test

Rækkehuse til leje i Gårslev

Lejeboliger på Bakkegårdsvej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i Gårslev nær Vejle

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen hjem på Bakkegårdsvej

I Gårslev mellem Vejle og Fredericia har vi bygget 71 moderne rækkehuse til leje med fantastiske planløsninger. Lejeboligerne findes i størrelserne fra 47 til 128 m2 fordelt på to til fem værelser, så der er noget til ethvert behov. Alle rækkehuse har gulvvarme, ventilationsanlæg, alt i hårde hvidevarer, egen terrasse, skur og et grønt område i varierende størrelser.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Ledige lejeboliger i Gårslev mellem Vejle og Fredericia

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=33980&pagesize=15&onlyvacant=1 

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Karin Nyhus
Udlejningsrådgiver,

Bakkegårdsvej

93 63 70 62
knh@birchgm.dk

71

Rækkehuse

Bakkegårdsvej består af 71 lyse og lækre lejeboliger.

15

Kilometer

Med et rækkehus i Gårslev bor du blot 15 km fra Vejle

600

Meter

Du bor til leje under 600 meter fra nærmeste indkøbsmulighed.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Vejle Kommune

Bakkegårdsvej består af i alt 71 rækkehuse til leje i varierende størrelser fra 47 til 128 m2 fordelt på to til fem værelser. Ønsker du at bo til leje med familien, alene eller med dine husdyr, så har vi en lejebolig til dig i Gårslev mellem Vejle og Fredericia.

Kom indenfor i lejeboligerne

Alle lejeboligerne på Bakkegårdsvej har et lyst og indbydende hjerterum i form af et køkken-alrum. Det skønne HTH-køkken er udført i lyse kvalitetsmaterialer og inkluderer hårde hvidevarer, der passer perfekt til det moderne hjem. Flere af boligerne er opført med enten en høj eller lav stue, der giver et skønt lysindfald og spændende indretningsmuligheder.

Badeværelserne er elegant udført med klinker i enkle og rolige farver. Hvert soveværelse, værelse og entré opføres med gode opbevaringsmuligheder i form af et eller flere fastmonterede højskabe. Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i entréen, undtagen i vores 45 m2 boliger, her findes maskinerne på badeværelset. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg er standard i alle boligerne.

Rækkehuse med skønne udendørsarealer

Hver lejebolig har egen terrasse, med et græsareal i varierende størrelser. Dette bliver skærmet af med en hæk. Her har du god plads til dine havemøbler, krukker og evt. grill, så du kan nyde de varme sommeraftner udendørs. Foran rækkehuset er der et flisebelagt område, her er der fin plads til krukker og et lille cafésæt. Det er også her, dit skur er placeret.

Lejeboligerne opføres med røde tegl på facader og tag, med mørkegrå vinduesrammer. Rækkehusenes tag varierer mellem saddeltag og ensidig taghældning, så der skabes variation i området.

På fællesområderne finder du en skøn naturlegeplads, hvor børnene kan løbe frit og boltre sig. Samtidig kan du sidde og nyde din kaffe på en bænk, mens børnene leger.

Parkering og ladestandere

På Bakkegårdsvej er der 142 parkeringspladser til de 71 lejeboliger. De er fordelt på privat parkering og fællesparkering. Det er ikke alle boliger, der har privat parkering. Hvis du har en el-bil, er der to ladestandere, der har to udtag hver, som du kan benytte.

Lejeboliger i smukke omgivelser

Når du bor til leje i vores rækkehuse i Gårslev mellem Vejle og Fredericia, kommer du til at bo i fantastiske omgivelser. I løbet af de seneste 5-6 år, er det lykkedes at genåbne flere skønne vandrestier, der omgiver lokalområdet. Du kan bl.a. tage vandreskoene på og tage på opdagelse i Lundbjerg Skov og langs fjorden ved Mørkholt, Hvidbjerg og Høll.

Lejeboliger tæt på skjulte stier

Møllestien/Pindstien fører dig fra Gårslev gennem Pindengene til Høll. Stien snor sig langs et frodigt naturhegn med et rigt fugleliv, hvor du blandt andet kan opleve lærkens smukke sangstemme på lune forsommeraftener.

Hjerte-, motions- og ridestierne i Gårslev og Gauerslund Skove strækker sig gennem et smukt og kuperet terræn, der gennem de sidste mange år har forbedret konditionen hos mange lokale borgere. Man kan starte sin tur dels fra Lundbjerg, dels fra Vognkær ved Søborglejren. Alle ruterne fører dig gennem skoven til stranden i Lille Afrika, hvorfra udsigten er helt fantastisk ud over fjorden. Tæt ved har Naturstyrelsen opført et shelter, hvor mange naturelskere nyder et ophold.

Lejeboliger nær strand og hav

De nye lejeboliger er ikke kun placeret tæt på skove og stier. Mellem Vejle og Fredericia finder du de skønneste strandområder. Der er tre forskellige strandområder, du kan nyde. Hvidbjerg Strand har en fantastisk finkornet sandklit, hvor du kan nyde den skønneste udsigt over Vejle Fjord. Har du børn er Høll Fladstranden ideel for dig. Den børnevenlige strand byder op til timevis af leg i sandet og vandet. Strandområderne her, har hvert år fået Det Blå Flag, der fortæller at badevandet er i top.

