test

6 grunde til at vælge en lejebolig uden for storbyen

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Pendler(venlige) boliger

Med en lejebolig i pendlerafstand til dit arbejde eller studie får du masser af fordele. Du får flere kvadratmeter for pengene, privatliv, egen eller fælles parkeringsmuligheder. Dine børn får plads til leg og sandsynligvis kort til skole og pasningsmuligheder. Der er masser af fordele ved at vælge en pendlervenligbolig. Læs dem alle her.

Hvad er en pendlerbolig?

Pendlerboliger for studerende

En traditionel pendlerbolig kendetegnes ved en bolig, som man benytter fordi ens reelle bopæl er langt væk fra ens arbejde eller studie. Lad os f.eks. sige, at du bor i Aarhus, men du skal til at studere i København. Din familie, venner og kæreste bor i Aarhus, så du vil egentlig også gerne blive boende i Aarhus. Derfor finder du en pendlerbolig, hvor du må opholde dig i et bestemt tidsrum i løbet af en uge. Det kunne f.eks. være fra mandag til fredag morgen. Denne form for pendlerbolig er ofte en billigere løsning end at flytte i egen lejlighed i København. Du lejer enten et værelse eller en hel bolig i det tidsrum du nu har brug for. Det kan så være, at ejeren af den bolig selv pendler til Aarhus og jeres veje derfor ikke krydses særlig ofte.

Pendlerboliger for arbejdende

En pendlerbolig for dig, der er i arbejde, er typisk noget, som du får beskikket af dit arbejde. Lad os sige, at drømmejobbet er i Aalborg, men dig og din familie bor på Fyn. Det nye job, vil så gerne have dig ansat, at de finder en lejebolig til dig, hvor du kan opholde dig fra mandag-fredag. Det kan være, at de lejer et hus, en lejlighed, et værelse eller et hotelværelse til dig. Det kan også være, at I deles om omkostningerne. På den måde, kan du både have drømmejobbet og stadig have din faste base i den by, du gerne vil bo i. Her vil du sandsynligvis også arbejde hjemme en del af tiden, så du kun behøver at pendle f.eks. mandag-onsdag. Det kan være, at det simpelthen er for dyrt for dig og din familie at flytte til en storby, og derfor er I nødt til at tage ovenstående løsning i brug, hvis du ønsker at forfølge drømmejobbet.

Hvad er en pendler(venlig) bolig?

En pendlervenlig lejebolig er et sted, hvor du får det bedste fra begge verdener. Her kan du bo lidt udenfor storbyerne, men stadig i kort køreafstand til dit arbejde eller studie. Der er masser af fordele ved at vælge den pendlervenlige boligløsning.

1. Flere kvadratmeter for pengene

En af de største fordele ved at bo uden for de større byer er, at man ofte får mere plads for de samme penge. Huslejen er generelt lavere, hvilket betyder, at du kan leje en større bolig for det samme beløb, som du ville betale for en mindre lejlighed inde i byen. Dette kan være en stor fordel, især for familier eller dem, der ønsker mere plads til hobbyer, hjemmekontor eller bare generel komfort.

2. Mulighed for at finde et rækkehus

Drømmer du om et rækkehus, så er mulighederne ofte større udenfor byerne, som for det meste er præget af lejligheder. Med et rækkehus får du mere privatliv, en terrasse og måske en lille have, hvor du kan holde planter og nyde freden og roen. Rækkehuse er ofte særligt attraktive for familier med børn eller husdyr eller seniorer der ønsker at flytte i noget mindre. Med et rækkehus fremfor en lejlighed får du ofte adgang til egen indkørsel og måske endda garage, hvilket gør dagligdagen lettere og mere bekvem.

3. Bedre naboskab

Hvis du ønsker at dit hjem skal være et sted, hvor du ved, hvem dine naboer er, hvor I hilser på hinanden og måske endda danner nye venskaber så er en forstad til de store byer helt sikkert noget for dig. I mindre samfund er der ofte en stærkere følelse af fællesskab, hvor folk kender hinanden bedre og måske er mere tilbøjelige til at hjælpe hinanden. Det kan give meget tryghed og ro, at vide man har gode naboer, der holder øje med ens hjem, hvis man f.eks. er på ferie.

4. Naturoplevelser og grønne områder

Når du bor i en pendlervenlig bolig lidt uden for byen har du ofte nem adgang til naturen. Der er sandsynligvis flere grønne områder, skove og parker, hvor du kan nyde fritiden og få frisk luft. Dette er en stor fordel for dig, der værdsætter udendørsaktiviteter som vandreture, cykling eller blot at kunne tage en afslappende gåtur i naturskønne omgivelser.

Har du børn er det også fantastisk at bo et sted, hvor man er tæt på natur, hvor ungerne kan boltre sig. I et rækkehusområde er der ofte også en legeplads tilgængelig, som børnene kan få meget fornøjelse af. Hvis I leder efter en lejebolig i øjeblikket, kan du se vores ledige boliger her. De fleste af vores rækkehusområder ligger i naturskønne omgivelser med god plads og luft omkring sig.

5. Mindre stress og støj

Livet uden for de store byer kan være mindre hektisk og stressende. Der er mindre trafik og støj, hvilket kan bidrage til en mere rolig og afslappet hverdag. Dette kan have en positiv indvirkning på dit generelle velbefindende og mentale sundhed. At have let adgang til naturen kan have betydelige positive effekter på både fysisk og mental sundhed. Regelmæssig tid i naturen er forbundet med lavere stressniveauer, forbedret humør og øget mentalt velvære. Det kan også bidrage til bedre fysisk sundhed gennem aktiviteter som vandreture, løb og cykling.

6. Bedre parkeringsmuligheder

En anden praktisk fordel er bedre parkeringsmuligheder. Uden for de store byer er det ofte nemmere at finde parkering tæt på dit hjem, og mange lejeboliger tilbyder egen parkeringsplads eller garage. Dette kan være en stor fordel for dem, der pendler til arbejde eller ofte bruger bil i dagligdagen. Vores rækkehuse har alle adgang til enten private eller fælles parkeringsmuligheder. Birch Ejendommes lejeboliger er ofte placeret i kort køreafstand fra motorvejen så du nemt kan komme til og fra arbejde. Se bl.a. vores skønne lejeboliger i Støvring, Gårslev eller Dalby.

Samlet set er der mange gode grunde til at overveje at bo til leje lidt uden for de større byer. Fra større og mere komfortable boliger til et bedre naboskab og en roligere hverdag, er der mange aspekter, der kan bidrage til en højere livskvalitet.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

lilleby

 

 

 

mark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dyrepark

 

 

 

Terrasse

 

 

 

bakkegårdsvej

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²