under hele projektet og har projektansvaret fra starten af projekteringsfasen til færdigt byggeri. Hans dagligdag veksler mellem kontoret og byggepladserne. I min rolle er jeg helt tæt på projektet, og i tæt samarbejde med dygtige kolleger og samarbejdspartnere udvikler og optimerer vi på tværs af projekterne, fortæller Mathias.

Mathias havde arbejdet som rådgiver for bl.a. Birch Ejendomme i en årrække, inden han i starten af 2020 startede i Birch Ejendomme. Her startede han som Projektleder, inden han blev Teamleder for vores projekteringsteam og sidenhen Projektchef. Det bedste ved at arbejde i Birch Ejendomme er den dynamiske arbejdstilgang, det tværfaglige samarbejde og det konstante projektflow, som gør, at du er med til at præge projektudviklingen og kan trække linjer på tværs af de enkeltstående projekter, siger Mathias.

 

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²