test

Rantzausbakke

Horsens

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo smukt og centralt

Rantzausbakke er smukt placeret i Bygholm Bakker med udsigt over marker og skov, og kun få minutters gang til Bygholm sø. Det er et up-and-coming område, hvor Danmarks første bæredygtige Netto er åbnet, og der er givet grønt lys til en ny daginstitution, der forventes klar ultimo 2021.

Tæt på byens puls

På Rantzausbakke bor du i grønne omgivelser i cykelafstand til Horsens midtby og alt, hvad den byder på af kultur, butikker, hyggelige caféer og stemningsfyldte restauranter. 

Ideelt for pendlere

Det er nemt at være pendler, hvis drømmejobbet eller studiet ligger i Aarhus eller Vejle. Der går tog i begge retninger, cirka hvert kvarter, og har du bil kan du nå motorvejen på fem minutter og Aarhus eller Vejle på omkring 25 minutter. 

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Naturen i området

Bygholm sø er et fantastisk naturområde. Turen rundt om søen er 7,5 kilometer og på vejen rundt kan du opleve søens dyr på nært hold; fiskehejren med sine grønne ben, der står på lavt vand for at fange sig et middagsmåltid. Eller den søde troldand som svømmer en tur på søen. Både sommerfugle, vandnymfer og guldsmede er også en del af oplevelsen på varme sommerdage, hvor søen ligger blank. Søen har også en bestand af både gedder, sandart og aborre, så hvis du har et fiskekort, kan du selv gå ned og fange aftensmaden. 

På sydsiden af Bygholm Sø har Naturstyrelsen planlagt at udvide Rugballegård Skov til dobbelt størrelse. Her kommer der en spændende mosaik skov med åbne arealer og plads til lange gåture, men også til gemmeleg for børn og barnlige sjæle. Her er det også oplagt at få luftet mountainbiken. 

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses
Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²