test

Ledige lejligheder på Rantzausbakke

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejligheder i Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til Rantzausbakke

I det naturskønne Bygholm Bakker i Horsens har vi opført 376 lyse og moderne lejligheder. De nye lejeboliger findes i varierende størrelser og med forskellige planløsninger, som fordeler sig på 2 – 4 værelser.

Naturskønne Rantzausbakke har en ideel beliggenhed for dig, der ønsker en bolig i grønne omgivelser, og samtidig drømmer om at bo i cykelafstand til Horsens midtby. Herunder kan du læse mere om lejlighederne på Rantzausbakke i Horsens.

 

Engen 16 ledige boliger Bakken 0 ledige boliger Lunden 22 ledige boliger
cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Lejeboliger i naturskønne omgivelser

Med en lejebolig på Rantzausbakke får du en lejlighed i naturskønne omgivelser i det kuperede Bygholm Bakker. Her er der udsigt over marker og skov, og samtidig bor du i gåafstand til Bygholm Sø. Bygholm Bakker er et nyt og attraktivt område, der både består af nye lejeboliger, indkøb i form af Danmarks første DGNB-certificerede Netto, samt en ny og moderne daginstitution.

Centrale lejligheder tæt på Horsens

På Rantzausbakke får du det hele: En ny og moderne lejlighed i grønne omgivelser, samtidig med at du har Horsens inden for cykelafstand. Byens centrum kan nås på blot 15 minutter på cykel. Her kan du glæde dig over at Horsens rummer alt lige fra spændende kultur for både børn og voksne, butikker, hyggelige caféer og stemningsfyldte restauranter.

Ideel beliggenhed for pendlere

Med en lejebolig på Rantzausbakke er det nemt at være pendler, hvis du arbejder eller studerer i fx Aarhus eller Vejle. Fra Horsens Hovedbanegård går der tog i begge retninger ca. hvert kvarter. Skal du pendle i bil, ligger motorvejen blot fem minutter fra Bygholm Bakker, og både Aarhus og Vejle kan nås på omkring 25 minutters kørsel.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

2-5 værelses lejeboliger i Horsens

Leder du efter en ny og lækker lejlighed i Horsens, er de nyopførte boliger på Rantzausbakke et rigtig godt bud. Her får du en splinterny lejlighed med alt i nye hårde hvidevarer, gulvvarme i samtlige rum samt et ventilationsanlæg, der skaber et sundt indeklima. Lejlighederne har desuden et lavt energiforbrug, som gavner pengepungen.

Naturen i området

Bygholm sø er et fantastisk naturområde. Turen rundt om søen er 7,5 kilometer og på vejen rundt kan du opleve søens dyr på nært hold; fiskehejren med sine grønne ben, der står på lavt vand for at fange sig et middagsmåltid. Eller den søde troldand som svømmer en tur på søen. Både sommerfugle, vandnymfer og guldsmede er også en del af oplevelsen på varme sommerdage, hvor søen ligger blank. Søen har også en bestand af både gedder, sandart og aborre, så hvis du har et fiskekort, kan du selv gå ned og fange aftensmaden. På sydsiden af Bygholm Sø har Naturstyrelsen planlagt at udvide Rugballegård Skov til dobbelt størrelse. Her kommer der en spændende mosaik skov med åbne arealer og plads til lange gåture, men også til gemmeleg for børn og barnlige sjæle. Her er det også oplagt at få luftet mountainbiken.

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Eva Heidi Mehlsen Jørgensen
Udlejningsrådgiver,

Rantzausbakke

+45 54 55 40 35
emj@birchgm.dk

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²