test

Birch Ejendomme får ny medejer

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme får ny medejer

Fredag d. 1. april solgte ejer og hovedaktionær, René Birch, alle sine aktieandele i Birch Ejendomme til den britiske kapitalforvalter, Aermont Capital. I samme ombæring har også aktionærerne Kenneth Biirsdahl og Thomas Bøgild valgt at sælge deres aktieandele i Birch Ejendomme.

"Det er en stor ting at træde ud og overdrage sit livsværk, men jeg ved, at jeg overlader det i trygge hænder. Det er den helt rette beslutning og timing. Jeg er stolt af det, jeg og alle i Birch Ejendomme har opnået de sidste tolv år, og jeg ser frem til at følge med på sidelinjen fremadrettet", udtaler René Birch.

Nuværende partnere fra Birch Ejendomme vil udgøre den fortsatte ledelse, og Thomas Bertelsen og Peder Østergaard vil fortsat være med i ejerkredsen. De vil fremadrettet fortsætte driften af Birch Ejendomme, som vi kender den i dag.

"Det er en stor milepæl i vores rejse at bringe Aermont ombord. Vi ser frem til at styrke Birch Ejendomme med det dybe branchekendskab, ekspertise og vækstkapital, som Aermont bibringer. Vi ser meget frem til samarbejdet", udtaler Thomas Bertelsen.

Læs mere på Estate Media

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²