cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

Birch Ejendomme Holding ApS leverer endnu en yderst tilfredsstillende indtjening efter et godt år

23/9/2020 af Birch Ejendomme

Endnu engang leverer Birch Ejendomme en indtjening på et trecifret millionbeløb før skat, som i 2019/20 er skabt over 9 måneder efter omlægning af regnskabsåret.

Birch Ejendomme har aflagt 9 måneders regnskab, som løber over en periode, hvor virksomheden har foretaget strukturelle ændringer i ejerstrukturen, der har løftet ledelseskompetencerne på specialiserede områder som finansiering, salg, jura og økonomi. Regnskabet viser en indtjening på 119 millioner kroner før skat, som ejerkredsen i Birch Ejendomme er yderst tilfredse med, og den økonomiske udvikling indfrier således ledelsens forventninger for regnskabsåret.

Birch Ejendommes egenkapital udgør mere end 600 millioner kroner, hvilket understøtter de strategiske visioner, som ejerkredsen og den daglige ledelse har for den fortsatte udvikling af selskabets aktiviteter.

Grundet en stærk og stabil indtjenende kerneforretning fortsætter Birch Ejendomme med at investere kraftigt nye forretningsmæssige tiltag, såsom DGNB-certificeringer, hvor virksomheden har et stort fokus for alle nuværende og kommende byggerier samt arbejdsprocesser. Derudover er der fortsat høj bevågenhed på befolkningsprognoser, flyttemønstre og øvrige markedstendenser, således virksomhedens byggerier rammer efterspørgslen i markedet. Det har også medført en udvidelse af det geografiske fokusområde, og i 2019 er det første spadestik på Sjælland taget med et projekt i Holbæk. Derudover har Birch Ejendomme oparbejdet en stærk pipeline for de kommende år, som dækker vækstbyer i hele Danmark.

De kommende projekter rækker lige nu 2-3 år frem og danner grundlag for en forventning om et uændret til stigende byggeaktivitetsniveau hos ledelsen i Birch Ejendomme. Dertil kommer en forventning om en indtjening for det kommende år i niveauet 150-180 millioner kroner før skat.

cta Umbraco.Web.PublishedModels.OneColumnText

 

 

housesVis alle beliggenheder

BoligtypeHusleje - DKK

Størrelse - m²