test

Lejeboliger i Dalby, Kolding

Bo tæt på alt

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

En dejlig by nær Kolding

Dalby ligger i et naturskønt område kun 3 km fra Kolding. Dalby er efterhånden et område, der er vokset sammen med Kolding. Området er attraktivt for børnefamilier, ældre, enlige og par, der ønsker at bo lidt uden for en større by.

Tæt på det hele

I Dalby kommer du til at bo til leje tæt på alt, hvad du har brug for i hverdagen. Vores rækkehuse til leje ligger tæt på skole, daginstitution og diverse fritidsaktiviteter. Vil du nyde naturen, er kysten kun 1,5 km væk, og en lille cykeltur fra dit nye hjem er der både skove og søer, som du kan gå på opdagelse ved.

Nemt for pendlere

Skal du med offentlig transport, finder du busstoppesteder kun få hundrede meter fra vores nye lejeboliger i Dalby, Kolding. Herfra kan du nå ind til Kolding Centrum i bus på ganske kort tid. Er du i bil, kan du nå E45 på bare ti minutter - Dalby er således det ideelle sted for pendlere.

Vil do bo til leje i et rækkehus i Dalby, Kolding?

Se vores ledige lejeboliger nedenfor - eller skriv dig på interesselisten og bliv opdateret på nye projekter i nærheden af dig.

 

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Bo til leje i naturskønne omgivelser

I Dalby og de omkringliggende områder finder du et varieret landskab, der inviterer til et liv tættere på naturen. Dette område i det sydlige Danmark byder på grønne marker, skove og søer, der er ideelle til udendørsaktiviteter og rekreation.

Om sommeren er naturen frodig, og skovstierne indbyder til vandreture og friluftsliv. Når efteråret kommer, farves landskabet i gyldne nuancer, perfekt til lange gåture og naturoplevelser.

Dalby og omegn tilbyder et væld af udendørsaktiviteter såsom vandreture, cykelture og fiskeri. Her kan naturelskere og eventyrlystne finde masser af muligheder for at udforske den omgivende natur.

Når du bor til leje i Dalby er du kun en kort cykeltur fra Rebæk Strand. Her kan du nyde de lange sommeraftner ved vandet, om end du er til badning i havet, sandslotte i sandet eller blot ønsker at ligge på stranden og nyde solens stråler - du kan få det hele her.

Velkommen til et område, hvor naturen er en vigtig del af hverdagen, og hvor der er rig mulighed for at nyde den skønne danske natur i alle dens facetter.


Lejeboliger til børnefamilien i Dalby, Kolding

Det er fantastisk at være en del af en børnefamilie i Dalby. Fællesskabet er utroligt stærkt, her er både plads til børn, der går i dagpleje, børnehave og skole. Dette skaber en dejlig sammenhæng på tværs af familierne, og børnene har mulighed for at cykle eller gå til deres venners hjem, der ofte er lige ved siden af.

Dalby skole går fra 0.-9. klasse, dine børn kan altså være på samme folkeskole fra start til slut. Skolen tilbyder desuden en fremragende SFO, hvor børnene kan nyde en lang række udendørs aktiviteter såsom bådture om sommeren, bål, snobrød, og meget mere. Yderligere oplysninger om dette kan findes på skolens og SFO'ens hjemmeside.


Rækkehuse til leje i Dalby, Kolding

Beliggende i den sydlige del af Kolding, omgivet af naturskønne områder, har rækkehusene til leje på Severins Vej været omhyggeligt planlagt med særlig hensyntagen til den naturlige omgivende skønhed. Fokus har været rettet mod, at integrere boligområdet harmonisk i landskabet og bevare de naturlige udsigter. Gennem smarte designvalg, såsom grønne kiler, der fører ind mod det centrale opholdsområde, opnås et nært forhold til naturen for hver enkelt beboer. Der opføres i alt 13 boligklynger, hvor variation i facademateriale skaber en visuel diversitet.

For at fremme fællesskaberne på tværs af klyngerne er elementer og opførelser som fælles legeplads og opholdsområder blevet integreret i designet af Severins Vej. Både internt mellem boligblokkene og i det store fælles opholdsområde er der skabt rammer til fællesaktiviteter. Med tilstedeværelsen af aktiviteter for alle aldersgrupper og interesser, inviteres beboere til at nyde områdets fine natur, tage børnene med på legepladsen eller blot nyde frokosten udendørs på en varm sommerdag. Severins Vej er et område, hvor naturen, arkitekturen og fællesskabet smelter sammen til en harmonisk helhed.

Bliv kontaktet

Har du spørgsmål til et af vores projekter, sidder vi klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne nedenfor, og den udlejningsansvarlige for projektet vil kontakte dig hurtigst mulig.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores nye og moderne lejeboliger til dig. Den udlejningsansvarlige for dette projekt vil kontakte dig, så I sammen kan aftale en tid for fremvisning.

Bestil brochure

Modtag vores lækre udlejningsbrochure og dyk ned i de forskellige boliger og det fantastiske område, som de ligger placeret i. Du modtager brochuren på mail.

*Ved tilmelding accepterer du at modtage Birch Ejendommes nyhedsbrev. Samtidig accepterer du, at vi registrerer og behandler dine oplysninger. Dine oplysninger anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve til dig. Du kan altid afmelde din tilmelding.

houses

Vis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²