test

Kommende rækkehuse i Hasselager ved Aarhus

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Vil du foran i køen til de nye rækkehuse?

Hos Birch Ejendomme bygger vi nu 104 moderne rækkehuse på Lemmingvej i Hasselager. Her kommer du til at bo tæt på indkøb, offentlig transport og skøn natur. Lemmingvej er placeret ideelt for dig, der enten skal pendle ind til Aarhus, eller andre steder i landet. Med den gode placering tæt på Genvejen kan du være på motorvejen på 5 minutter.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Forventes færdigopført i 2025

Er du på udkig efter dit nye hjem i Aarhus? Så bygger vi 104 rækkehuse til leje i Hasselager. Boligerne bygges både i 1- og 2-plan. Størrelserne varierer fra 60-130 m2 med 2-5 værelser. I lejeboligerne må du have op til to husdyr efter aftale med udlejer.

Hvert rækkehus får egen terrasse og et varierende grønt område. Her bliver der god plads til at du kan nyde de lange sommeraftner ude i solen. Vores rækkehus er designet med fokus på komfort og funktionalitet. De lyse og luftige rum skaber en behagelig atmosfære, hvor du og din familie kan trives. Det moderne køkken-alrum er hjertet i hjemmet, hvor I kan samles omkring madlavning, måltider og hyggelige stunder sammen.

Badeværelserne er elegant designet med klinker i enkle og moderne farver. Hvert soveværelse, værelse og entré vil være udstyret med rummelige opbevaringsmuligheder, såsom fastmonterede højskabe. Vaskemaskine og tørretumbler vil også blive placeret i entréen for bekvemmelighedens skyld. Gulvvarme og et luftrensende ventilationsanlæg vil være standard i alle boliger, hvilket sikrer et sundt og behageligt indeklima og samtidig medvirker til at reducere varmeregningen.


Rækkehuse til leje på Lemmingvej

Området omkring rækkehusene, bliver bygget med fokus på idyl og fællesskab. Vores lokalplan fokuserer på at udvikle et landskabeligt boligområde med velplejede udendørs opholdsarealer og fællesfaciliteter, der er til glæde for alle. Der kommer bl.a. til at være en legeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens de voksne drikker en god kop kaffe og hviler sig på de omkringstående bænke.

Mod sydøst finder du et smukt regnvandsbassin, der skaber en hyggelig fælles plads for alle beboere i området. Omkring bebyggelsen mod nord og nordvest har vi skabt støjvolde med en smuk landskabelig karakter, beplantet med buske og træer for en æstetisk oplevelse. Trafikken i området fordeles fra den fælles vej, og vi har sørget for parkeringsmuligheder langs de centrale veje samt på de mindre stikveje. Desuden har vi etableret stier, der giver adgang til området for bløde trafikanter, og en rekreativ sti, der indbyder til afslappende gåture i området. Nærarealerne beplantes med frugttræer, spiselige planter og urter, samt vilde stauder.

Så drømmer du om at bo til leje tæt på Aarhus i idylliske omgivelser, så er Lemmingvej stedet for dig. Vil du vide mere om rækkehusprojektet? Så skriv dig på interesselisten her.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje tæt på alt

Drømmer du om at bo i en idyllisk forstad, hvor ro og charme møder bekvemmelighederne ved storbyen? Så er Hasselager det perfekte sted for dig!

Beliggende kun 10 kilometer syd for Aarhus, Danmarks 2. største by, byder Hasselager på en unik kombination af fredelige boligkvarterer, frodige grønne områder og et livligt lokalsamfund.

På Lemmingvej bor du tæt på alt. I gåafstand finder du offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Lemmingvej er en ideel base for pendling til Aarhus eller andre nærliggende byområder. Med sin beliggenhed kun 10 kilometer syd for Aarhus er Hasselager en attraktiv destination for pendlere, der ønsker at nyde fordelene ved at bo i en mere fredelig og grøn forstad samtidig med at have nem adgang til byens faciliteter og jobmuligheder.

Du kommer til at bo blot 5 km. fra motorvejen, lige ved Genvejen så du kan nemt komme rundt i landet fra de nye rækkehuse. Elsker du skov og natur? Så er du kun en cykeltur fra flere skønne skovområder og er du til hav og kyst, kommer du til at bo kun 10 km. fra havet.

Kun 4 km. fra dit nye hjem ligger Mega Syd, her finder du butikker som JYSK, Elgiganten, Bauhaus og meget andet, som er spændende at kigge i. I samme område ligger Erhvervsakademiet og Viby Gymnasium, der giver dig eller dine børn gode uddannelsesmuligheder. Her kan du tage cyklen og være fremme på blot 15 minutter.

Rækkehuse til leje nær Aarhus

Aarhus, Danmarks næststørste by, er et skattekammer af kultur, innovation og fantastiske strande. I byens centrum finder du nogle fantastiske butikscentre som Bruuns Galleri, Salling og Magasin. Og gågaden har masser af butikker, som du kan udforske.

Aarhus er også rig på kulturelle oplevelser med museer som det verdenskendte ARoS Aarhus Kunstmuseum med det ikoniske regnbuepanorama og Moesgaard Museum, der viser arkæologiske fund og kulturhistoriske skatte. Og lad os ikke glemme Musikhuset Aarhus, hvor der altid er spændende koncerter og forestillinger for både børn og voksne.

Madscenen i Aarhus er meget alsidig med restauranter og caféer, der serverer alt fra italiensk og japansk til mexicansk og indisk mad. Uanset om du er til en fancy middag eller en afslappet frokost, er der masser at vælge imellem. Hvis du foretrækker en mere afslappet atmosfære, er der masser af hyggelige caféer og bagerier rundt omkring i byen, perfekte til en kop kaffe, noget lækkert sødt eller en let frokost.

Alt i alt er Aarhus et skønt sted at være, og når du bor i et af vores nye rækkehuse, er du kun en kort tur fra alt, hvad byen har at byde på.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²