Lyder natur, ro og smukke omgivelser som noget for dig? Så har vi måske din næste lejebolig i Gårslev mellem Vejle og Fredericia her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje tæt på alt

Som lejer i vores nyopførte rækkehuse på Bakkegårdsvej kommer du til at bo under 1 km fra offentlig transport, supermarked og fodboldbane. Ideelt for dig, der gerne vil være tæt på indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Lejeboliger for børnefamilier

Har du børn er du blot 500 meter fra Gårslev skole og 700 meter fra nærmeste daginstitution. Du kan således nemt aflevere børnene, eller lade dem gå til og fra skole. Med andre ord, de nye rækkehuse til leje ligger i gåafstand til alt, hvad du kunne have brug for i hverdagen.

Om at bo til leje i Gårslev

Borgerne i Gårslev udtlaer selv, at det er en skøn by, hvor man vil have noget at mødes om. Om end du er til et aktivt sportsliv i Gårslevhallen, fællesspisning, kunstfernisering, teater, foredrag – jo mere, jo bedre. Her er man sammen om at skabe gode rammer for en meningsfyldt fritid. Områdets stolthed er strandene ved Høll, Hvidbjerg og Mørkholt. Her kan du solbade i klitterne, pjaske i vandkanten og nyde sommerkoncerter med udsigt over fjorden.

Lejeboliger perfekte for pendlere

Er du pendler? Så kommer du til at bo i en lejebolig, der ligger en kort køretur fra motorvejen. Her har du nem forbindelse til resten af landet. Arbejder du i Vejle eller Fredericia? Så kommer du til at bo helt ideelt placeret, Gårslev ligger kun 10 km fra Fredericia og 15 km fra Vejle. De nye rækkehuse til leje er således placeret helt perfekt til dig, der ønsker at bo i rolige omgivelser mellem to større byer.

Lejeboliger bygget på dansk historie

Inden bebyggelsen af Bakkegårdsvej gik igang, fandt vi i jordbundsundersøgelsen frem til, at grunden var fyldt med levn fra fortiden. Derfor har Birch Ejendomme i samarbejde med Vejle Museum haft gang i en omfattende udgravning. Under udgravningen blev der gjort bemærkelsesværdige fund fra både middelalderen og jernalderen. Rester af bebyggelse fra middelalderen (år 1100-1200) og jernalderen (omkring år 0) er blevet afdækket. Ydermere er der fundet spor af to overpløjede gravhøje, som sandsynligvis stammer fra bronzealderen, hvilket understøttes af fundet af fragmenter af et bronzesværd nær en af højene.

Når du bor til leje på Bakkegårdsvej kommer du til at bo til leje på en grund, der har historisk betydning for Danmarks kulturarv.

Rækkehus til leje nær Børkop

Lige ved siden af Gårslev ligger Børkop. Børkop er Vejle kommunes næststørste by. Området omkring Børkop byder på flere spændende seværdigheder. Hele to egnsmindesamlinger: Smidstrup & Omegns Museum, og Farbror Svends Samling, der er indrettet på den idylliske Børkop Vandmølle, hvis historie kan føres helt tilbage til 1546 - der er masser at opleve, for dig, der er til kultur. Her er også flere skønne stier, som du kan udforske, hvis du trænger til lidt afveksling. Prøv eks. Kærlighedsstien, der har sit navn fra gamle dage, hvor unge, forelskede par gik tur, for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Hvis du er familiemenneske, er den hyggelige Skærup Zoo med 50 fuglearter og 70 forskellige dyrearter, et besøg værd.

Bo i en lejebolig tæt på Vejle

Er du til endnu mere byliv er Gårslev blot 15 kilometer fra Vejle. Vejle er Danmarks 9. største by.

Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby - og med god grund. Her er noget for enhver smag med både kæde- og specialbutikker primært fordelt på gågaden og i indkøbscenteret Bryggen. Byen rummer også anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen. Med en lejebolig i Vejle er du dermed aldrig langt fra skønne oplevelser, hvad end det er shopping eller gode spiseoplevelser. 

I Vejle kan du også finde et bredt udvalg af butikker, som alle kan tilbyde noget forskelligt, hvilket gør handelsbyen inspirerende og indbydende for både borgere og turister. Hertil rummer byen også flere forskellige anerkendte spisesteder og hyggelige cafeer både på strøget og lystbådehavnen. 

De mange spisesteder indbyder til gastronomiske oplevelser og hyggelige stunder i godt samvær, og de skaber en helt speciel atmosfære, når du går ned gennem strøget. Er du til en aften ude med venner eller familie, kan du altså altid finde det ideelle spisested, som matcher dine ønsker. Der er rigtig mange, som slår sig permanent ned i Vejle, når de først har fundet ud af, hvad byen har at byde på.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses


Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²