test

Nye rækkehuse i Dalby, Kolding

Find dit nye hjem her

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje på Severins Vej

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Velkommen til din nye lejebolig på Severins Vej

Severins Vej ligger i Dalby Bakker, i et naturskønt område, kun 3 km fra Kolding Centrum. Her ligger 50 moderne rækkehuse i ét plan. Boligerne findes i størrelserne 49-128 m² med planløsninger, der fordeler sig på to til fem værelser. Hvert rækkehus har egen terrasse og et skur med god opbevaringsplads.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Rækkehuse til leje i Dalby, Kolding

feedSourcePage: 21966 - dataUrl: https://birchejendomme.dk/bolig-feed-til-modul-lister?area=32803&pagesize=15&onlyvacant=1 

50

Rækkehuse

Severins Vej består af i alt 50 rækkehuse i varierende størrelser.

3

Kilometer

Med en lejebolig i Dalby bor du blot 3 kilometer syd for Kolding midtby.

2024

Indflytning

Indflytning fra 2024

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Attraktive rækkehuse til leje i Kolding

Severins Vej består af i alt 50 kvalitetsrækkehuse i varierende størrelser og udtryk. Bebyggelsen har en klassisk, enkel og stilfærdig arkitektur, inspireret af dansk klassisk arkitektur. Boligerne opføres i størrelserne 49-128 m², så om du ønsker at bo alene, med din familie eller med husdyr vil der være en lejebolig til dig på Severins Vej.  Hver bolig har desuden egen terrasse og et græsareal i varierende størrelser, hvor du kan nyde mange solskinstimer.

Her bor du tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter. Alt hvad du har brug for i hverdagen, kan du finde et stenkast fra din nye lejebolig på Severins Vej.

Bo til leje på Severins Vej nær Centrum

Fra Severins Vej er du kun 3 km fra Koldings sprudlende bymidte, som byder på oplevelser for voksne og børn i alle aldre. Der er altid noget spændende at opdage og udforske. Her ligger bl.a. Jyllands største shoppingcenter, hvor du kan få mange timer til at gå.

Kolding er også kendt for design, hvilket du kan opleve på Trapholt museet eller ved Åstederne, hvor moderne by-design har skabt spændende opholdssteder langs Kolding Å. Derudover er der gode uddannelsesmuligheder, mange fantastiske spisesteder og masser af mulighed for at dyrke din favorit fritidsinteresse. 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Er du pendler? Så er Severins Vej ideel for dig

Skal du med offentlig transport, finder du busstoppesteder kun få hundrede meter fra vores nye lejeboliger i Kolding. Herfra kan du nå ind til Kolding Centrum i bus på ti minutter.

Er du i bil, kan du nå frem til E45 på bare ti minutter og med gratis privat- og fællesparkering, har du altid et sted at parkere nær din bolig.

 

Boligområde med fællesskab i fokus

De nye lejeboliger er placeret i et idyllisk område tæt på Kolding Fjord med åbne marker og det pulserende byliv kun få kilometer væk. Om du er til natur eller byliv finder du det hele her. I bebyggelsen er der lagt vægt på harmoniske proportioner, naturlige og robuste materialer, der hænger smukt sammen og passer til omgivelserne. Severins Vej er opført med fællesskabet i fokus, der etableres fælles grønne opholdsområder samt en legeplads med bænke. Disse samlingspunkter indbyder til at mødes til en snak med naboerne, leg blandt børnene eller en udendørs frokost på en lun sommerdag.

Det er ikke kun Severins Vej, der har fællesskab i fokus. Dalby er kendt for sit aktive lokalsamfund og sine kulturelle arrangementer. Byen har en række foreninger og klubber, der arrangerer alt fra sportsbegivenheder til kulturelle aktiviteter og fællesspisninger. Dette skaber en stærk følelse af fællesskab og samhørighed blandt Dalbys indbyggere.

 

Kontakt vores udlejningsrådgiver

Sonja Wind
Udlejningsrådgiver,

Severins Vej

91 89 99 91
swi@birchgm.dk

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Fandt du ikke dit nye hjem?

test

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²